pabandysiu be įžeidinėjimų ir p..vojimų.
"....pripažink nujotas, kelis kart pasaulį apvažiavęs automatas yra bėdų maišas ir komforto jau ten mažai...." - rimtai? RIMTAI?
Taip išeina, kad suremontuot automato ir važiuoti +250k be problemų neįmanoma - ar čia ne DEMAGOGIJA?
Savo pižui sankabą keičiau 3x (aišku, dėl savo kaltės, bandymo sutaupyti ir 70proc. dėl nekompetetingų garažinių (neapsiverčia klaviatūra rašyti mechanikų)) ir visus tuos kartus buvo dedama VIENMASĖ sankaba, BET jeigu būčiau norėjąs daryti viską pagal fengshui, tai šiandien pežo vertė būtų 4000e, nes smagratis kainuoja < 500e plius visi kiti deteliai, ai palaukit ką aš čia nusišneku, kokie 4000e.. realiai būtų kokie 5000e, nes iš jūsų kalbų galima suprasti, kad TIK sankaba yra mechanų problema, tai iki "komfortiško" važiavimo reiktų perrinkti pačią dėžę, bet matyt čia tik pas mane bėgių keitimas kaip sriubos virimas, nes pas visus mechanų šalininkus 2018metų mašinos ir bėgiai jungiasi KOMFORTIŠKAI - IDEALIAI, garantuoju, kad pravažiuotumėt su mano pežu sakytumėt:
- ką čia nusišneki, viskas gerai su tavo ta dėže...
ir Jūs būtumėt teisūs, net mes skirtingai reiklūs ir kas vienam IDEALI būklė, kitam - LAVONAS.
Dabar tarkim pas Jus mechan. veikia idealiai - tikrąją ta žodžio prasme, tai mano nuomonė į kai kuriuos pasisakymus:
1. "...man nesunku tuos bėgius junginėt..." - grįžtam prie to jog visi skirtingai reiklūs, kažkas gyvena barake ir vairuoja a8 ir jis pats laimingiausias žmogus pasaulyje, kai tuo tarpu aš mieliau važinėsiu su autobusu, bet gyvensiu ten kur parėjus namo nepasitinka kruvinos grindys laiptinėj, kur naktim nereikės kviesti policijos ir pan...
2. "...man patinka mechanai, nes gali vingiuotam kelyje pasijausti kaip tikras lenktynininkas..." - meluosiu, jeigu sakysiu, jog nepasileidžiu plaukų, bet vis dažniau ir dažniau susimąstau, ne kaip atrodau iš šono (nes man po.. ką apie mane galvoja svetimi), o, kad keliu pavojų aplinkiniams ir sau, nes automobilis yra ne lenktyninis, o miestas/užmiestis ne lenktyniu trąsa ir nežinia kas atsitiks automobiliui, kuriam jau 17metų, o ir nusileidus ant žemės supranti, jog realiai važiuoti moki tik tiesiai.
3. "skaudantys sanariai aka senatvėje - pirksiu APD / Vienam pvz. laisvalaikį ir atostogas patinka leist sudribus ant sofos ar prie kokio vandenio šezlonge, kitam - aktyviai - sportuot, keliaut - judėt." - susidaro toks įspudis, jog jūs ne važiuot, o sportuojat su tais mechanais, po prakaitu varot, ta prasme AKTYVIAI KELIAUJAT, sakau baigiam nusišnekėt, kiek galima...
Edited by S.Vilius, 2017 March 15 - 10:24.