Jump to content

Photo

Vasarinės padangos

• Please log in to reply
607 replies to this topic

#481 Neburtininkas

Neburtininkas
  • Senbuviai
  • posts 1,227
  • Vieta:danija
  • Automobilis:www

Posted 2010 March 13 - 22:41

tai vistik jauciu geriau apsimoka devetasd susirasti
  • 0

TFSI lpg hibrid 147kw

parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas

#482 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Posted 2010 March 13 - 23:31

tai vistik jauciu geriau apsimoka devetasd susirasti

apsimoka slidus zodis.... Cia galima dvejopai vertinti. Pirktum deveta prezervatyva?
  • 0
kažkaip.....

#483 boMod

boMod
  • Senbuviai
  • posts 444
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1TD

Posted 2010 March 14 - 23:24

Kalbant apie ekonomine klase :) Keik bendravau su chebra servise musu firmoj tai apie nankangus visai gerai atsiliepia, faktas tas kad jos ziemines tai tikrai neblogos del savo suskibimo savybiu, del sprigimu tai jooo... gal ir neskirtos greit lakstyt, plius labai minkstos, gal del to ir pazeidziamesnes :hmm: O dabar balansoj uzmaciau WestLake (kitaicas cia, GoodRide irgi is tos pacios operos), tai va del ju irgi puse velnio atsiliepimas. Sefas uzsivezes buvo is tos gamyklos konteineri zieminiu, pats sau uzsimeciau tai atsiliepimai liux po ziemos vienintelis minusas buvo padidejes garsas. Kadangi vasariniu neprasives, tai dabar irgi 2 veinetu 17" ieskau, jauciu apsistosiu ties nankangu :hmm:
  • 0

#484 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2010 March 15 - 10:44

Kalbant apie ekonomine klase :)
Keik bendravau su chebra servise musu firmoj tai apie nankangus visai gerai atsiliepia, faktas tas kad jos ziemines tai tikrai neblogos del savo suskibimo savybiu, del sprigimu tai jooo... gal ir neskirtos greit lakstyt, plius labai minkstos, gal del to ir pazeidziamesnes :hmm:

o cia kalba eina apie vasarines padangas jeigu ka. Ir tie patys Nankang yra labai kieti. Pazeist ju tikrai taip lengvai nepazeisi, bet antra sezona per lietu jau nepalakstyti...
  • 0
Roots to roots

#485 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2010 March 15 - 16:50

Reikia dar vieno patarimo: ar galiu vieną tokį prekeivį pasiūst ant organo, jei jis man įteiginėja, kad P306-am 13" ratlankiui tinka tik 175X70? Pagūglinęs radau, kad gamyklinis standartas ėjo 14" 185X65. Pagal šitą http://www.peugeot-k...calculator.html man gaunasi artimesnis 185X70... :hmm:
  • 0
... labai piktas diedas...

#486 shakilas

shakilas
  • Senbuviai
  • posts 1,115
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis: Peugeot 406 LPG

Posted 2010 March 15 - 17:20

Reikia dar vieno patarimo: ar galiu vieną tokį prekeivį pasiūst ant organo, jei jis man įteiginėja, kad P306-am 13" ratlankiui tinka tik 175X70? Pagūglinęs radau, kad gamyklinis standartas ėjo 14" 185X65. Pagal šitą http://www.peugeot-k...calculator.html man gaunasi artimesnis 185X70... :hmm:

ne tik gali, bet ir privalai :lol:
  • 0
Peugeot 406 rallye edition LPG

#487 boMod

boMod
  • Senbuviai
  • posts 444

Posted 2010 March 15 - 23:44

o cia kalba eina apie vasarines padangas jeigu ka. Ir tie patys Nankang yra labai kieti. Pazeist ju tikrai taip lengvai nepazeisi, bet antra sezona per lietu jau nepalakstyti...

Tai suprantu kolega suprantu, as tik lyginu bendrai gamybos subtilybes bendrai kaip padangu gamintoju :) Na o del vasariniu tai nzn, bet ziemines nankangai tai tikrai minkstos, bent jau kvadraciukais kur protektorius tai toks vaizdas kad ta ziemine gali suglamzyt ir i kisene isikist :D joke aisku... O tai kaip suprantu vasarines nankangus turi? jei taip koki atsiliepimai?
  • 0

#488 sukle

sukle
  • Senbuviai
  • posts 547
  • Automobilis:P308 '08 1.6 16V

Posted 2010 March 16 - 10:34

306-am galima uzdeti 175/70 R13, bet jos bus siek tiek zemesnes. Pas mano drauges senaji 306 tokios kaip tik ir stovi ziemines, nes siek tiek pigiau kainuoja :D Bet vasarines jau normalios stovi, berods 185/65 R14 :) Tad uzdeti galima, bet atsiras minimali spidometro paklaida ir masina pazemes. ;)
  • 0

#489 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717

Posted 2010 March 16 - 16:43

O tai kaip suprantu vasarines nankangus turi? jei taip koki atsiliepimai?

turejau ant ex 405 ir sekmingai 3 vasaras atvazinejau ir palikau svogeriui slalomams damusti. Pirmais metais viskas ok buvo, veliau vaziuojant per lietu masina jau plaukiodavo. Visumoj pagal kainos ir kokybes santyki labai ant ju nepykau ;]
  • 0
Roots to roots

#490 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533

Posted 2010 March 16 - 21:07

... Pirmais metais viskas ok buvo, veliau vaziuojant per lietu masina jau plaukiodavo...

Kelis metus VW avėjo michelinus (nepamenu modelio) su kieto mišinio guma. Jais net nelabai buvo rekomenduojama važinėt mažiau nei +5C temperatūroje. Bet jei neesi sportinio važiavimo šalininkas, sukibimo pilnai užtekdavo. Manau, kad tie Nankangai ne kietesni...
Cr-ai, o kaip jų triukšmingumas ir minkštumas? Michelinus prisimenu tik geruoju... :)~
  • 0

#491 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717

Posted 2010 March 16 - 22:30

Cr-ai, o kaip jų triukšmingumas ir minkštumas? Michelinus prisimenu tik geruoju... :)~

kiek pamenu, tikrai nebuvo labai garsios. Reiks dar draugelio uzklausti, bo tuomet kartu pirkom. beje, kai gyvenime viskas ritasi tik zemyn, tikrai i jas dar karta nespjausiu ir prie progos isigysiu. Geriau jau Nankang, nei No-name restauruotos... O siaip ju indeksas greicio gan neblogas buvo. Kaip pavyzdi dar pasakysiu, kad su jom pusplikem jau buvau islekes i Vokietija ir chebra is Lietuvos mane perzegnojo kai suzinojo, kad su jom vaziuosiu. Tiesa pasitaike gan geri orai (sausi) ir Autobane tada savo 405 net 205km/h buvau paguldes :fool: (nuo 160 km/h jau dingdavo triuksmingumas :lol: ). Bet gryztant Lenkijoje pakliuvau i liuti ir teko gan letai namo parsliauzti, bo ant lietaus jos jau buvo ne kas... Stai kokie durni prisiminimai iskilo :shy:
  • 0
Roots to roots

#492 boMod

boMod
  • Senbuviai
  • posts 444

Posted 2010 March 16 - 23:18

turejau ant ex 405 ir sekmingai 3 vasaras atvazinejau ir palikau svogeriui slalomams damusti. Pirmais metais viskas ok buvo, veliau vaziuojant per lietu masina jau plaukiodavo. Visumoj pagal kainos ir kokybes santyki labai ant ju nepykau ;]

Ok supratau, Dekui! :beer:
  • 0

#493 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533

Posted 2010 March 17 - 22:38

O gal pas kolegas yra patirties su Kormoran gumom? Žinau, kad gamina Michelin dukterinė įmonė Lenkijoj. O kaip jų kokybė? Egzotika stumia R13 185X70 po 101 lt... :hmm:
  • 0

#494 arthuras

arthuras
  • Senbuviai
  • posts 539
  • Vieta:Marijos žemė
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 HDI SW+Citroen C3 1.4 i

Posted 2010 March 18 - 11:36

Ant PLužmačiau.
Bo ant LT
Skaičiuoju dabar :ax:
  • 0
arthuras

Nuotrauka

#495 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533

Posted 2010 March 20 - 20:56

Kadangi tema "Niekada neužsuk į..." archyve neatsidaro papildymui, tai parašysiu čia: Radau gūglėj, kad p. R. Lipeikio įmonė Egzotika turi vasarinių Kormoran R13 185X70 po 101 lt/vnt. Vakar prieš darbą užsukau (Kaune, Jonavos g.) pasižiūrėt ar tikrai. Turi ir kaip tik komplektą. Paklausus apie DOT-ą, buvau užgarantuotas, kad ne senesnės, nei metų. Šiandien atsivežu pinigų, sumoku, einu sandėlin pasiimt... Nuo šitos vietos prasideda anekdotai. Atneša dvi padangas ir ruošias eit likusių. Kadangi esu senas krienas, imu tikrint DOT-ą... A j o b %&@$ m a t :doh: :fool: - 01 metai, t.y. 9 METŲ SENUMO ! ! ! Vyrai, sakau, palaukit. Nešuosi jas pas pardavėją ir prašau iššifruoti pagaminimo datą. Pardavėjas nusipelno Oskaro už nustebusio suvaidinimą - "o... ir iš kur čia tokios senos?..." Sakau: "... vyriokai, gal mano snukis jums pasirodė durnas, kad sumanėt savo šrotą iškišt? O juk vakar klausiau apie DOT-ą..." Be ginčų atsegė atgal babkes... Niekam nenoriu teigti, kad nevažiuokit ten, bet tikrint reik atidžiai. P.S. Ten dirbantis klubietis ne prie ko, jis ne pardavėjas...
  • 0

#496 shakilas

shakilas
  • Senbuviai
  • posts 1,115

Posted 2010 March 21 - 10:46

Siauliuose padeciau su naujom padangom, ir kaina normalia paderintu...Bet,aisku, cia ne prie ko..Bet ple, bandyt ikist 9 metu plastmasines padangas, tai jau ka as zinau...
  • 0

#497 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533

Posted 2010 March 21 - 11:33

Siauliuose padeciau su naujom padangom, ir kaina normalia paderintu...

Tai jau suderinau per draugelį tuos pačius Kormoranus už 105 lt rimtesnėj firmoj. Atsargiai pasiteiravau apie DOT-ą, papasakodamas apie nuotykį Egzotikoj, tai net pasipiktino - "... tu ką, mane durnu laikai?..."
Atsakymas mane patenkino... :ax:
P.S. Kaip tik per Autopilotą (BTV) rodė reklaminį siužetą apie Egzotiką su išsišiepusiu Lipeikiu. Komentaras "... mūsų pardavėjai padės jums išsirinkti padangas" nuteikė linksmai... ^_^

Edited by Jimmy, 2010 March 21 - 11:41.

• 0

#498 shakilas

shakilas
  • Senbuviai
  • posts 1,115

Posted 2010 March 21 - 12:02

Komentaras "... mūsų pardavėjai padės jums išsirinkti padangas" nuteikė linksmai... ^_^

:lol: :lol: :lol: Bajeristai
  • 0

#499 Styra

Styra
  • Senbuviai
  • posts 490
  • Automobilis:XC70 D5 136kW

Posted 2010 March 27 - 15:02

Del padangu - vienareiksmiskai Nokian - tiek ziemai, tik vasarai. Todel kad naujos technologijos, del kuriu ne taip greit susidevi, kuro ekonomija, tylios. Viena kart nusipirkai ir pamirsai apie padangas. Jei ne Nokian - tada belenkokias restauruotas su garantija.
  • 0
Dr.Styra Volga XC70 136kW 400kN/m Ex BMW320d touring, 100kW Ex P405break 1.8TD, 92' 66kW Ex P405 1.8TD, 90' 66kW Ex P205 1.8 XRD 86' 44kW Kaunas

#500 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533

Posted 2010 March 27 - 16:23

...

Jei ne Nokian - tada belenkokias restauruotas su garantija.

Truputį nesuprantu, kaip galima duoti garantiją restauruotoms? Gali seną padangą visą apvilkt nauju sluoksniu gumos, bet kordo juk nepakeisi...
P.S. gal kas esat važinėjęs vasarinėm lenkiškom "Kelly" (priklauso GY koncernui)? Ar nelabai ten lenkai jas sugadina?..
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users