Tajuota - mečta idijuota.
O patiko vieno kolegos išreikštas TIKSLUS aprašymas standartinio pulkswagen audzi o dabar ir tajuota mastymo citata:
"Aš tik trumpai tau pasakysiu: Jei manai kad Avensis genda mažiau ir jo remontas kainuoja pigiau, tai nusipirk Avensį. Dovanų duosim abonementą į mūsų dirbtuves. Visada galėsi be eilės patekti ir būsi su malonumu priimamas ir kava vaišinamas. Nes vištą, nešančią auksinius kiaušinius, reikia gerbti ir saugoti."
iš antipracūzisto aka aubifanboy varpinės:
"man čia peršasi išvada, kad jūs apart peugeot daugiau nieko nežinot, geriausia ale mašina, mano puseserės vyro brolio draugas turėjo 607, tai pyp pyp pyp pyp sakė gyvenime nepirks, nes, kad važiuotų reikia remontuot ir bet kokios pigios detalės neįdėsi, nes nevažiuos, o vo aš į savo bulką belekokias detales iš šroto dedu ir važiuoja ir važiuos dar šimtą metų ir šiaip ji negenda ir 4l/100km sąnaudos, žodžiu pižo ...no"
ir pabaigai jau melejoną kartų kartota frazė - mums tik į naudą, kad "pracūzai" nėra tokie paklausūs kaip "vokiečiai" ir visi kitos, nes gi bet kas geriau už "prancūzą"