kur dėtis signalizaciją
#1 Svečias_SAR_*
Parašyta 2004 kovo 03 - 18:17
#2 Svečias_Violetinis_*
Parašyta 2004 kovo 03 - 18:19
Parašyta 2004 kovo 03 - 18:21
Parašyta 2004 kovo 03 - 18:28
206
#5 Svečias_Aidas_*
Parašyta 2004 kovo 03 - 21:10
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2004 kovo 03 - 21:41
#8 Svečias_cardio_*
Parašyta 2004 kovo 03 - 22:40
#9 Svečias_DerClown_*
Parašyta 2004 kovo 04 - 10:38
Na pas juos dejausi, tai esu patenkintas ;)
P.S.
Man labai patinka lipdukas:
Lapinas
Automobilis saugomas
Parašyta 2004 kovo 04 - 10:46
Na nezinau, as pora kartu vaziavau, tai uz signalke uzprase 160lt.(turejau savo) uz mafona 100lt. tai kazkaip brungu sakyciau. Nors neseniai bicas nuvaziavo su Toyota ir mafona uz 30lt. istate. Visdelto galvoju, kad baisiai nemegsta prancuzu - NEGERAI!Lapinas
Automobilis saugomas
Vilnius
#11 Svečias_DerClown_*
Parašyta 2004 kovo 04 - 10:51
Na megsta ar nemegsta prancuzus, tai nzn, bet zhinau tiek, kad kai man dejo, tai meistras keikesi kai reikalas, kai reikejo ten ardytiNa nezinau, as pora kartu vaziavau, tai uz signalke uzprase 160lt.(turejau savo) uz mafona 100lt. tai kazkaip brungu sakyciau. Nors neseniai bicas nuvaziavo su Toyota ir mafona uz 30lt. istate. Visdelto galvoju, kad baisiai nemegsta prancuzu - NEGERAI!Lapinas
Automobilis saugomas
Ir padare mashina 2 valandom veliau, negu sake
Tai ash su juo kalbejau, sakau ka mashian bloga ? Tasai: -Ne, mashina tai gera, bet jau kai ardyti reikia, tai nu i .... labai sunkus priejimai
Parašyta 2004 kovo 26 - 12:43
o gal tlf galima arba pavadinima firmosAudioprojektuose. Gausi klubdiskaunt, vytenio 61, automodernos patalpose.
Parašyta 2004 kovo 26 - 12:44
Tel 2339533, AUDIOPROJEKTAI. jeigu važiuosi, paskambink ma prieš tai.o gal tlf galima arba pavadinima firmos
Parašyta 2004 kovo 26 - 12:52
#15 Svečias_AGV_*
Parašyta 2004 kovo 26 - 13:04
Parašyta 2004 kovo 26 - 13:55
O galima kreiptis nemokamos konsultacijos?Jeigu būtu veiksmas Panevėžyje - prašom kreiptis į mane , padėsiu.Visoms imontuotoms medžiagoms ir darbui suteikiama
1 m. garantija.Aišku savaime vykdomas ir pogarantinis aptarnavimas ir remontas.
P.S.Nepykit kad truputi pavariau sa reklamos .
Reiks signalizacijos i kabri, su isores judesio davikliu, ka konkreciai rinktis, kur pirkti, kiek moketi?
Statysiuos tai turbut pats...
Volvo 940 turboplyta MY1997
#17 Svečias_AGV_*
Parašyta 2004 kovo 26 - 15:09
Vėl pasikartosiu kolega :jeigu būtum pats Panevėžyje tai signą su visais pričiandalais gautum už savykainą.O galima kreiptis nemokamos konsultacijos?Jeigu būtu veiksmas Panevėžyje - prašom kreiptis į mane , padėsiu.Visoms imontuotoms medžiagoms ir darbui suteikiama
1 m. garantija.Aišku savaime vykdomas ir pogarantinis aptarnavimas ir remontas.
P.S.Nepykit kad truputi pavariau sa reklamos .
Reiks signalizacijos i kabri, su isores judesio davikliu, ka konkreciai rinktis, kur pirkti, kiek moketi?
Statysiuos tai turbut pats...
O patarima žinoma galiu duoti veltui,tik atsakyk į kelis klausimus:1)Kokiam lygiui reikia(kalba eina apie auto draudimą),2)Kokia sumą(max)gali skirti medžiagų isigijimui.
Kai tiksliai atsakysi į tuos klausimus tada aš ir patarsiu .
Parašyta 2004 kovo 26 - 15:32
Tai gal isigijimui atstumas ne problema?Vėl pasikartosiu kolega :jeigu būtum pats Panevėžyje tai signą su visais pričiandalais gautum už savykainą.
O patarima žinoma galiu duoti veltui,tik atsakyk į kelis klausimus:1)Kokiam lygiui reikia(kalba eina apie auto draudimą),2)Kokia sumą(max)gali skirti medžiagų isigijimui.
As tau pavedima hansanetu, tu man paketeli per ka nors perduodi...
Atsakymai i klausimus:
-lygio nereikia, signalizacija statoma ne draudimui, o tik tam kad vaikytu pacukus ir zioplius aplink besitrinancius
-issisukti aisku noriu kuo pigiau ;) t.y. pagal geriuasia kainos kokybes santyki... smegenu turbut uzteks paprastu a la gnomas, svarbu davikliai nebutu pigus grybaujantys i lietu ir kates seseli reaguojantys...
Tiesa, dar ko labai noriu - issiskiriancio singalizacijos viauksejimo, kad bendrame kaukimu fone iskart skirciau, cia mano ar ne mano kniaukia ;)
Volvo 940 turboplyta MY1997
#19 Svečias_AGV_*
Parašyta 2004 kovo 26 - 16:05
Taip kolega vaizdelis aiškus.Tai gal isigijimui atstumas ne problema?Vėl pasikartosiu kolega :jeigu būtum pats Panevėžyje tai signą su visais pričiandalais gautum už savykainą.
As tau pavedima hansanetu, tu man paketeli per ka nors perduodi...
Atsakymai i klausimus:
-lygio nereikia, signalizacija statoma ne draudimui, o tik tam kad vaikytu pacukus ir zioplius aplink besitrinancius
-issisukti aisku noriu kuo pigiau ;) t.y. pagal geriuasia kainos kokybes santyki... smegenu turbut uzteks paprastu a la gnomas, svarbu davikliai nebutu pigus grybaujantys i lietu ir kates seseli reaguojantys...
Tiesa, dar ko labai noriu - issiskiriancio singalizacijos viauksejimo, kad bendrame kaukimu fone iskart skirciau, cia mano ar ne mano kniaukia ;)
Ką galėčiau pasiūlyt:
1)GNOME 4 - 105lt.
2)CENIMAX HIT - 100
3)EUROSEC - 105lt.
4)CAPRAL /ELITA 007/ su autonomine sirėna 145lt. , su paprasta sirėna 125lt.
Na gal pakaks.O kas liečia sirėna tai lygiagrečiai signos sirėnai reikia prijungti per rėle auto standartinį signalą,ir tuo pačiu metu bu kartu veiks ir žimosi kad tai tavo.
#20 Svečias_Partynis_*
Parašyta 2004 kovo 26 - 16:14
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0