Peršokti prie turinio

kur dėtis signalizaciją

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 27

#1 Svečias_SAR_*

Svečias_SAR_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 kovo 03 - 18:17

tai va, noriu įsidėt kokią nors signalizaciją, bet neįsivaizduoju kur. Pažįstamas auksarankis meistrelis, kuris visada dėdavo išvažiavo uždarbiaut į GB. daba nežinau kur kreiptis. ir išvis nežinau kokios man reikia :wacko:
  • 0

#2 Svečias_Violetinis_*

Svečias_Violetinis_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 kovo 03 - 18:19

RIMKODAS cia vln ozo gatveje garazuose(prie ozo kino centro) draugiskas ir paslaugus personalas nera dideli plesikai niekada nesiulo deti daugiau nei is tiesu reiketu
  • 0

#3 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:batai

Parašyta 2004 kovo 03 - 18:21

Audioprojektuose. Gausi klubdiskaunt, vytenio 61, automodernos patalpose.
  • 0

#4 dewgonas

dewgonas
  • Valdyba
  • Automobilis:Peugeot 206 RC

Parašyta 2004 kovo 03 - 18:28

Jei Vilniuj, galiu parekomenduoti man signa staciusi meistra, patenkintas. Dirba seskinej. Daugiau info - kreiptis i privata.
  • 0

206

#5 Svečias_Aidas_*

Svečias_Aidas_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 kovo 03 - 18:35

Tercija.
Krokuvos g.
Visai neblogai

http://www.tercija.lt
  • 0

#6 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2004 kovo 03 - 21:10

Geriausia detis signalke i buta, bet ir i automobili manau verta isideti :ph34r:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#7 tamtaram

tamtaram
  • Senbuviai
  • Automobilis:PEUGEOT-405 MADE IR FRANCE

Parašyta 2004 kovo 03 - 21:41

:rolleyes: Na ka as galiu pasakyt,sustariau su pazystamu ir sudejom per kelias valandas ant kiemo.Tik signa pacia be centriniu montavom tai va patc darbas tai ir uztruko ne per ilgiausiai.Ot dziaugsmo pradziai buvo PYPT :P PYT sviesos pamirksi :rolleyes: ,bet manyciau geras daiktas vien del to kad rakinet nereikia,oj kai i uzsieni isvaziavus kai nuo rakciuko perini pire dvieju mygtuku.O kad signa butinas dalykas bent jau sias laikais tai ka cia ir be kalbet.Pagalvok jei vagis butum-"kam vogt mashina su signa jei yra ir be signos"vat taip!
  • 0

#8 Svečias_cardio_*

Svečias_cardio_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 kovo 03 - 22:40

"ALTAS". Greitai, uz priimtina kaina, dovanu slapukas, aptarnavimas visa para nemokamai, garantijos
  • 0

#9 Svečias_DerClown_*

Svečias_DerClown_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 kovo 04 - 10:38

LAPINAS :beer:
Na pas juos dejausi, tai esu patenkintas ;)
P.S.
Man labai patinka lipdukas:

Lapinas
Automobilis saugomas

• 0

#10 Swift

Swift
  • Senbuviai
  • Automobilis:važiuojantis

Parašyta 2004 kovo 04 - 10:46

Lapinas
Automobilis saugomas

Na nezinau, as pora kartu vaziavau, tai uz signalke uzprase 160lt.(turejau savo) uz mafona 100lt. tai kazkaip brungu sakyciau. Nors neseniai bicas nuvaziavo su Toyota ir mafona uz 30lt. istate. Visdelto galvoju, kad baisiai nemegsta prancuzu - NEGERAI!
  • 0
Don't worry, by happy!
Vilnius

#11 Svečias_DerClown_*

Svečias_DerClown_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 kovo 04 - 10:51

Lapinas
Automobilis saugomas

Na nezinau, as pora kartu vaziavau, tai uz signalke uzprase 160lt.(turejau savo) uz mafona 100lt. tai kazkaip brungu sakyciau. Nors neseniai bicas nuvaziavo su Toyota ir mafona uz 30lt. istate. Visdelto galvoju, kad baisiai nemegsta prancuzu - NEGERAI!

Na megsta ar nemegsta prancuzus, tai nzn, bet zhinau tiek, kad kai man dejo, tai meistras keikesi kai reikalas, kai reikejo ten ardyti :D
Ir padare mashina 2 valandom veliau, negu sake :rolleyes:
Tai ash su juo kalbejau, sakau ka mashian bloga ? Tasai: -Ne, mashina tai gera, bet jau kai ardyti reikia, tai nu i .... labai sunkus priejimai -_-
  • 0

#12 sukceno

sukceno
  • Senbuviai
  • Automobilis:C4 Grand Picasso 1,6HDi robot 2009

Parašyta 2004 kovo 26 - 12:43

Audioprojektuose. Gausi klubdiskaunt, vytenio 61, automodernos patalpose.

o gal tlf galima arba pavadinima firmos
  • 0

#13 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • Automobilis:batai

Parašyta 2004 kovo 26 - 12:44

o gal tlf galima arba pavadinima firmos

Tel 2339533, AUDIOPROJEKTAI. jeigu važiuosi, paskambink ma prieš tai.
  • 0

#14 Algirdas

Algirdas

Įkopęs į penktą dešimtį

• Senbuviai
  • Vieta:Lietuvos kaimelis
  • Automobilis:batai....

Parašyta 2004 kovo 26 - 12:52

O as Lapinu baisiai nepatenkintas... Vienai masinai dejau, po pusmecio is kart problemas prasidejo...
  • 0
keista... ir vel ne Pugas

#15 Svečias_AGV_*

Svečias_AGV_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 kovo 26 - 13:04

Jeigu būtu veiksmas Panevėžyje - prašom kreiptis į mane , padėsiu.Visoms imontuotoms medžiagoms ir darbui suteikiama 1 m. garantija.Aišku savaime vykdomas ir pogarantinis aptarnavimas ir remontas. P.S.Nepykit kad truputi pavariau sa reklamos :D .
  • 0

#16 acidal

acidal

piktas jaunuolis

• Senbuviai
  • Automobilis:-

Parašyta 2004 kovo 26 - 13:55

Jeigu būtu veiksmas Panevėžyje - prašom kreiptis į mane , padėsiu.Visoms imontuotoms medžiagoms ir darbui suteikiama
1 m. garantija.Aišku savaime vykdomas ir pogarantinis aptarnavimas ir remontas.

P.S.Nepykit kad truputi pavariau sa reklamos :D .

O galima kreiptis nemokamos konsultacijos?

Reiks signalizacijos i kabri, su isores judesio davikliu, ka konkreciai rinktis, kur pirkti, kiek moketi?

Statysiuos tai turbut pats...
  • 0

Volvo 940 turboplyta MY1997

#17 Svečias_AGV_*

Svečias_AGV_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 kovo 26 - 15:09

Jeigu būtu veiksmas Panevėžyje - prašom kreiptis į mane , padėsiu.Visoms imontuotoms medžiagoms  ir darbui suteikiama
1 m. garantija.Aišku savaime vykdomas ir pogarantinis aptarnavimas ir remontas.

P.S.Nepykit kad truputi pavariau sa reklamos  :D  .

O galima kreiptis nemokamos konsultacijos?

Reiks signalizacijos i kabri, su isores judesio davikliu, ka konkreciai rinktis, kur pirkti, kiek moketi?

Statysiuos tai turbut pats...

Vėl pasikartosiu kolega :jeigu būtum pats Panevėžyje tai signą su visais pričiandalais gautum už savykainą.
O patarima žinoma galiu duoti veltui,tik atsakyk į kelis klausimus:1)Kokiam lygiui reikia(kalba eina apie auto draudimą),2)Kokia sumą(max)gali skirti medžiagų isigijimui.
Kai tiksliai atsakysi į tuos klausimus tada aš ir patarsiu .
  • 0

#18 acidal

acidal

piktas jaunuolis

• Senbuviai
  • Automobilis:-

Parašyta 2004 kovo 26 - 15:32

Vėl pasikartosiu kolega :jeigu būtum pats Panevėžyje tai signą su visais pričiandalais gautum už savykainą.
O patarima žinoma galiu duoti veltui,tik atsakyk į kelis klausimus:1)Kokiam lygiui reikia(kalba eina apie auto draudimą),2)Kokia sumą(max)gali skirti medžiagų isigijimui.

Tai gal isigijimui atstumas ne problema?
As tau pavedima hansanetu, tu man paketeli per ka nors perduodi...

Atsakymai i klausimus:
-lygio nereikia, signalizacija statoma ne draudimui, o tik tam kad vaikytu pacukus ir zioplius aplink besitrinancius
-issisukti aisku noriu kuo pigiau ;) t.y. pagal geriuasia kainos kokybes santyki... smegenu turbut uzteks paprastu a la gnomas, svarbu davikliai nebutu pigus grybaujantys i lietu ir kates seseli reaguojantys...

Tiesa, dar ko labai noriu - issiskiriancio singalizacijos viauksejimo, kad bendrame kaukimu fone iskart skirciau, cia mano ar ne mano kniaukia ;)
  • 0

Volvo 940 turboplyta MY1997

#19 Svečias_AGV_*

Svečias_AGV_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 kovo 26 - 16:05

Tai gal isigijimui atstumas ne problema?
As tau pavedima hansanetu, tu man paketeli per ka nors perduodi...

Atsakymai i klausimus:
-lygio nereikia, signalizacija statoma ne draudimui, o tik tam kad vaikytu pacukus ir zioplius aplink besitrinancius
-issisukti aisku noriu kuo pigiau ;) t.y. pagal geriuasia kainos kokybes santyki... smegenu turbut uzteks paprastu a la gnomas, svarbu davikliai nebutu pigus grybaujantys i lietu ir kates seseli reaguojantys...

Tiesa, dar ko labai noriu - issiskiriancio singalizacijos viauksejimo, kad bendrame kaukimu fone iskart skirciau, cia mano ar ne mano kniaukia ;)

Taip kolega vaizdelis aiškus.
Ką galėčiau pasiūlyt:
1)GNOME 4 - 105lt.
2)CENIMAX HIT - 100
3)EUROSEC - 105lt.
4)CAPRAL /ELITA 007/ su autonomine sirėna 145lt. , su paprasta sirėna 125lt.

Na gal pakaks.O kas liečia sirėna tai lygiagrečiai signos sirėnai reikia prijungti per rėle auto standartinį signalą,ir tuo pačiu metu bu kartu veiks ir žimosi kad tai tavo.
  • 0

#20 Svečias_Partynis_*

Svečias_Partynis_*
  • Svečiai

Parašyta 2004 kovo 26 - 16:14

Va perskaiciau ir parupo pasiklausti. Gal pakomentuotumet, kas nusimano shioje srityje apie signalizacija: CENIMAX HIT 320, neas pas mane 605-ajame tokia pat lygiai ? Mokejau 360 Litu su pajungimais, speju permokejau ryshkej ! <_< Ish anksto nuoshirdzhiai dekavoju ! ;)
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0