o tau neatrodo kad reiketu pabaigti normalioje temoje su savo sapalionemis? ar irgi nedasunta ir bandai "krutu" pasirodyti?O gal dvi gamink is karto ? Prisideciau finansiskai
Aisku, jei ne tiek, kiek uz deveta plastmases gabala praso...

Variklio apsauga
Parašyta 2010 kovo 30 - 14:52
Parašyta 2010 kovo 30 - 15:22
Nesupratauo tau neatrodo kad reiketu pabaigti normalioje temoje su savo sapalionemis? ar irgi nedasunta ir bandai "krutu" pasirodyti?

Turetum suprasti, kad visi zmones TURI SAVO NUOMONE. Ir jinai ne butinai sutampa su tavaja.
Jau sakiau ir pasakysiu dar n-kartu: Man nesuprantama prasoma 150 litu kaina uz DEVETA apatine variklio apsauga Peugeot 406 ! As nieko neagituoju vazineti be apsaugos, as tesiog dristu teigti kad vaziuoju pats be apsaugos jau 2 (du) metus. Kas tau situoj vietoj nepatinka ? Kad turiu savo nuomone ? Ar kad ta nuomone su tavo nesutampa ? Ar kad aplamai cia rasau ?
Jei kebabas pagamins is METALO du ekzemlpliorius - mielai nupirksiu is juo.
Šį pranešimą redagavo Provocateur: 2010 kovo 30 - 15:24
Parašyta 2010 kovo 30 - 15:23
nasinarvuok, ans tave ne taip supratoNesupratau
Kas dabar nepatinka ? Parasiau zmogui is savo miesto, kad jei gamins is ALIUMINIO - prisideciau
![]()
Turetum suprasti, kad visi zmones TURI SAVO NUOMONE. Ir jinai ne butinai sutampa su tavaja.
Jau sakiau ir pasakysiu dar n-kartu: Man nesuprantama prasoma 150 litu kaina uz DEVETA apatine variklio apsauga Peugeot 406 ! As nieko neagituoju vazineti be apsaugos, as tesiog dristu teigti kad vaziuoju pats be apsaugos jau 2 (du) metus. Kas tau situoj vietoj nepatinka ? Kad turiu savo nuomone ? Ar kad ta nuomone su tavo nesutampa ? Ar kad aplamai cia rasau ?
Je ikebabas pagamins is METAL du ekzemlpliorius - mielai nupirksiu is juo.
Parašyta 2010 rugsėjo 20 - 09:21

Parašyta 2011 lapkričio 07 - 00:32
http://www.ebay.de/i...=item35aab3cbb7
raso kad 406c bet visiskai nepanasi i pezine.. visai kitokiu formu nei mano manymu turetu buti
ir 'tepalui' isleisti skyles kitoje puseje (jei aisku jos ten tam skirtos)
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0