Vilnieciu meeto vietos keitimas
Parašyta 2010 lapkričio 13 - 11:41
Parašyta 2010 lapkričio 13 - 13:54
O! Abu pasiūlymai labai geri! Aš už bet kurį iš šių variantų! Aš vis laukiu laukiu, kada čia kas ką nuspręs, nes norėtųsi nuvažiuot!Savanoriu Hyper Rimi antram aukste esanti aikstele. Parduotuve(Rimi alaus nusipirkt), picerija(Cili, ar kas ten), kabakas(Šveikas, ar kaip jis vadinas..).
"Mados" stogas, lyjant lietui - aukstu zemiau. Viskas analogiska kaip ir auksciau. Tik pavadinimai kiti. Iki, Katpedele, picerijos pavadinimo nepamenu.
Parašyta 2010 lapkričio 13 - 18:31
Mados aikštelė kogero geriausia vieta.Dar veikė.Ir jei kas buvo tai įspūdingai greitai veikia boulingo kėgliųsurinkimo/paruošimo sistemamadoj boulingas, bilijardas... jei neuzhsidareSavanoriu Hyper Rimi antram aukste esanti aikstele. Parduotuve(Rimi alaus nusipirkt), picerija(Cili, ar kas ten), kabakas(Šveikas, ar kaip jis vadinas..).
"Mados" stogas, lyjant lietui - aukstu zemiau. Viskas analogiska kaip ir auksciau. Tik pavadinimai kiti. Iki, Katpedele, picerijos pavadinimo nepamenu.
Parašyta 2010 lapkričio 13 - 19:06
...ir labai daznai pastato ne tiek kiek reikia...Ir jei kas buvo tai įspūdingai greitai veikia boulingo kėglių surinkimo/paruošimo sistema
[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]
#45 Svečias_Wega_*
Parašyta 2010 lapkričio 15 - 11:53
Gal cia?as manau, kad pradziai reiketu uzduoti klausima ko mes is susitikimu vietos norime, tada jau ieskoti atsakymo....
1. Vieta turi buti zinoma/lengvai randama. Kad nereiktu pasakoti kaip privaziuoti.
2. Turetu uztekti vietos automobiliams
3. Gera ventiliacija
4. Nemanau, kad reiktu butinai buti miesto centre, bet priemesciai netinka;
5. Ivaziavus i pacia aikstele klubieciai turetu buti matomi/pastebimi. ( ne tai, kad panoramos antras aukstas, o kur tame aukste tai...)
6. Manau nereiketu kaboko prie pacios aiksteles.... Visada reikia palikti vietos interpretacijoms ka veikti. Nes kam kazkur vaziuoti jei yra salia. O kaip mes jau zinom is pamastymu ka veikti kartais gimsta puikus vakarai valakampiuose, pas kanors sode, kuboje, zirmunu baulinge, pas mane pirty ar kur kitur kur tuo metu vyksta kazkas.
Siai dienai man sauna i galva tik viena mintis. SPAUDOS RUMU aikstele... Vienintelis minusas - ne pati centriausia geografine padetis (bet ir tie patys sporto rumai ne visiems vaziuojantiems is siauriniu, vakariniu rajonu pakeliui). Nors is centro iki spaudos rumu nusigauti vargo nera. Visa kita kazkaip nostalgiskai primena nutrinta, paprasta, visiems lengvai randama sportrumio aikstele.
http://www.maps.lt/m...rthophoto,stops
Parašyta 2010 lapkričio 15 - 12:00
Sita vieta siuliau .......Gal cia?as manau, kad pradziai reiketu uzduoti klausima ko mes is susitikimu vietos norime, tada jau ieskoti atsakymo....
1. Vieta turi buti zinoma/lengvai randama. Kad nereiktu pasakoti kaip privaziuoti.
2. Turetu uztekti vietos automobiliams
3. Gera ventiliacija
4. Nemanau, kad reiktu butinai buti miesto centre, bet priemesciai netinka;
5. Ivaziavus i pacia aikstele klubieciai turetu buti matomi/pastebimi. ( ne tai, kad panoramos antras aukstas, o kur tame aukste tai...)
6. Manau nereiketu kaboko prie pacios aiksteles.... Visada reikia palikti vietos interpretacijoms ka veikti. Nes kam kazkur vaziuoti jei yra salia. O kaip mes jau zinom is pamastymu ka veikti kartais gimsta puikus vakarai valakampiuose, pas kanors sode, kuboje, zirmunu baulinge, pas mane pirty ar kur kitur kur tuo metu vyksta kazkas.
Siai dienai man sauna i galva tik viena mintis. SPAUDOS RUMU aikstele... Vienintelis minusas - ne pati centriausia geografine padetis (bet ir tie patys sporto rumai ne visiems vaziuojantiems is siauriniu, vakariniu rajonu pakeliui). Nors is centro iki spaudos rumu nusigauti vargo nera. Visa kita kazkaip nostalgiskai primena nutrinta, paprasta, visiems lengvai randama sportrumio aikstele.
http://www.maps.lt/m...rthophoto,stops
Parašyta 2010 lapkričio 15 - 13:33
Šį pranešimą redagavo xzibit: 2010 lapkričio 15 - 13:34
'89 205 CJ 1.4TU
Parašyta 2010 lapkričio 15 - 14:09
Parašyta 2010 lapkričio 26 - 14:57
nors ir pilna ten bmw ir audi bet man kolkas atrodo tinkamiausias kolkas variantasO forum palace aikstele?
Parašyta 2010 lapkričio 26 - 15:13
pasiūlymą paskaityt sugebėjai, o atsakymo ne?nors ir pilna ten bmw ir audi bet man kolkas atrodo tinkamiausias kolkas variantas
vieta mano manymu netinka dėl:
1. smarvės
2. ten susirenkančių didelio žmonių kiekio
3. vakarais vykstančių mašinų pasirodymų
4. chebra ten renkasi pagert alaus, pasimatuot ir pan.
manau mūsų tikslai kitokie.
DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass 106 (p 106) >>> Nissan Cube
Parašyta 2010 lapkričio 26 - 15:21
nepaminėjai dar kad ir pastogės nėr...pasiūlymą paskaityt sugebėjai, o atsakymo ne?
1. smarvės
Parašyta 2010 lapkričio 26 - 15:24
aCiprašaunepaminėjai dar kad ir pastogės nėr...pasiūlymą paskaityt sugebėjai, o atsakymo ne?
1. smarvės
5. nėra pastogės.
DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass 106 (p 106) >>> Nissan Cube
#54 Svečias_mmx_*
Parašyta 2010 gruodžio 01 - 19:35
Parašyta 2010 gruodžio 01 - 19:41
kai atvaziuosi i myta bent karta per metus - tada gal tavo nuomone cia bus ir idomi...eikit jus su savo mados eikstele nafik galiu jum pasakyti.
Parašyta 2010 gruodžio 01 - 23:12
kai atvaziuosi i myta bent karta per metus - tada gal tavo nuomone cia bus ir idomi...
tie kurie newazineja, labiausiai ir nepatenkinti
Parašyta 2010 gruodžio 02 - 00:56
o sportrumi buvo? Senstam? Gal kadanors kriterijus bus x. nera kur atsisestiaCiprašau
nepaminėjai dar kad ir pastogės nėr...pasiūlymą paskaityt sugebėjai, o atsakymo ne?
1. smarvės
5. nėra pastogės.
Parašyta 2010 gruodžio 02 - 08:32
jo dar kokios vietos kur paguletio sportrumi buvo? Senstam? Gal kadanors kriterijus bus x. nera kur atsisesti
aCiprašau
1. smarvės
5. nėra pastogės.
dar kad kas koki masaza padarytu atpalaiduojanti
'89 205 CJ 1.4TU
Parašyta 2010 gruodžio 03 - 08:35
tai dar prie visų šitų reikalavimų vietai reikėtų ir olialia pupyčių gvardijosjo dar kokios vietos kur paguleti
o sportrumi buvo? Senstam? Gal kadanors kriterijus bus x. nera kur atsisesti
aCiprašau
1. smarvės
5. nėra pastogės.
Jūs kaip norit, o aš savam stiliuj
Parašyta 2010 gruodžio 03 - 09:32
Olialia putytės visur tiks...tai dar prie visų šitų reikalavimų vietai reikėtų ir olialia pupyčių gvardijos
jo dar kokios vietos kur paguleti
o sportrumi buvo? Senstam? Gal kadanors kriterijus bus x. nera kur atsisesti
aCiprašau
1. smarvės
5. nėra pastogės.
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0