poziuris i lietus diskus ir padunges
Svečias_Violetinis_*
Svečias_Violetinis_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2004 vasario 27 - 11:26
kas per daug tas tikrai nesveika!parodai gal ir ok,bet vazinejimui gatvemis koks 206 su 18-ikiniais ratais tai
Mamutas
-
-
Moderatoriai
-
-
Vieta:Vilnius
-
Automobilis:be stogo
Parašyta 2004 vasario 27 - 11:28
Jei vertint procentais, tai man gal 60% išvaizda, 40% patogumas... Kitaip sakant dėl geros išvaizdos galiu kažkiek patogumo ir paaukot...
Svečias_DerClown_*
Svečias_DerClown_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2004 vasario 27 - 14:37
Ishvaizda svarbiausia
Svečias_Violetinis_*
Svečias_Violetinis_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2004 vasario 27 - 15:19
sakai...tai ant 306 uzsidek 17 ar 18 jei telpa,o padangikes kokiu 30 aukscio...darytum tokia auka?
Mamutas
-
-
Moderatoriai
-
-
-
Parašyta 2004 vasario 27 - 15:38
sakai...tai ant 306 uzsidek 17 ar 18 jei telpa,o padangikes kokiu 30 aukscio...darytum tokia auka?
A jis panašiai pasidaręs...
ps: nors 16likiniai ratai manau dar proto ribose... ;)
Mamutas
-
-
Moderatoriai
-
-
-
Parašyta 2004 vasario 27 - 15:40
Iš kitos pusės pažėjus - turint antrą mašiną (kaip diedukui į bažnyčią), galima ir visą 100% procentų jos grožiui atiduot...
Svečias_Violetinis_*
Svečias_Violetinis_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2004 vasario 27 - 15:44
taip sutinku
jei turi viena masina darbui,kita sportui,o trecia sventem ir savaitgaliams,
tai tada tikrai gaima issidirbinet
Snatch
-
-
Senbuviai
-
-
-
Automobilis:batai
Parašyta 2004 vasario 27 - 16:09
jei turi viena masina darbui,kita sportui,o trecia sventem ir savaitgaliams,
tai tada tikrai gaima issidirbinet
bet dauguma mūsų antros neturi, ane?
Swift
-
-
Senbuviai
-
-
-
Automobilis:važiuojantis
Parašyta 2004 vasario 27 - 17:22
Nevisada dideli ratai atrodo graziau, be to nevisada reikia aukoti tik komforta, cia galima priskirti ir sauguma ir finansine puse ir povogimo tikimybe, taip kad, jei norisi issiskirti is visu, tai reikia sesti, pagalvoti, paskaiciuoti ir pasirinkti savo. As pasirinkciau lietus, maximaliai didelius pagal gamintojo rekomendacijas! ;)
Don't worry, by happy!
Vilnius
fla
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:vilnius
-
Automobilis:peugeot
Parašyta 2004 vasario 27 - 17:53
tipo diskai uz 500 europiniu, ir dar padangos panasiai tiek... tada jau vietoi 405 nusiperku 406, ir dar ant geru padangu lieka pinigo, uzsimauni ant skardoku ir vaziuoji vargo namatydamas
Zinoma - automobilio grozis labai sirdi glosto, bet kai pats esu prie tinginio, ir man jau nebe 18, uztenka ir originaliu kalpoku. Myliu grazias masinas ir grazius ratus
405x2;306;205;806;307;406; 5008 (mire) now - 308, 308 sw
Velvet
pelėda
-
-
Forumo adminai
-
-
-
Automobilis:Peugeot 205 CTI 1.9 '94
Parašyta 2004 vasario 27 - 18:28
turiu pezhinius lietus ratus R15 ir dzhiaugiuosi ;)
205
Svečias_Aidas_*
Svečias_Aidas_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2004 vasario 27 - 19:13
Dideli ratai/zemos padugnes gražu, ale dantys barska...o po to ir smegenys baršket pradeda...
Pac į kraštutinumus nenorėčiau nueit ir neisu, ale vistiek bandau įsivaizduot, kaip su 17 pugas atrodytų...
Usinu lietus firminius 15inius.
Cr
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:Kaunas
-
Automobilis:206 XSI
Parašyta 2004 vasario 27 - 19:45
Viskas turi buti proto ribose. Pas mane yra standartiniai lieti ratai R15/195/55. Ir grazu ir dantys nebarska tai jau tikrai. Beje, pas mano du draugus yra R16 - pas viena ant trecio golpo, pas kita ant pasacioko. Nu kiek teko vezintis su jais, tai tikrai nera vaziavimas kaip ant taburetes kaip cia kazkas issireiske. Aisku su padugnem jau problemos daros - nauju neikanda, o ir su padevetu pasirinkimu nekas. Va sis aspektas man ir nepatinka. Bet siaip tai graziai atrodo...
Roots to roots
Francis
Motion And Emotion
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:www.wilno.lt
-
Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack
Parašyta 2004 vasario 27 - 21:27
Man 90 proc komfortas, 10 proc grozis. Ant pugo 14 ratai su kalpokais ir man px. man geriau naujos padugnes be lietnyku negu lietnykai su "negyvom" padugnem
Saugumas pirmoj vietoj, vis kita paskui.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Svečias_Violetinis_*
Svečias_Violetinis_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2004 kovo 01 - 10:39
teisingas poziuris
Snatch
-
-
Senbuviai
-
-
-
Parašyta 2004 kovo 01 - 11:48
Pas mane atliktas tokis derinimas grožių ir komportų - originalūs skardiniai ratlankei ir kalpokai ant visų 9 ratų + apynormalės padangos, kurios ateity bus apgreidintos į geresnes/naujesnes.
ergo
senbezda
-
-
Senbuviai
-
-
Vieta:Skuodas
-
Automobilis:Renault Clio2 ir Dodge Durango Limited 5,7 HEMI
Parašyta 2004 kovo 01 - 15:44
nu turiu as naujutelius lietnykus R16 ir senus skardinius R15 su zieminem gumom. kai keliukai pasidaro grazus trunku 25 min ir pugas patraukia visu demesi. nors galiu sau leisti toki dalyka: pastatau puga ant vasariniu ant lietnyku o pats ziema vazineju su kita tacka, bo kadangi turiu dvi(pastaraja noreciau parduoti jei domina ka nors)
Lietuva
Skuodo auto klubo "Medinis ratlankis"
Prezidentas
www.medinisratlankis.lt
Svečias_AGV_*
Svečias_AGV_*
-
-
Svečiai
Parašyta 2004 kovo 03 - 15:33
Kai turi bapkių į vales gali daryti ką panorėjas , o kai jų ner tai labai liuks skardiniai ratlankiai+kalpokai nupirkti už 10 lt.
.
Maestro
-
-
Senbuviai
-
-
-
Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)
Parašyta 2004 kovo 03 - 15:42
Dejau skersa ant ishvaizdos. Svarbu, kad teisingai vazhiuotu. I ka kreipiu demesi, tai i salona: rekaro sedines, teisingi datchikai ir shiaip malonu sedeti ar ne. Kaip ji atrodo ish ishores apsoliutchiai px. Ash gi mashinoj vazhiuoju, o ne shalia jos begu.
Lieti ratlankiai teorishkai turetu tureti privaluma - mazhesni svori. Bet deja nevisada taip buna. Bent mano R14 su vasarinem padugnem sveria aptchiuopiamai daugiau uzh skardinius R13 su zhieminem padugnem.
Vis generuoju mintis apie ratlankiu keitima (gal net ir i skardinius) i R13 ir naujas vasarines padugnes.
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas
Snatch
-
-
Senbuviai
-
-
-
Parašyta 2004 kovo 03 - 18:31
Dejau skersa ant ishvaizdos. Svarbu, kad teisingai vazhiuotu. I ka kreipiu demesi, tai i salona: rekaro sedines, teisingi datchikai ir shiaip malonu sedeti ar ne. Kaip ji atrodo ish ishores apsoliutchiai px. Ash gi mashinoj vazhiuoju, o ne shalia jos begu.
Lieti ratlankiai teorishkai turetu tureti privaluma - mazhesni svori. Bet deja nevisada taip buna. Bent mano R14 su vasarinem padugnem sveria aptchiuopiamai daugiau uzh skardinius R13 su zhieminem padugnem.
Vis generuoju mintis apie ratlankiu keitima (gal net ir i skardinius) i R13 ir naujas vasarines padugnes.
Ale kad žinotumei kolega kaip baisei tamstai pritariu?!! Gal net ant kokių 99 %!!!