kazkas su vairu
#21 Svečias_saulius176_*
Parašyta 2010 lapkričio 11 - 21:11
Parašyta 2010 lapkričio 11 - 21:22
i tema!gal kas zino kaip sumazint apukas 605 2,5td
Parašyta 2010 lapkričio 11 - 21:47
Jou net labai i tema pataikei. Moderatoriui ishtrinkite prashomgal kas zino kaip sumazint apukas 605 2,5td
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2010 lapkričio 11 - 21:53
Prie ko ce kritimas i duobe? Ir dedes vasios pasakymas kad ale siurbliukui ne kaspas mane nera tachometro, nesvarbu kokios apsukos jis vistiek vienodai sukinasi. kiek tas siurbliukas naujas ir is jusu kainuotu? Man cia vienas miaistriukas sake kad jau siurbliukui nekas. P.S. jai bevaziuojant atsisakys isvis eis vaira pasukinti ?
Pirmiausiai tai pats palendi po mashina ir pasiziuri ar traukes nera sulankstytos, ar vamzdeliai ant koloneles nesusilankste, ar zarnos nesusigniauzhe. Ir t.t. vizualiai pasiziuri ar nera kas nors ne taip.
O tai ce matai i duobe ilekiau ir jau siurbli keisti reikia. Siurblys ce ne prie ko. Beda kazhkurioje vietoje su kolonele. Tad ten bedu ir ziurekis. O jei reikes restauruoti kolonele tada isiimi ir duodi man restauruoti
P.S. pasiziurek ar yra tepalo stiprintuvo bakelyje, bo gal nurovei koki vamzdeli ir be tepalo vazhineji, ko pasekoje stiprintuvas nedirba
P.S. i partizanu gatve gali nulekti kur 2 aukshtu garazhai, ten servisas yra. Gal pades, bent jau sh gal nesumals.
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
#25 Svečias_Aidaaa_*
Parašyta 2010 gruodžio 24 - 00:34
Parašyta 2010 gruodžio 24 - 00:55
aisku pirma patikrink ar norma yra skiscio,,o jai su skysciu viskas tvarkoi tai bus krizme,,man taip buvo,tai supurskiau su COMBAT na kaip WD40 tik daug riebesnis,ir jau 4 menesiai jokiu problemu,ta kryzme randasi prie akseleratoriaus pedalo,na manau tavo masinoi kazkur yrgi panasioja vietojaSveiki!
As turiu tokia problemike
Zodziu, nelabai nusimanau visuose masinu reikaluose, todel klausiu Jusu patarimo.
Pastebejau, jog uzvedusi varikli ir pradedant judeti, vairas gana sunkiai sukinejasi. Pradejus vaziuot, viskas atrodo gerai. Taciau parkuojantis, vaira sukti tai sunkiau, tai vel lengva... va taip ir kaitaliojasi. Siaip turejau problema su vairo stiprintuvu, dirzelis buvo nutrukes. Tuomet tikrai LABAI sunku buvo isiparkuoti. Si karta nera taip sunku, taciau matau, jog kazkas tikrai ne taip. be to, nemanau, jog pries 4 menesius pakeistas vairo stirpintuvo dirzelis vel susidevejo... Galbut stirpintuvo skyscio truksta? Ar kokia dar beda gali but?
Esme tame, jog rytoj turiu butinai vaziuoti apie 150 km... ir bijau, jog kazkas gali nutikti...
Lauksiu patarimo
Parašyta 2010 gruodžio 24 - 16:32
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0