matai,kad tie 205 turetojai patys chate ji uzsipuole, ne jis pradejo...Atskirst kazkaip juk reikia...O tas salono plastmasiu dazymas labai deri prie pacio auto spalvos, viens prie vieno.Atsargiai su tokiais epitetais... Daug cia "dezuciu" mylėtoju. O anie greiti, pikti
O jei i tema, 406-tame buvo plasmase medzio spalvos ar tikra mediena?
Salono apdaila
Posted 2010 April 02 - 19:12
Posted 2010 April 02 - 19:17
nu ziuriu jau kelintoj temoj advokatauji nu ne mano reikalas, bet siaip pastebejaumatai,kad tie 205 turetojai patys chate ji uzsipuole, ne jis pradejo...Atskirst kazkaip juk reikia...O tas salono plastmasiu dazymas labai deri prie pacio auto spalvos, viens prie vieno.Atsargiai su tokiais epitetais... Daug cia "dezuciu" mylėtoju. O anie greiti, pikti
Posted 2010 April 02 - 19:22
Posted 2010 April 02 - 19:28
siais sunkiais laikais papildomai uzsidirbti yr neblogainu ziuriu jau kelintoj temoj advokatauji nu ne mano reikalas, bet siaip pastebejau
matai,kad tie 205 turetojai patys chate ji uzsipuole, ne jis pradejo...Atskirst kazkaip juk reikia...O tas salono plastmasiu dazymas labai deri prie pacio auto spalvos, viens prie vieno.Atsargiai su tokiais epitetais... Daug cia "dezuciu" mylėtoju. O anie greiti, pikti
o ir siaip,kiek cia tokiu yra...ypac senesniu nariu ir is vieno miesto
Edited by shakilas, 2010 April 02 - 19:45.
Posted 2010 April 02 - 19:45
Jei pamatysi namą medinėm lentelėm apkaltą, vadinasi ten gyvena senis. Jei plastikinėm dailylentėm - jaunuolis. Aš teisingai supratau?...man ta medzio imitacija tai labai senamadiska, lyg buciau koks senis........
Medis suteikia jaukumo ir šilumos plikame plastikiniame salone. Tebūnie tai imitacija, bet tikrai fainiau, nei pas tamstą.
Čia tik mano nuomonė...
Posted 2010 April 02 - 19:45
tai nusipirk maikute su uzrasu "DURNS" ir nereikes tiek pinigu investuoti i "saviraiska"....tai juodi diskai lieti irgi issidergimas kiek suprantu. dergtis galit kiek norit, bet jau maciau newiena taip persidaziusi, ir man wienodai ta kritika, dar 407 bamperi uzsimesiu, wa tada 407to turetojai kuriems originalumas swarbiausia des mane i suns dienas, lietuwa aplamai kaimas, jau geriau as su tokiu wazineju nei su kokia dezute 205 ... ir dar jai tureciau 607 ar dar koki naujesni modeli taip nebuciau dares, wa jos tai sulidzios, o 406ti pagrinde jaunimo masins.... tiek ziniu
Posted 2010 April 02 - 19:57
#28 Svečias_kazinak_*
Posted 2010 April 02 - 23:23
407 buferis ant 406 yra didelis didelis FAILtai juodi diskai lieti irgi issidergimas kiek suprantu. dergtis galit kiek norit, bet jau maciau newiena taip persidaziusi, ir man wienodai ta kritika, dar 407 bamperi uzsimesiu, wa tada 407to turetojai kuriems originalumas swarbiausia des mane i suns dienas, lietuwa aplamai kaimas, jau geriau as su tokiu wazineju nei su kokia dezute 205 ... ir dar jai tureciau 607 ar dar koki naujesni modeli taip nebuciau dares, wa jos tai sulidzios, o 406ti pagrinde jaunimo masins.... tiek ziniu
bet cia tavo masina tai daryk ka nori ,as tik issakau savo nuomone
tik ziurek nepakliuk i sita saita jei pasiknisi rasi nemazai lietuvisku sdevru
My Webpage
p.s. as esu juodu ratu fanas,
Edited by kazinak, 2010 April 02 - 23:24.
Posted 2010 April 03 - 12:42
Posted 2010 April 03 - 13:56
gudruciai , senbezdos kam wirs 30 nekomentuokit
Edited by ozzo, 2010 April 03 - 14:50.
Posted 2010 April 03 - 16:09
Nieks tau nedraudžia iš savo mašinos izdevonus daryt, o bazarą filtruok. Su tokiais epitetais eik delfin......
Posted 2010 April 03 - 18:09
Posted 2010 October 19 - 15:07
kazkada buvo grazus pezo....sweiki, aisku dergsit kaip perdaziau isore skeptikai, bet tam paciam filmuke paziurek kaip padariau salona kaip perdazoiau wa nuoroda youtubej jai ka rasyk man i pm, patarsiu, seip as kebulo paruosejas ir dar wisokiu darbu meistras
Posted 2010 October 23 - 23:16
Peugeot 406:
3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI
Posted 2010 October 24 - 00:48
na taip, - kaikuriom masinom gal ir tinka JUODAS stogas (TIK STOGAS) pvz coupe modeliui... bet ne ikirestailui 406, kaimo turlingas- daugiau nera ka ir pasakyti.
ir tau cia grazu????????
jau geriau GRAZIUS ratus(pvz OZ daugiaspykius 17') uzsideti nei tokias nesamone daryt..
Edited by Alusgeras, 2010 October 24 - 00:50.
Posted 2010 October 24 - 02:48
Posted 2010 October 24 - 21:19
ziaurus varijantas tavo ta masina, mieste daznai tave matau tai chebra juokiasi:)http://www.youtube.c...e=youtube_gdata paziurekit cia
Posted 2010 October 25 - 17:11
Posted 2010 October 25 - 19:06
taspatas turbut pugas tik su lenksciaisbuldozeris truksta masyvios isvaidos tam 406.. slenksciu kazkokiu bent reiketu nes labai jau nesueina bamperis su slenksciu .
bet kokiu atveju sveikintina yra tai kad nebijai kazko pradet ir pasidaryt, o puse cia kalbanciu ne nepradetu net jei ir noretu...
http://www.barryboys...pic.php?t=33539
tau grazu?
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users