Ka mano klubieciai, kame cia mistikos ???

Parašyta 2010 vasario 16 - 20:12
Parašyta 2010 vasario 16 - 20:26
galimas daiktas, kad bus kaltas temperaturos daviklisSveiki, na nutiko toks keistas dalykas. Si ryta uzvedus masina,siek tiek pasildzius ir pradejus vaziuot uzsidege radiatoriaus lempute ir parase The engine coolant level low, bet po sekunde uzgeso. Sustojau,apziurejau antifrizas normoj,sedau vel vaziuot ir vel tas pats, bet pasilus varikliui viskas normoj, nieko nemeta ?
Parašyta 2010 vasario 16 - 21:30
Parašyta 2010 vasario 16 - 22:23
Ne viskas taip baisu, kaip mes čia rašome...
Automobilio mechanizmų ir sistemų diagnostika ir remontas
tel.: 8-612-63215
Parašyta 2010 vasario 16 - 22:33
Parašyta 2010 vasario 16 - 22:59
istrauk fiske is issipletimo bakelio jungiancia ligio davikli ,ir nebemes klaidos,to daviklio kaina 200 lt,bet galima vazineti ir be joDekui, bandysiu ryt patikrint
Parašyta 2010 vasario 17 - 23:49
Galibut tarpinei galvos chana.Man buvo tas pat.vis lygis krisdavo, kai gava sutvarkyta tai viskas gerai nei mazeja nei kada be uzsidega, tfu tfu tfu.Sveiki, na nutiko toks keistas dalykas. Si ryta uzvedus masina,siek tiek pasildzius ir pradejus vaziuot uzsidege radiatoriaus lempute ir parase The engine coolant level low, bet po sekunde uzgeso. Sustojau,apziurejau antifrizas normoj,sedau vel vaziuot ir vel tas pats, bet pasilus varikliui viskas normoj, nieko nemeta ?
Parašyta 2011 liepos 18 - 19:43
Šį pranešimą redagavo Bimbauzis: 2011 liepos 18 - 19:44
Parašyta 2011 liepos 18 - 22:02
dapilk skyscio,jei po uzpylimo dingsta skystis-ieškom pro kur leidzia,jei nerandam,pradedam galvot apie galvos remontapas mane panasi beda bet pas mane uzsidega coolant level system insuffient , ka tokiu atveju daryti?
Parašyta 2011 liepos 19 - 11:15
Buvau šitą bėdą aprašęs su pavaiksliukais, tik žiūriu, kad ipix.lt blokuoja vaizdusSveiki, na nutiko toks keistas dalykas. Si ryta uzvedus masina,siek tiek pasildzius ir pradejus vaziuot uzsidege radiatoriaus lempute ir parase The engine coolant level low, bet po sekunde uzgeso. Sustojau,apziurejau antifrizas normoj,sedau vel vaziuot ir vel tas pats, bet pasilus varikliui viskas normoj, nieko nemeta ?
Parašyta 2011 lapkričio 19 - 20:36
Šį pranešimą redagavo Vytautas: 2011 lapkričio 19 - 20:39
Parašyta 2011 lapkričio 20 - 15:01
isipilk antifrizo"Engine coolant temperature too high" kas gali butu kad ekrane paraso toki uzrasa ir uzsidega stop lempute ?
Parašyta 2011 lapkričio 20 - 15:07
taigi rašo,kad temperatura per aukšta,o ne ,kad skysčio lygis per žemasisipilk antifrizo
Parašyta 2011 lapkričio 20 - 16:22
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2011 lapkričio 20 - 18:07
buvo toks pas mane variantas keleta mėnesiu,kaip atsirado taip ir dingo...kas kaltas, kad sokineja kartai temperaturos rodykle nuo apatines zymes iki 90 laipsniu, termostatas ar vandens daviklis? 2,2 hdi
Parašyta 2011 lapkričio 21 - 08:20
As kaip tik gretimoj temoj sitam dalykui ieskau sprendimo. Pas mane tas pats. Priedo, kai rodykle visiskai nukrenta kaitina zvakes pries kuriant ir apsukos sukyla.ismeta karts nuo karto ir man toki pranesima, bet dazniausiai tai kai tik uzkurus masina, kodel toks klaidingas pranesimas nenustaciau.
prie to pacio kas kaltas, kad sokineja kartai temperaturos rodykle nuo apatines zymes iki 90 laipsniu, termostatas ar vandens daviklis? 2,2 hdi
Parašyta 2011 lapkričio 21 - 08:28
siaip nedaznai pasitaiko dar, kas durniausia kai nukrenta temperatura ir kompas supranta kaip salta varikli ir pradeda pusti i salona karsta ora, dar buna kad nuo 90 pakrenta iki 80 laipsniu.As kaip tik gretimoj temoj sitam dalykui ieskau sprendimo. Pas mane tas pats. Priedo, kai rodykle visiskai nukrenta kaitina zvakes pries kuriant ir apsukos sukyla.ismeta karts nuo karto ir man toki pranesima, bet dazniausiai tai kai tik uzkurus masina, kodel toks klaidingas pranesimas nenustaciau.
prie to pacio kas kaltas, kad sokineja kartai temperaturos rodykle nuo apatines zymes iki 90 laipsniu, termostatas ar vandens daviklis? 2,2 hdi
Greiciausiai temperaturos daviklis. Nelabai turejau laiko labai ieskot kur ans yra..tad jei krapstysies, but smagu, kad nupasakotumei kaip ji rast
Galbut pakaks kontaktus supurskt, o gal reiks ir pat davikli (ar kelis - ju ten yra zalias ir rudas berods) pakeisti..
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2012 liepos 13 - 10:45
Buvo ir pas mane "coolant level too low". Reik nepamiršt, kad "coolant level" tai kalbama ne tik apie antifrizą, bet ir apie freoną. Freoną užsipildžiau ir vėl ramuma.Sveiki, na nutiko toks keistas dalykas. Si ryta uzvedus masina,siek tiek pasildzius ir pradejus vaziuot uzsidege radiatoriaus lempute ir parase The engine coolant level low, bet po sekunde uzgeso. Sustojau,apziurejau antifrizas normoj,sedau vel vaziuot ir vel tas pats, bet pasilus varikliui viskas normoj, nieko nemeta ?
Parašyta 2013 rugsėjo 17 - 15:33
Parašyta 2013 rugsėjo 21 - 13:17
Gaila, tačiau serveris, kuriame anksčiau talpinau nuotraukas dingoSveiki.
2004m 307sw 2.0 hdi. Jau du metus užvedus motorą mirksi raudonas "stop" ir centriniame ekranėlyje rašo " top up coolant level".
Aušinimo skysčio maximum. kondicionierius šaldo puikiai. Šiaip neimčiau į galvą - bet artėja T.A.
Radau forumiečio Dandy įdėtą nuorodą:
http://www.peugeot-k...=ST&f=4&t=32833
su aprašymu: kaip ardyti daviklį, bet foto nerodo. Gal Dandy gali pakartot foto?![]()
Gal kas nors išsaugojot
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0