idomus ir man tavo mastymas. oj idomusO ypač man juokingai atrodo piliečiai kurie nusiperka brangias mašinas ir paskui ieško kur pigiau dujų įsipilt nes nebeturi pinigų benzinui...

Duju kokybe / kaina ir pan..
Parašyta 2010 sausio 13 - 22:04
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Parašyta 2010 sausio 13 - 23:09
O nesiraitai juoko konvulsijose, jei koks veikėjas pasistato namą už limoną, o susisuka kambariuose energiją taupančias lemputes?...O ypač man juokingai atrodo piliečiai kurie nusiperka brangias mašinas ir paskui ieško kur pigiau dujų įsipilt nes nebeturi pinigų benzinui...

Parašyta 2010 sausio 13 - 23:16
Parašyta 2010 sausio 13 - 23:22
Vieniems skaitosi, kad dujos - blynams kept, kitiems dyzelis - traktorius. Su tvarkinga taškine įranga nejauti, kad ne benzu važiuoji, išeiga litrais ne ką didesnė, o ekonomija juntama (žr. kolonėlių švieslentes)...Ei, ei... As suprantu kai masina perkama del komforto, saugumo ir pan. Tada galima apdujinti, taupyti ir panasiai.
Bet kai dujos statomos i wrx, x5, s500 ir panasiai tai cia jau pimpio prasiilginimas. Uz ta kaina iseitu vidutines klases pilnai sukomplektuotas dyzelis kuris butu ekonomiskesnis uz apdujinta prestizini zaisliuka...
P.S. ir davai nepradedam vėl kurt siaubo pasakėlių, kaip dujos "ėda" variklį...
Svečias_aliosha_*
Parašyta 2010 sausio 13 - 23:24
Parašyta 2010 sausio 13 - 23:30
Atitolina ligą, kuri vadinasi kišenės džiova...Kam tos dujos reikalingos?

Parašyta 2010 sausio 13 - 23:55
Tesiog yra tokiu automobiliu kurie pabrezia statusa, prestiza ir nelabai siejami su zodziu ekonomija.Vieniems skaitosi, kad dujos - blynams kept, kitiems dyzelis - traktorius. Su tvarkinga taškine įranga nejauti, kad ne benzu važiuoji, išeiga litrais ne ką didesnė, o ekonomija juntama (žr. kolonėlių švieslentes)...Ei, ei... As suprantu kai masina perkama del komforto, saugumo ir pan. Tada galima apdujinti, taupyti ir panasiai.
Bet kai dujos statomos i wrx, x5, s500 ir panasiai tai cia jau pimpio prasiilginimas. Uz ta kaina iseitu vidutines klases pilnai sukomplektuotas dyzelis kuris butu ekonomiskesnis uz apdujinta prestizini zaisliuka...
P.S. ir davai nepradedam vėl kurt siaubo pasakėlių, kaip dujos "ėda" variklį...
Praktiskas zmogus pasirinktu dyzeline toyota, volvo ar subaru o ne plikiausios komplektacijos x5 su benzininiu varikliu, o veliau montuoti dujas ir dar slepti uzpilimo antgali, dujas piltis nakti ir pan. O tokiu pavyzdziu lietuvoj netruksta.
Juokinga ne noras taupyti, o noras pasirodyti turtingesniu nei esi ir gedytis taupumo...
Parašyta 2010 sausio 14 - 08:33

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2010 sausio 14 - 09:36
Nenukrypkim nuo temos. Bet jeigu jau nukrypom, tai trumpai pasisakysiu. Taip, raitausi nuo juoko konvulsijos, kai koks nors veikėjas pasisatato namą (kaina man nesvarbi šiuo atveju) panašų į pilį (nes kitaip namas nesiskirs nuo kaimyninių namų), kokių 1000m2 (nes namas turi būti didžiausias visame rajone) ir paskui bėdavojasi koks brangus tokio namo išlaikymas. Va iš tokių proto ubagų man tikrai ima juokas...O nesiraitai juoko konvulsijose, jei koks veikėjas pasistato namą už limoną, o susisuka kambariuose energiją taupančias lemputes?...
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Parašyta 2010 sausio 14 - 09:40

Parašyta 2010 sausio 14 - 09:43

Parašyta 2010 sausio 14 - 09:49
daug "juokingu" zmoniu yra siame pasaulyje. daug ju gyvena del kitu akiu. bet man ju gaila... mano name gyvena prasiskolelis is kurio nesugeba niekas pinigu ispesti uz komunalkes, bet pats vazineja su 7 klases BMW kokiais R18 ratais... pats atrodo kaip ubagas, bet matyt prestizas to reikalauja draugu ar bendradarbiu akyse. Isties man gaila tokiu zmoniu ir tiekO man ima juokas,kaip zmogus nusiperka Range Rover 2009m.,4.2 benzas -ir stato duju iranga
Pats maciau kaip pyle kaune

tai kur Kaune dujas geriausia stato? Kazkas apie Sargenus buvo rases? Tik nerandu info niekur...
Parašyta 2010 sausio 14 - 10:21
Tau gi netaikoma, pažįstam tave gerai ;) Taikoma tavo minėtam kaimynuiPlius masina naujesne perkama del saugumo, o ne del pimpio ilgumo

Parašyta 2010 sausio 14 - 10:25
Skaitau ir savo akim netikiu ...Praktiskas zmogus pasirinktu dyzeline toyota... <...>

Parašyta 2010 sausio 14 - 10:36
Svečias_aliosha_*
Parašyta 2010 sausio 14 - 10:40
Taupyt nėra blogai, bet kai žmonės slapstosi nuo savo taupumo, tai...Čia vyriokai biškį jūsų nesupratau. Nuo kada dujos tapo "pozornu" kuru? Net naujos mašinos, jei pirkėjas pageidauja, gali būti dujofikuotos. Dar suprasčiau, jei krūtai mašinai montuotų pigiausias kitaiskas padangas, piltų iš senų atsargų žigulinį tepalą ir pan. O dabar kas? Nuo kada taupumas tapo yda?
Vaizduojat rokfelerius? Sėkmės. Nusimaukit paskutinius marškinius, bet dujų - šiukštu, nesipilkit. Sudegsit iš gėdos, nes jumyse vis dar gajus valstietiškas mastymas.

Parašyta 2010 sausio 14 - 10:51
... tai ir yra lietuviškas valstietiškas mentalitetas....Taupyt nėra blogai, bet kai žmonės slapstosi nuo savo taupumo, tai...
Jei kas ir būtumėt nieko prieš apsidujinti, bet bijot to "ką kaimynai pagalvos", tai čia jūsų dvasinės sveikatos problemos...
Parašyta 2010 sausio 14 - 10:58
Reikia skirti apdujinimą paprastos mašinos dėl ekonomiškumo ir apdujinimą kokio X5 dėl nebeturėjimo pinigų benzinui, nes valstietiškas mentalitetas neleido nusipirkti naujos bet per pus pigesnės mašinos, nes kaimynai ką pagalvos jei važinėsiu tik su nauja paprasta Toyota bet ne su nauju X5...... tai ir yra lietuviškas valstietiškas mentalitetas....
Jei kas ir būtumėt nieko prieš apsidujinti, bet bijot to "ką kaimynai pagalvos", tai čia jūsų dvasinės sveikatos problemos...
Svečias_aliosha_*
Parašyta 2010 sausio 14 - 11:05

Parašyta 2010 sausio 14 - 11:37
as irgi netikiu, nes praktiskas zmogus to tikrai nesirinks ir nepermokes uz legendines-negendancios TOYOTOS vardaSkaitau ir savo akim netikiu ...

Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0