"Sport" pakete - tik apdaila kitokia. Tai yra: R17 ratai, balti ciferblatai, trijų stipinų odinis vairas, pusiau odinės sėdynės ir vidaus apdailos spalva - karboninė (ar kaip ten vadinasi).tai tiek as suprantu, o kuo pasizymi ta SPORT komplektacija? kas kitaip nei standarte?
Peugeot 407 2.0HDI '06
Parašyta 2010 balandžio 08 - 11:08
Parašyta 2010 balandžio 08 - 11:14
pas man viskas tas pats"Sport" pakete - tik apdaila kitokia. Tai yra: R17 ratai, balti ciferblatai, trijų stipinų odinis vairas, pusiau odinės sėdynės ir vidaus apdailos spalva - karboninė (ar kaip ten vadinasi).
tai tiek as suprantu, o kuo pasizymi ta SPORT komplektacija? kas kitaip nei standarte?
Parašyta 2010 balandžio 08 - 13:22
Yra gi naiviu zmoniuNa del ridos esu ramus
Kadangi automobilis pirktas Zibinte, tai pas juos pries pirkdamas visa automobilio istorija issiaiskinau tai abejoju neliko, kad tiek mazai pravaziaves
Parašyta 2010 balandžio 08 - 16:45
bet dar daugiau pavydziu...Yra gi naiviu zmoniuNa del ridos esu ramus
Kadangi automobilis pirktas Zibinte, tai pas juos pries pirkdamas visa automobilio istorija issiaiskinau tai abejoju neliko, kad tiek mazai pravaziaves
irodymu del ridos tikrumo turiu daugiau nei man reikia... svarbu as zinau, kad tai tiesa na o jei tau tai neitiketina, tai jau cia tavo bedos
Parašyta 2010 balandžio 08 - 16:47
aisq, dekui, kad apsvietei mane"Sport" pakete - tik apdaila kitokia. Tai yra: R17 ratai, balti ciferblatai, trijų stipinų odinis vairas, pusiau odinės sėdynės ir vidaus apdailos spalva - karboninė (ar kaip ten vadinasi).
tai tiek as suprantu, o kuo pasizymi ta SPORT komplektacija? kas kitaip nei standarte?
Parašyta 2010 balandžio 08 - 20:47
Ir ko gi man pavydet? Sekmes tau ja eksplotuojant.bet dar daugiau pavydziu...
irodymu del ridos tikrumo turiu daugiau nei man reikia... svarbu as zinau, kad tai tiesa na o jei tau tai neitiketina, tai jau cia tavo bedos
Cia daug tokiu naiviu kaip tu buvo, bet realybe daro savo paskaitinek skyrelius skirtus 407.
PS 27km i diena demo masinai sakyciau tikrai demo masina
Parašyta 2010 balandžio 08 - 21:42
perskaiciau skyrelius apie 407...Ir ko gi man pavydet? Sekmes tau ja eksplotuojant.bet dar daugiau pavydziu...
Cia daug tokiu naiviu kaip tu buvo, bet realybe daro savo paskaitinek skyrelius skirtus 407.
PS 27km i diena demo masinai sakyciau tikrai demo masina
bet rida kazkaip ta pati liko, nepersisuko skaitliukas i prieki
juk kaip ir minejau, as antras sito automobilio savininkas. Pries tai automobilis priklause lizingui, o automobilio naudotojas buvo viena farmacijos imone. Buvo pasiemusi automobili 4metu veiklos nuomai... kadangi suzinojau, kad lizingas gavo berods 5-is tokius peugeot is tos farmacijos imones, na jie sugrizo po veiklos nuomos, tai pavyko ispirkti is lizingo uz likutine automobilio verte... na nezinau kam galejo buti aktualu atsukineti spidometra...
kaip ir minejau po patikros Zibinte tik dar karta isitikinau ridos tikrumu, visi servisai, aptarnavimai daryti laiku ir tik pas juos...
na gali tiketi, gali ne... bet as ramiai vazineju
Šį pranešimą redagavo ulcer: 2010 balandžio 08 - 21:47
Parašyta 2010 balandžio 09 - 11:51
Parašyta 2010 balandžio 09 - 12:22
Parašyta 2010 balandžio 09 - 20:52
Niekas cia del nieko nepavydi, sakau gi juk sekmes eksplotuojant automobili su maza ridadieve dieve kaip visi del to kilometrazo pavydi ir tiek prigasdinti kad nebetiki kad gali buti gera masina nedug pralekus. nepavydekit neatsukinekir patys ir nereikes pergyventi nemanau kad toks kaip zibintas zais kad km atsukti nebukit juokingi.
Parašyta 2010 balandžio 09 - 20:57
Pats pamastyk kam imti automobili veiklos nuomai ir ypac dyzeli, o juo labiau peugeot tam kad nuvaziuoti su juo i metus 1k/km, suprasciau jei tai butu Bentley ar Maybach kurie butu skirti vezioti ypatingiem sveciam ir stoveti salia imones kaip prestizo zenklasDaznoje veiklos nuomos sutartyje buna nurodytos menesio ar metu kilometrazo ribos. Pas mus imoneje yra ne daugiau kaip 1000 km menesiui ir atitinkamai 12000 km metams. Masinos nuomojamos 3 metams, tad po periodo buna pravaziavusios ne daugiau 36000 km. Kaip sakant, tik pirk ir dziaukis Zinoma, cia automobiliai ne vadybininkams
Parašyta 2010 balandžio 10 - 00:32
koki versla gali sukti ir tuomet kuriam velniui reikalinga nauja amsina jei su ja nuvaziuosi 12 000 km per metus? Ir kiek is ju dar nuvaziuos zmogus asmeniniais reikalais? Gal tuomet geriau taksa samdyti.....Daznoje veiklos nuomos sutartyje buna nurodytos menesio ar metu kilometrazo ribos. Pas mus imoneje yra ne daugiau kaip 1000 km menesiui ir atitinkamai 12000 km metams. Masinos nuomojamos 3 metams, tad po periodo buna pravaziavusios ne daugiau 36000 km. Kaip sakant, tik pirk ir dziaukis Zinoma, cia automobiliai ne vadybininkams
Parašyta 2010 balandžio 10 - 00:35
is kur tokia gera nuomone apie zibintadieve dieve kaip visi del to kilometrazo pavydi ir tiek prigasdinti kad nebetiki kad gali buti gera masina nedug pralekus. nepavydekit neatsukinekir patys ir nereikes pergyventi nemanau kad toks kaip zibintas zais kad km atsukti nebukit juokingi.
Parašyta 2010 balandžio 10 - 13:04
Parašyta 2010 balandžio 10 - 16:12
Parašyta 2010 balandžio 10 - 19:02
Jei pagal pati automobilis tikrai nuriedejas 40k/km bedu neturetum tureti iki 120k/kmjuokinga man skaityti tokius jusu komentarus...
dekui, tikiuosi bedu neturesiu su juo
Parašyta 2010 balandžio 16 - 16:57
Parašyta 2010 balandžio 17 - 17:22
Double You*3 google dot com ivedi 407 ir pasirenki skyreli paveiksleliaiSulauksim 407-to fotkių?
Parašyta 2010 balandžio 18 - 10:15
Ne apie tai turėjau omenyje.Double You*3 google dot com ivedi 407 ir pasirenki skyreli paveiksleliai
Parašyta 2010 balandžio 19 - 19:30
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0