Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Dulkių siurblys

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 47

#1 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2010 vasario 03 - 13:46

Kadangi atsirado visokių kryptingų temų, pridėsiu dar vieną. Norisi atsinaujint namų tvarkymo agregatus. Pradedam nuo siurblio. Kokios paskutinės naujienos šiame fronte? Galit blevyzgot šia linkme viską.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#2 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Parašyta 2010 vasario 03 - 14:50

Kadangi atsirado visokių kryptingų temų, pridėsiu dar vieną. Norisi atsinaujint namų tvarkymo agregatus. Pradedam nuo siurblio. Kokios paskutinės naujienos šiame fronte? Galit blevyzgot šia linkme viską.

Naujienu nezinau, bet naudoju metus laiko stai << SITA >> jokiu nusiskundimu. Galingas ir tylus dulkiu siurblys :)
Ten tipo su vandens filtrais esu nusivyles, o tais alia tornadiniais ar tipo centrafuginiais nepasitikiu kolkas :ax:

Šį pranešimą redagavo ro3: 2010 vasario 03 - 14:51

• 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#3 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2010 vasario 03 - 15:03

buvo cia i namus atvyke siurblio reklamuot . kazkoks svediskas lygtais :hmm: tai lygino ten su musu turimu , tai atrodo prasiurbi viskas normalei o tie dar syki su savo pereina ir istrauke rodo kiek prisiurbe is po mano siurblio :hmm: tiesa nepigus ten jis apie 5 tks lygtais su bazine komplektacija :ax:
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#4 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 03 - 15:24

Man reikai dulkių siurblio, o ne kosminio laivo
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#5 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2010 vasario 03 - 16:02

As vat toki pries kaledas isigijau ir esu labai patenkintas. Siurbimo galios neisnaudoju, o ir jokiu dulkiu ir kvapo siurbiant neismeta atgal.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#6 ergo

ergo

senbezda

• Senbuviai
  • Vieta:Skuodas
  • Automobilis:Renault Clio2 ir Dodge Durango Limited 5,7 HEMI

Parašyta 2010 vasario 03 - 16:10

Sitoki insigijus liko visi namuose patenkinti - ir sunui patinka su juom pazaisti, kai slanga atjungta , ir darba gerai atlieka, ir tylus ir pigus kas svarbiausiai :) Rekomenduoju
  • 0
Lietuva
Skuodo auto klubo "Medinis ratlankis"
Prezidentas
www.medinisratlankis.lt

#7 Taigeris

Taigeris
  • Senbuviai
  • Vieta:Utena
  • Automobilis:P306 2.0 16v

Parašyta 2010 vasario 04 - 15:27

sita jau naudoju metus, triuksmingas velnias bet siurbia gerai... Su vandens filtru.
  • 0

Peugeot 306 break, 2.0 16v (Xu10J4R), 1998m.+LPG
Citroen C5 II, 1.6HDI, 2005m 
UTENA

#8 Provocateur

Provocateur
  • Senbuviai
  • Vieta:MEMEL
  • Automobilis:Seat Ibiza ST 2012

Parašyta 2010 vasario 04 - 15:37

buvo cia i namus atvyke siurblio reklamuot . kazkoks svediskas lygtais :hmm: tai lygino ten su musu turimu , tai atrodo prasiurbi viskas normalei o tie dar syki su savo pereina ir istrauke rodo kiek prisiurbe is po mano siurblio :hmm: tiesa nepigus ten jis apie 5 tks lygtais su bazine komplektacija :ax:

Ir tu isileidi visokius zulikus i namus ??? :blink: Cia gi feikas juodas, kaip ir su YPATINGAIS vandens filtrais, kur rodo atseit kokia purvina vandeni geri :D As jokiu agentu ne per slenksti neleidziu...
  • 0
Seat Ibiza Sport Tourer 1.4MPi 2012

#9 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2010 vasario 04 - 16:00

Mes pries 3 metus pirkom vokiska Epika (dabar pasirodo vadinasi Lura), nes musu dukra alergiska namu dulkems, katinams ir kitiems gyviams. Esam be galo patenkinti iki siol, nes namie karta per savaite prasisiurbdami ir neturim jokiu problemu su vaiko sveikata ir svara namuose:
http://www.krinona.l...s_id=6&p_id=505

beje, kartais nusivezam pas tevus, kai jau vaikas buti ten negali, tai ko tik is kilimu ir sofu neissiurbiam... :doh: I vandeni ir paziureti baisu, nors jie reguliariai su savo birzgaliukais siurbiasi... -_-
  • 0
Roots to roots

#10 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2010 vasario 04 - 17:34

Ir tu isileidi visokius zulikus i namus ??? :blink: Cia gi feikas juodas, kaip ir su YPATINGAIS vandens filtrais, kur rodo atseit kokia purvina vandeni geri :D As jokiu agentu ne per slenksti neleidziu...

nemokamai prasiurbe namus , argi cia blogai :)
  • 0

#11 Provocateur

Provocateur
  • Senbuviai
  • Vieta:MEMEL
  • Automobilis:Seat Ibiza ST 2012

Parašyta 2010 vasario 05 - 08:13

nemokamai prasiurbe namus , argi cia blogai :)

Geriau pazek - gal kokia simtine - kita isiurbe ? :D
  • 0
Seat Ibiza Sport Tourer 1.4MPi 2012

#12 Svečias_Mazulis Ronny_*

Svečias_Mazulis Ronny_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 vasario 05 - 09:14

Vienas iš galimų variantų galėtų būti "Thomas" siurbliai iš Tomsona.lt. Žmonės su šiuo gamintoju dirba nuo kokių 1994 m. Tuo metu ir pačiam teko truputį su jais susidurti, tai bent jau tuo metu Thomas detalės ėjo į AEG ir dar vienos pakankamai garsios firmos siurblius (skyrėsi tik siurblio spalva). Dabartinių modelių, prisipažįstu, nesu čiupinėjęs.
  • 0

#13 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 05 - 13:42

Mes pries 3 metus pirkom vokiska Epika (dabar pasirodo vadinasi Lura), nes musu dukra alergiska namu dulkems, katinams ir kitiems gyviams. Esam be galo patenkinti iki siol, nes namie karta per savaite prasisiurbdami ir neturim jokiu problemu su vaiko sveikata ir svara namuose:
http://www.krinona.l...s_id=6&p_id=505

beje, kartais nusivezam pas tevus, kai jau vaikas buti ten negali, tai ko tik is kilimu ir sofu neissiurbiam... :doh: I vandeni ir paziureti baisu, nors jie reguliariai su savo birzgaliukais siurbiasi... -_-

Na daiktas manyč geras, ale numatytą biudžetą viršija jau ne procentais :doh:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#14 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2010 vasario 05 - 14:16

Geriau pazek - gal kokia simtine - kita isiurbe ? :D

sita tai tikrai butai pastebejes :) bet kad pinigine jau seniausiai nuo nereikalingu simtiniu prasiurbta :ax:
  • 0

#15 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2010 vasario 05 - 16:54

Na daiktas manyč geras, ale numatytą biudžetą viršija jau ne procentais  :doh:

pirkom kai dar krize nagu negalando + nuolaida dar 10 proc. buvom gave ir nesigailim iki siol (nors ir kaina tuomet mazesne tikrai buvo smarkiai lyginant su dabar :huh: ). Dabar nzn ka reiktu daryti, bet del vaiko sveikatos paaukoji ir paskutini duonos kasni... Dabar i siurblius kurie siurbia dulkes i maisus net paziuret nenoriu, o toki garaze turiu masinai kartais prasisiurbt, tai kiekviena karta kai reikia isvalyti ciaudau pats ir keikiuosi, kad paskutini karta ji birbinu... -_-

Šį pranešimą redagavo Cr: 2010 vasario 05 - 16:55

• 0
Roots to roots

#16 Tomas222

Tomas222
  • Senbuviai
  • Automobilis:GAZ-21 &quot;Volga&quot;

Parašyta 2010 vasario 07 - 12:12

Na jeigu rašyt galima visokią patirtį, tai aš juzinu va tokį

Darka kiek pamenu iš buržujų frakcijos :)
Gėris žinok, tikrąja ta žodžio prasme. Po remonto sutaupo n laiko tvarkai padaryti :beer:
  • 0
XM santechnika (į bažnyčią), Suzuki PSA XUD9SD (į darbą)

#17 marazmas

marazmas
  • Senbuviai
  • Vieta:Miami
  • Automobilis:Peugeot 206 1.4hdi

Parašyta 2010 vasario 07 - 17:09

jeigu nori kad tik siurbtu o ne valytu tai tiks tie ir po 300lt ir biski kur daugiau kainuoja...bet jeigu nori kad kazka daugiau darytu tai reiks pamoketi daugiau biski maziausiai 4000lt...centris tas pats siurblys tik su ilgesne zarna nieko daugiau...su vandens filtru tas pats tik kad ne maisiukas o vanduo ir viska matai ir veikai labiau emociskai...
  • 0

#18 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Parašyta 2010 vasario 08 - 11:43

...centris tas pats siurblys tik su ilgesne zarna nieko daugiau...

Nu tik nereikia lialia. Centrinis turi savo privalumų - pirmiausia išvengiama dulkių kėlimo, bet mikro dalių kurios eina kiaurai siurblio filtrus. Visi tie dalykai nusėda patalpoje kur kabo pats siurblys. Antriniai dalykai - triukšmo siurbliuojant, svorių tąsymo nebuvimas. Dar nežinau nei vieno besigailinčio įsirengus tokią sistemą.
Jei imt Darkos situaciją kai reikia paprasto siurblio be NASA technologijų, tai IMHO žiūrėt ne pigiausią ir geresnį (gražiau skambantį :) ) brandą. Mano būtų žiūrimi: Miele, Siemens, Philips (dirba jau 5 metai namie), Electrolux.

PS. Darka, nebijai, kad ateis koks visažinis ir pradės kabint kompleksus, kad siurblio be patarimų neišsirenki? :hmm:
:beer:

Šį pranešimą redagavo tomaskas: 2010 vasario 08 - 11:44

• 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#19 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 08 - 13:08

jeigu nori kad tik siurbtu o ne valytu tai tiks tie ir po 300lt ir biski kur daugiau kainuoja...bet jeigu nori kad kazka daugiau darytu tai reiks pamoketi daugiau biski maziausiai 4000lt...centris tas pats siurblys tik su ilgesne zarna nieko daugiau...su vandens filtru tas pats tik kad ne maisiukas o vanduo ir viska matai ir veikai labiau emociskai...

Šitą... tipo... tai gal iš karto pasiūlykit kokios nors namų tvarkymo kompanijos akcijų...
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#20 Darka

Darka
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 08 - 13:21

PS. Darka, nebijai, kad ateis koks visažinis ir pradės kabint kompleksus, kad siurblio be patarimų neišsirenki? :hmm:
:beer:

Na matai, aš gyvenime vadovaujuosi tuom, kad visko negali žinot ir man asmeniškai nėra kompleksų paklaust kažko ko aš nežinau. Kita vertus aš turiu ir taip kas veikt, nei sėdėt savaitę internete ir bandyt kažką burt pačiam, jeigu galima per pora minučių susikurt temą ir gaut keletą jau išbandytų pasiūlymų. Beje, kokiom savybėm turėtų pasižymėt siurblys aš jau nusprendęs nuo pradžių, man čia reikia konkrečių modelių ir tiek.
Ir dar, kaip veikia paprasti, vandens, plaunami, centriniai ir dar ten belen kokie siurbliai aš žinau, žinau pliusus minusus, todėl dėl manęs čia galima visų technologinių/ekologinių dalykų nerašinėt, bet aš sąmoningai nuo pat pradžių tai nutylėjau, kad tema turėtų kažkokią išliekamąją vertę, o ne tik modelių sarašą. :ax:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0