Velnias, reiks nutrenkt į šoną normalius batus ir pradėt su inkaro kedasais į darbą vaikščiot ;)Ale kad žinotumei kolega kaip baisei tamstai pritariu?!! Gal net ant kokių 99 %!!!
poziuris i lietus diskus ir padunges
Parašyta 2004 kovo 03 - 18:37
Parašyta 2004 kovo 03 - 18:40
© J. Erlickas
Parašyta 2004 kovo 03 - 18:57
"Inkaro", tuos klasikinius po 9.99Lt ar kiek ten? ;)O ash shiltu sezonu su kedais i darba ir vaikshtau.
Parašyta 2004 kovo 03 - 19:28
Bet ir perlenkei Inkaras neturi nieko bendro su komportu apie kuri če mes..!"Inkaro", po 9.99Lt? ;)O ash shiltu sezonu su kedais i darba ir vaikshtau.
Parašyta 2004 kovo 03 - 19:34
O tai kiek ten ta estetika tenkiniesi? Kol prieini prie mashinos ir ja matai, tai uzhtrunka max pora minutchiu, o po to sedi i vidu ir ten praleidi kur kas daugiau laiko. Ash geriau gyvensiu gerai irengtam bute, kuris bus nutriushusiam name, negu super duper ish ishores atrodantchio namo nutriushusiam bute, su tualetu lauke.Estetinis pasitenkinimas man dažnai svarbiau, nei "rekaro" sėdynių pranašumas prieš paprastas.
O pizhonishkas pasitenkinimas, kad kiti i tave zhiuri ir galvoja koks tu krutas, tai ir yra pizhonishkas pasitenkinimas.
© J. Erlickas
Parašyta 2004 kovo 03 - 19:50
Geri daiktai ir yra geri daiktai. Mes tchia shnekam apie estetini pasitenkinima ir vidiniu geru daiktu aukojima, del praktikoj nepritaikomo ishores grozhio.Na nebent bijai gražių/gerų daiktų, idant kiti tavęs nepalikytų pižonu...
O čia jau kvepia fobija...
Ash esu praktishkas zhmogus (kaip rusai sako "nam krasaty nenuzhno, shtoby kreptche bylo") ir pirmiausia zhiuriu i daikto teikiama nauda ir ko man reikia ish to daikto, o tik po to i grozhi. ;) Na toli man iki estetikos, bet ka padarysi...
© J. Erlickas
Parašyta 2004 kovo 04 - 09:46
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 kovo 04 - 10:41
#29 Svečias_Aidas_*
Parašyta 2004 kovo 04 - 10:47
#30 Svečias_DerClown_*
Parašyta 2004 kovo 04 - 11:11
Parašyta 2004 kovo 04 - 11:36
O jei važinėji su tačka iš "G" raidės tai esi...Nu blyyyn
Vazhineju su pezhonu tai ir esu pezhooonas
#32 Svečias_DerClown_*
Parašyta 2004 kovo 04 - 11:39
Tai esu GenialusO jei važinėji su tačka iš "G" raidės tai esi...Nu blyyyn
Vazhineju su pezhonu tai ir esu pezhooonas
Parašyta 2004 kovo 04 - 12:06
O jeigu is "Š" raides?Tai esu Genialus
Vilnius
Parašyta 2004 kovo 04 - 13:09
Ko gero ishkeisiu i lietus, tik i mazhesnius, tokius kokie ir turi buti, pagal gamintojo rekomendacijas ir uzhsidesiu atitinkamas padangas. Dabar mane nervina, kad po zhiemos pasikeitus ratus reikia daug i kramtoma guma ir lashinius investuoti, kol pripranti. Plius platesni, sunkesni ratai atsiliepia pakabai, benzino sanaudom, akvaplanavimui ir t.t. Kai uzhsidedu zhieminius ratus uzhsikaifuoju, kaip maloniai mashina vazhiuoja, tai kuriu galu vasara kankintis?Kažkur jūs čia nukrypot į kraštutinumus. Maestro juk prakalbo apie tai, kad galvoja iškeisti lietus ratus, kuriuos JAU turi, į skardinykus...
© J. Erlickas
#35 Svečias_DerClown_*
Parašyta 2004 kovo 04 - 14:18
Ne visi gi gime suprastiKo gero ishkeisiu i lietus, tik i mazhesnius, tokius kokie ir turi buti, pagal gamintojo rekomendacijas ir uzhsidesiu atitinkamas padangas. Dabar mane nervina, kad po zhiemos pasikeitus ratus reikia daug i kramtoma guma ir lashinius investuoti, kol pripranti. Plius platesni, sunkesni ratai atsiliepia pakabai, benzino sanaudom, akvaplanavimui ir t.t. Kai uzhsidedu zhieminius ratus uzhsikaifuoju, kaip maloniai mashina vazhiuoja, tai kuriu galu vasara kankintis?Kažkur jūs čia nukrypot į kraštutinumus. Maestro juk prakalbo apie tai, kad galvoja iškeisti lietus ratus, kuriuos JAU turi, į skardinykus...
P.S.
Nothing personal...
Parašyta 2004 kovo 04 - 15:14
Kiek nori už savus?Ko gero ishkeisiu i lietus, tik i mazhesnius, tokius kokie ir turi
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 kovo 04 - 15:45
Turiu viena patencialu pirkeja. Jei kartai sugalvos nepirkti tada zhinosiu kam dar siulyti.Kiek nori už savus?Ko gero ishkeisiu i lietus, tik i mazhesnius, tokius kokie ir turi
© J. Erlickas
Parašyta 2004 kovo 05 - 00:22
#39 Svečias_DerClown_*
Parašyta 2004 kovo 05 - 00:24
Wo wo, ce jau kita kalbaO man grazu ir taskas. Nors pats esu prie panku filosofijos, bet man labai malonu, kai visi galvoja is kur tas lochs turi tokia tacka ir tokius ratus... gaila, kad dar neturiu EZIO... Gaila, bet pareigos neleidzia...
Parašyta 2004 kovo 06 - 03:27
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0