Jump to content

peugeot 307 vaziuokle!!

• Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 Svečias_strujus_*

Svečias_strujus_*
  • Svečiai

Posted 2010 February 03 - 14:29

sveiki,neturiu nieko pries peugeot bet kaip da....iso garsai vaziuokles dalyje tai netas zodis...kas galite parekomenduoti gera meistra kuris uzsiima peugeot vaziuokles remontu nes jau kur bevaziuociau visi meistrai peciais trukcioja ir sako viskas gerai..nors toli grazu nera taip! geda jau nuo zmoniu,kas ilipa juokiasi "mano golfas 95 metu tyliau vaziuoja" tokius komentarus tik girdziu. nejau sis modelis turi barsketi?? skamba visas tiesiog :unsure: nerasykite tokiu patarimu kaip paziurek ta paziurek ana,nes jau metus kaip ziuri man ten viska bet nepadeda..reikia zmogaus kuris dirba ta darba ir dirba ismanydamas,kuris galetu patikrinti ir suremontuoti,nes kiek zinau peugeot 307 turi visokiausiu mitu del vaziuokles. laukiu rekomendaciju su kordinatem. rajonas neswarbu
  • 0

#2 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2010 February 03 - 15:15

Spaudi Ieškoti, įvedi 307 vaziuokle ir skaitai. Kas neaišku - prisijungi prie tos temos...
  • 0
... labai piktas diedas...

#3 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • posts 2,377
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:208

Posted 2010 February 03 - 15:43

Kokius meistrus lankei? Garažinius ar autorizuoto serviso? Jeigu nebuvai Žibinte tai taikyčiau tenai ir žiūrėčiau kas ir kaip. P.S. Žiemą net ir ideali važiuoklė prie didesnio šalčio gali leisti garsus...
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#4 Svečias_strujus_*

Svečias_strujus_*
  • Svečiai

Posted 2010 February 03 - 15:54

Spaudi Ieškoti, įvedi 307 vaziuokle ir skaitai. Kas neaišku - prisijungi prie tos temos...

taip ir galvojau kad kazkas toki patarima duos,deja viena tema yra ir tapati nieko doro nepasako...man reikia gero meistro o ne patarimu ka remontuoti,neturiu nei noro nei laiko nei salygu paciam kazka tvarkyti.
  • 0

#5 Svečias_strujus_*

Svečias_strujus_*
  • Svečiai

Posted 2010 February 03 - 15:56

Kokius meistrus lankei? Garažinius ar autorizuoto serviso? Jeigu nebuvai Žibinte tai taikyčiau tenai ir žiūrėčiau kas ir kaip.
P.S. Žiemą net ir ideali važiuoklė prie didesnio šalčio gali leisti garsus...

buvau ir pas garazinius ir taip servizuose,zibinte nebuvau,bet itariu ten apsilankius tusciom kisenem reikes isvaziuoti :D juokauju,kaip kainos ten? lb kandziojasi?
  • 0

#6 Marcin

Marcin
  • Senbuviai
  • posts 1,459
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:S80II AT D5 07, xc70 AT D5 06

Posted 2010 February 03 - 16:16

Kokius meistrus lankei? Garažinius ar autorizuoto serviso? Jeigu nebuvai Žibinte tai taikyčiau tenai ir žiūrėčiau kas ir kaip.
P.S. Žiemą net ir ideali važiuoklė prie didesnio šalčio gali leisti garsus...

buvau ir pas garazinius ir taip servizuose,zibinte nebuvau,bet itariu ten apsilankius tusciom kisenem reikes isvaziuoti :D juokauju,kaip kainos ten? lb kandziojasi?

nesikandzioja ten kainos per daug :) jei neswarbu i koki rajona ar mesta pristatyt masina, tada tikrai i zibinta siulau nuwaziuoti, pasakyti kas kur bilda, duoti uzkelti ant keltuvo, stendo kur krato, galu galiausia prawaziuoti .. gal tada kazka ir ras.. bet yra tokiu bilduku kuriu nlb galima rast.. vel gi jei masina buwo dauzta ir nzn kas ir kaip ja twarke, tas irgi gali itakot.. arba kazko papildomai ideta., kas tarkim kazkur salycioja su metalu ... is asmenines patirtes, dejau kitus garsiakalbius ir poto slepiau po kilimeliais rite, po kazkiek laiko ji atsipalaidavo ir stukseno i metala.. parsyvas garsas buwo atsirades.perkratem masina ir neradom kame kampas .. po to paciam dasilo po plastmases pasiziuret ir akurat...
  • 0

#7 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • posts 6,131
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Posted 2010 February 03 - 17:24

Mano brolio drauges 307 viduje sventa ramybe, kaip tik noreciau pagirti jo vaziuokle, labai jau tvirta ir tyli :beer:
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

#8 Svečias_strujus_*

Svečias_strujus_*
  • Svečiai

Posted 2010 February 03 - 18:44

Mano brolio drauges 307 viduje sventa ramybe, kaip tik noreciau pagirti jo vaziuokle, labai jau tvirta ir tyli :beer:

man visada idomu buvo ar yra ju nebildanciu :DD pasirodo yra,kiti swaigsta kad toks ir turi buti,sakau kad nesamone negali barsketi...siaip patenkintas lb sawo 307,nei elektronika genda nei variklis,viskas puiku bet tas bildejimas tai :wacko:
  • 0

#9 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • posts 2,114
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Posted 2010 February 03 - 18:51

kazhkur kitur vazhiuot vazhiuokles tikrint nelabai verta, apart zhibinto, jei busi geras, dar ir nuolaida suorganizuos. Nera jau ten beviltishkai brangu ta vazhiuokles diagnostika, ir gan greit atlieka. Aishku gali dar jieshkot, kas su lauzhtuvu paminkys, patusys uzh rato, bet... pegeidavimas: prashant ka nors rekomenduot, pageidautina prie savo duomenu isirashyt ir eksplotacijos vieta, bo gali bais toli pasiust...

Edited by Alba, 2010 February 03 - 18:53.

• 0

#10 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2010 February 04 - 09:54

Na dėl 307 važiuoklės bildėjimo tai jau buvo apkalbėta, kad pirmųjų 307 barška priekinio stabilizatoriaus gumų laikikliai, kurie vėliau buvo patobulinti ta prasme, kad prilieta guminė tarpinė. Nu maniškis priekyje tikrai nebarška, nes jau stovi nauji laikikliai. Pasitaisyt tikrai nėra sunku.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#11 Svečias_Andrius307_*

Svečias_Andrius307_*
  • Svečiai

Posted 2010 February 27 - 11:53

barška ir barška maniškio priekis,ypač esant drėgniems orams..magelį garsiau ir pirmyn,nes kaip ir minėjo temos autorius juk niekas nieko nemato,žiūri kaip į idiotą ieškančio nežinia ko :) smagu girdėt kad kažkam padėjo tų gumų pakišimas po stabilizatoriaus traukėm,man deja ne.. pastebėjau dar vieną dalyką,kad pajudinus posparnius jie gana didelį laisvumą turi,nors visos šponkės savo vietoje..tad peršasi mintis ar nebus čia tų posparnių skleidžiamas(nei tai plastmasė nei tai metalo) garsas? pabandysiu kažkokiu tai būdu juos sutvirtint,nepavyks tai teks kniedėmis segt :D
  • 0

#12 MLi

MLi
  • Forumo naujokai
  • posts 7
  • Automobilis:peugeot 307

Posted 2013 April 26 - 07:04

Man kai barškėjo priekine maniškio 307 važiuoklė tai pagrinde buvo stabilizatoriaus traukės ir šarnyrai .Pakeitus dešnėje pusėje niekaip visvien nedingo barškesys , pradžioj maniau jog tai buferis ar posparnis barška .Tai nežinau kiek laiko ieškojau to barškesio niekas nerasdavo .O vieną dieną išsiardęs eilinį kartą tos pusės apsaugas ir nuėmęs ratą aptikau , kad tai buvo paprasčiausias iki galo nedaverštas suporto varžtas :))) o jau norėjau keist amortikus atramines gumas :))) taip kad jei kam pakeitus važiuoklę vis dar barškės kas tai dar patikrinkit suportus ar varžtai gerai priveršti :)
  • 0

#13 sanis

sanis
  • Forumo adminai
  • posts 1,070
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 407c 2.2l 120kW

Posted 2013 April 26 - 07:10

Man kai barškėjo priekine maniškio 307 važiuoklė tai pagrinde buvo stabilizatoriaus traukės ir šarnyrai .Pakeitus dešnėje pusėje niekaip visvien nedingo barškesys , pradžioj maniau jog tai buferis ar posparnis barška .Tai nežinau kiek laiko ieškojau to barškesio niekas nerasdavo .O vieną dieną išsiardęs eilinį kartą tos pusės apsaugas ir nuėmęs ratą aptikau , kad tai buvo paprasčiausias iki galo nedaverštas suporto varžtas :))) o jau norėjau keist amortikus atramines gumas :)))
taip kad jei kam pakeitus važiuoklę vis dar barškės kas tai dar patikrinkit suportus ar varžtai gerai priveršti :)

Su panašia bėda pirmadienį varau servisan ;) tik pas mane dar ir ratai šiek tiek kliba.
  • 0

Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.

Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.

#14 intenso

intenso
  • Senbuviai
  • posts 18
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2013 June 03 - 15:32

Na tai ka rado pas tave kas barskejo? pas mane jau sailentblokai pakeisti, atraminis buvo subyrejas, bet garsas yra traskejimo toks, dar ir bildesys atsirado, bet gal cia posparnis po ardymo bilda.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users