cecenas prisitaiko prie bet kokiu karo salygu ir vietovesna cecenui tai optimaliausias variantas turetu buti Čėčėnijos aikštė sakyciau, o ne kazkokia Undine
manau kad sioje situacijoje optimaliausias variantas aikstele prie undines.jai geras oras tai kazkur vaziuojam toliau, o jai blogas tai pasisedim undinej
Kassavaitiniai susitikimai
Parašyta 2010 gegužės 03 - 19:42
Parašyta 2010 gegužės 04 - 03:27
Parašyta 2010 gegužės 04 - 08:38
Parašyta 2010 gegužės 04 - 08:43
#25 Svečias_4a5tcar_*
Parašyta 2010 gegužės 04 - 09:31
Kolegos,yra tokia vieta kaip ir prie Molo,ten ir aikstele svari ir didele, klubo reklama turetu suveikti nes aplink daug liaudies ir pan.. toks mano pastebejimas
pasiulymams laisva valia..
Patirties sioje aiksteleje mytintis turiu (strategiskai klubo populiarinimui palanki vieta ,bet..) , jos didziausias minusas toks, kad Molo aiksteleje vyksta labai intensyvus judejimas. Norint visiems susirinkti vienoje vietoje , lieka labai ,saugumo atzvilgiu, pavojinga vieta. Daugelis ivaziuodami i ta aikstele vaziuoja dideliu greiciu . kelia dulkes. Ne karta teko visiems susirinkusiems lakstyti i salis del kokio ilekusio beprocio , kuris sugalvojo pademonstruoti savo meistriskuma ir masinos galimybes, buvo ir momentu kai vos neisireze i stovinciu masinu eile. del savo saugumo teko keisti dislokacijos vieta. Volvo klubo patirtis.
Parašyta 2010 gegužės 04 - 10:00
Darom frakciją...nu... ir man... Šiaip tai man mielesnė aikštelė Šilainiuose prie "Bachūrų užeigos" (trečią kartą įkyriai zirziu)...
P.S. ir tau, Gordonai, neblogai būtų...
Parašyta 2010 gegužės 04 - 10:01
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0