Plastikiniai langai
Parašyta 2010 rugpjūčio 17 - 21:54
Parašyta 2010 rugpjūčio 17 - 22:00
Parašyta 2010 rugpjūčio 18 - 18:05
Nesuprantu ko cia stebiesi, kiekvienam pagal skoni,kaip ir sakiau, jei kazkam miegosis ramiau zinant kad langas medinis tai tegul ir perka, kiteims ir mediniu negana. tu rodai tai man, paziurek kiek debilu islups be le ka is bet koSorry, Franci, bet plastikas rąstinėj gryčioj...
![]()
Nu dar galima pateisint mano planus sugrūst plastiką į karkasą, apkalant rąstelio imitacijos lentom, bet čia...
Langų graviravimas?..![]()
Nepyk, bet ...
Šį pranešimą redagavo Francis: 2010 rugpjūčio 18 - 18:09
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2010 rugpjūčio 18 - 19:34
Parašyta 2010 rugpjūčio 18 - 22:22
Parašyta 2010 rugpjūčio 19 - 18:41
Miegosis ramiai su mediniais langais tik vienu atzvilgiu,nes jie bus ekologiski ir nebus plastmases svarves,Be to mediniai langai kelis kartus brangesni nei plastikiniai.Nesuprantu ko cia stebiesi, kiekvienam pagal skoni,kaip ir sakiau, jei kazkam miegosis ramiau zinant kad langas medinis tai tegul ir perka, kiteims ir mediniu negana. tu rodai tai man, paziurek kiek debilu islups be le ka is bet koSorry, Franci, bet plastikas rąstinėj gryčioj...
![]()
Nu dar galima pateisint mano planus sugrūst plastiką į karkasą, apkalant rąstelio imitacijos lentom, bet čia...
Langų graviravimas?..![]()
Nepyk, bet ...![]()
Šį pranešimą redagavo sizus: 2010 rugpjūčio 19 - 18:41
Parašyta 2010 rugpjūčio 19 - 19:24
Kažkada smarkiai tuo domėjausi. Priklausomai nuo ko imsim atskaitos tašką - gaunasi ~ 1,5-2 kartus......Be to mediniai langai kelis kartus brangesni nei plastikiniai.
Kiek žinau, švedai, vokiečiai ir kiti, lupa plastiką lauk ir grįžta prie seno gero medžio. Klausimas: ar pas juos daugiau pinigų nei proto? Manau, kad kitos priežastys (ne vien ekologinis mastymas)...
Parašyta 2010 rugpjūčio 19 - 23:20
nebrangesni kelis kartus, o tik truputi, tarkim man plastikiniai kainavo 9200lt, o klijuotos medienos 10800lt. Bet visi maiso klijuotos medienos ir medinius langus, mediniai zymiai pigesni uz klijuotos medienos ir visi isivaizduoja tipo klijuotos medienos geresni, o kad ten sudo prikista nelabai kas supranta, o ir vazidas urodlyvas kai matosi sujungimai. Ar plastika ar klijus uostysi skirtumas menkas. O paprasti medinukai,sutinku geri, bet...tas dazymas, nesandarumas ir t.t, siais laikais niekas geru mediniu langu nebepagamina...Kažkada smarkiai tuo domėjausi. Priklausomai nuo ko imsim atskaitos tašką - gaunasi ~ 1,5-2 kartus...
Kiek žinau, švedai, vokiečiai ir kiti, lupa plastiką lauk ir grįžta prie seno gero medžio. Klausimas: ar pas juos daugiau pinigų nei proto? Manau, kad kitos priežastys (ne vien ekologinis mastymas)...
Šį pranešimą redagavo Francis: 2010 rugpjūčio 19 - 23:22
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2010 rugpjūčio 19 - 23:31
mediniai langai gamina is klijuotos medienos siekiant isvengt deformacijos,ko nepasakysi apie paprastus medinius(kuriu jau turbut rimtos firmos negamina)Bet visi maiso klijuotos medienos ir medinius langus, mediniai zymiai pigesni uz klijuotos medienos ir visi isivaizduoja tipo klijuotos medienos geresni, o kad ten sudo prikista nelabai kas supranta, o ir vazidas urodlyvas kai matosi sujungimai.
Šį pranešimą redagavo kenis222: 2010 rugpjūčio 19 - 23:32
Parašyta 2010 rugpjūčio 20 - 07:49
klijuota mediena, cia jau ne naturalus medismediniai langai gamina is klijuotos medienos siekiant isvengt deformacijos,ko nepasakysi apie paprastus medinius(kuriu jau turbut rimtos firmos negamina)
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2010 rugpjūčio 20 - 11:56
Su tokia logika reikia iš sodybos išmesti teliką, magą, vienkartinius indus .... ir bėgti toliau nuo kompo klaviatūros... bus ekologiski ir nebus plastmases svarves ...
Į temą - jeigu sodyba netoli miesto, reikia signalizacijos. Jei toliau - būtini drausti.
Parašyta 2010 rugpjūčio 20 - 12:08
A tai kam sodyboj telikas?Su tokia logika reikia iš sodybos išmesti teliką, magą, vienkartinius indus .... ir bėgti toliau nuo kompo klaviatūros
![]()
![]()
Į temą - jeigu sodyba netoli miesto, reikia signalizacijos. Jei toliau - būtini drausti.
Parašyta 2010 rugpjūčio 20 - 12:21
... kad pažiūrėt kriminalines suvestines, kaip kažką iš kaimynų apiplėšė ir pasidžiaugt, kad ačiū Die, dar ne mane...A tai kam sodyboj telikas?
Franci, aš net neturėjau omeny grynai medinius langus, o būtent klijuotus. Sandarūs, nesikraipantys. Nežinau, kur tu matei prastai atrodančius, bet man pavyzdys - pas švogerką esantys jau kokie 12 metų. Pradžioj maniau, kad plastikas, nes nudažyti super lygiai, nesimato jokių medžio požymių, iki šiol atrodo puikiai ir naujo dažymo dar nereikalauja. Pagrindinis pliusas - per didžiuosius šalčius neperšala...
Parašyta 2010 rugpjūčio 20 - 21:08
Tipine lietuvio mastysena.Nebutina pulti i krastutinumus.Man asmeniskai svarbu gyvenamose patalpose naturalumas.Su tokia logika reikia iš sodybos išmesti teliką, magą, vienkartinius indus .... ir bėgti toliau nuo kompo klaviatūros
![]()
![]()
Parašyta 2010 spalio 09 - 17:52
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2010 spalio 09 - 18:34
nebutina(jei sneka apie miegamuosius ir laisvalaikio kambarius),reikia kur naudojami prietaisai su vandeniu,metalinai prietaisai(plieniniai saldytuvo korpusai)Kaip siais laikais su kambariu rozetemis, ar privaloma rozete su izeminimu?
Šį pranešimą redagavo kenis222: 2010 spalio 09 - 18:35
Parašyta 2010 spalio 09 - 18:38
dekuinebutina(jei sneka apie miegamuosius ir laisvalaikio kambarius),reikia kur naudojami prietaisai su vandeniu,metalinai prietaisai(plieniniai saldytuvo korpusai)
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2010 spalio 09 - 21:38
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2010 spalio 09 - 21:54
gaisro davikliu kabelis 2 gyslu,raudonas,atsparus karsciui,signalizacijos 6-8 gyslu(signalizaciju nejungiu tik kartais pries ruosiant sienas tenka pravesti kabelius,uzsakovas atveza kabelius pasitares su zmogum kuris pajungines)kazkas forume signalizacijas montuoja,gal tikliau zinos kiek gyslu uztenka ar tai priklauso nuo signalizacijos modelioPrie to pacio, signalizacijos ir gaisro davikliams naudojamas toks pats kabelis ?
Parašyta 2010 spalio 09 - 22:32
Šį pranešimą redagavo linas.finelife: 2010 spalio 09 - 22:35
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0