Originaliu garsiakalbiu keitimas
Parašyta 2010 liepos 02 - 23:29
Parašyta 2010 liepos 04 - 22:19
Parašyta 2010 liepos 04 - 23:04
Parašyta 2010 liepos 04 - 23:07
Parašyta 2010 liepos 05 - 07:43
As sau pasistaciau sita daikta > Stipriekas > bosas. Pakankamai zemu ir Clarionas duodaVadia, gal gali tiksciau, kaip tas spliteris atrodo per daiktas, kazkas napasaus i sita ? [URL=http://shop.milgreta.lt/product_info.php?cPath=213_215&products_id=9129&milsid=da6fcb1c9d151cd490aa2caa85737754]
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Parašyta 2010 liepos 05 - 08:04
Taip, shitas tinka. Arba ateini i bet koki parduotuve, kur parduoda auto koloneles, radio detales etc ir sakai ka nori padaryti, tau ir parduos splitteri.Vadia, gal gali tiksciau, kaip tas spliteris atrodo per daiktas, kazkas napasaus i sita ? [URL=http://shop.milgreta.lt/product_info.php?cPath=213_215&products_id=9129&milsid=da6fcb1c9d151cd490aa2caa85737754]
Parašyta 2010 liepos 05 - 14:15
Parašyta 2010 liepos 05 - 16:47
na basavyko idejos neturiu, nes realiai man nedaug to zemo ir truksta, tiesiog mano ausiai priekiniai garsiakalbiai (stockiniai) gerokai geriau groja uz galinius, tai reikia istaisyti sita klaidao nenori deti aktyvinio bosavyko? tipo tos backos kurioj stiprekas ymontuotas tada jau zemo tikrai uztektum
#10 Svečias_Gutis_406_*
Parašyta 2010 liepos 05 - 21:06
#11 Svečias_kazinak_*
Parašyta 2010 liepos 05 - 21:44
darai nauja palange is mdf ,perki free air suba ,prisuki ji is apacios,ant virsaus aptrauki medziaga ir vagys nematys is laukoPas mane pilnai pakeista aparatura. Magelis JVC x-ad, koloneles priekis/galas Alpine. Groja pakankamai padoriai. Truksta tik zemu.
Gal kas is cia esanciu yra susimontave zemadazni i galine palange? Nes i bagazine deti nieko nenoriu. Mazas vaikas, sedanas, daigtu milijona sukrauti reikia...
#12 Svečias_Gutis_406_*
Parašyta 2010 liepos 05 - 22:12
#13 Svečias_`blink_*
Parašyta 2010 liepos 06 - 00:12
pirk neideli 8inch subwooferi ir montok sone prie galines lempa pasinaudodamos stiklo pluosta i pagalba , idejus siek tiek noro ir laiko skambes graziai bagazinej vietos neuzims. o jai palnge apkrausi dar labiau maisys nebent suba mazu korpusu, tas kainuoja.Pas mane pilnai pakeista aparatura. Magelis JVC x-ad, koloneles priekis/galas Alpine. Groja pakankamai padoriai. Truksta tik zemu.
Gal kas is cia esanciu yra susimontave zemadazni i galine palange? Nes i bagazine deti nieko nenoriu. Mazas vaikas, sedanas, daigtu milijona sukrauti reikia...
#14 Svečias_`blink_*
Parašyta 2010 liepos 06 - 00:15
tas originalus clarionas ir su gamyklinem kolnelem nieko gero. nebijok keisti grotuvo. alpine mp3 player labi geri 24bit garsas disku nera, bet paleoidziamas ish fleshiuko, jungiasi pilnai valdomas ipod. galima isigyti ir vairo kontroleij adapteripraieskojau visa foruma, taciau niekur neradau info, kaip butu galima pravesti stiprintuva ne subui o tiesiog galinems kolonelems, nes originalus Clarion per silpnas normalioms 6x9 elipsems. beje gale radau kelias fiskes, kaip suprantu viena cd cheindzerui, kita galbut pajungti stiprintuvui? taciau laidu chemu niekur nerandu, originalaus grotuvo keisti tikrai nesinori, gal kas turit kokiu patarimu
#15 Svečias_`blink_*
Parašyta 2010 liepos 06 - 00:18
o skamba delk to kad priekineje palangeis stovi auksti o durelese mid`ai geriausias variantas keisk galiniu doreliu koloneles i komponentus ishsivesi ausktus graziai ir ishsilygins garsas. arba ishtaisyk pusiausvyra ir gale palnages kampucius prisijuk aukstus jei beveik nesimatys bet ishatisys tavo trukumana basavyko idejos neturiu, nes realiai man nedaug to zemo ir truksta, tiesiog mano ausiai priekiniai garsiakalbiai (stockiniai) gerokai geriau groja uz galinius, tai reikia istaisyti sita klaida
Parašyta 2010 liepos 06 - 09:32
Parašyta 2010 liepos 06 - 21:23
na scena galima reguliuoti labai paprastai, su front - rear man asmeniskai graziausiai kai garsas vienodai stiprus tiek gale tiek priekyje, ir beje pas mane peze garsiakalbiai galininiai ne duryse bet galineje palangeje, gal nebent universaluose duryse stovi beje tie originalus labai jau mandrai prisukti, kad ore kabetu, reikes kazka sugalvoti ir neoriginaliems kad laikytusi panasiu principu, o del zemiu tai esu visiskai ramus, kazkada buvau susidejes elipses tai ne ka maziau duoda boso nei vienas 10" zemadaznis ;)kiek teko bendraut su tokiais, kurie dalyvauja garso varzybose, ar tie, kurie siaip megsta gera garsa masinoj, tai visi yra stipriai pries garsaiakalbius gale, nes tai iskraipo garso sklidima. Visas garsas turi eiti is priekio, kad "scena" butu pries tave tai aukstadazniu y gala deti tikrai nereikia, o kadangi nesi pamises del to kad issidraikys scena, tai y gala ysidesi geras elipses su stiprintuvu ir garso bus pakankamai
Parašyta 2010 liepos 11 - 23:52
Parašyta 2010 liepos 12 - 08:28
Parašyta 2010 liepos 12 - 12:31
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0