Generatoriaus paskirstymo dirzelis cypia
#1 Svečias_Antuoske_*
Posted 2010 October 28 - 15:50
Posted 2010 October 28 - 16:40
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Posted 2010 October 28 - 17:19
ar pastoviai cipia ,ar tik is ryto uzvedus ,jai vandens uzpilsi turetu dar daugiau cipti,tai gal dirzelio problema ,nes is ryto ir man cipcioja truputi,bet tik kai dregnas oras ,bet pas mane viskas pakeista ir dirzelis ir itempejai ,todel ir nebekreipiu didelio demesioSveiki, turiu tokiu bedeliu, uzkurus salta motora cypia dirzelis kazkoks, o gal ir guolis net nzn, toksai keistas cypimas bet nepergarsiausiai, tai va norejau suzinot ar generatoriaus dirzelis tempiasi su ranka ar ten koksai automatinis itempejas, 96m peziukas, 1,8 benzinas, pagrindinis dirzas nzn kada keistas, bet kai tik litu bus butinai keisiuos, dbr nera galimybiu tai gal tik patemt uzteks.
Edited by ARMONDS, 2010 October 28 - 17:22.
Posted 2010 October 29 - 08:02
#5 Svečias_Antuoske_*
Posted 2010 October 29 - 13:13
Posted 2010 October 29 - 13:23
Automatinisdirzo itempejas ne automatinis be duobes bus sunku patempti dirza
Posted 2010 October 29 - 14:22
Posted 2010 October 29 - 15:15
gal gali kokia foto kaip atrodo tas purskalas ,ar bent pavadinimasant,nes dregnesnis oras po nakties uzvedus cipcioja dirzelis ,ACIUAutomatinis įtempėjas.Yra įvairių purškalų dirželiams.Papurški ir ramu, tylu.Iš bėdos gali papurkšti purškiamu silikonu.Bet jeigu pastoviai cypia, jokie purškalai nepadės
Edited by ARMONDS, 2010 October 29 - 15:16.
Posted 2010 November 05 - 22:30
Posted 2010 November 06 - 09:09
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
#12 Svečias_Free_*
Posted 2010 November 11 - 15:16
Posted 2012 April 28 - 14:17
Posted 2012 April 28 - 14:54
man nusibodo tas cipimas tai pasikeiciau tik dirzeli ,,nors rasiau buvau keites naujus,,tai pasirodo pirkau detales pezo centre lietuvoja ir butent dirzeli dave made uin poland,,nezinau firmineja parduotuveja kisa viska nors prasiau kad viskas butu originalas,,tai nezinau gal ir tie paliakai gamina gerai,,bet mano atveju tai tas dirzelis genero cipe naujas uzdetassveiki, o mazdaug kiek teks uz uz detales ir darba? as noriu pasikeisti itempeja ir pati dirza...
anksciau tokios bedos nebuvo, kartais tik kai dregnas oras tai ryte biski cypdavo, o dabar pastovejo masiniukas prie namu pora dienu, ir prasidejo... isvaziavau i darba ir poto is darbo, visa kelia cypdavo
Posted 2012 April 30 - 17:16
Na as kaip keiciau generatoriaus dirza ir itempeja (2.1 td), tai dirzas 48 lt, o itempejas 125 lt. Uz darba paime 20 lt.sveiki, o mazdaug kiek teks uz uz detales ir darba? as noriu pasikeisti itempeja ir pati dirza...
anksciau tokios bedos nebuvo, kartais tik kai dregnas oras tai ryte biski cypdavo, o dabar pastovejo masiniukas prie namu pora dienu, ir prasidejo... isvaziavau i darba ir poto is darbo, visa kelia cypdavo
Posted 2012 May 03 - 15:01
Posted 2012 May 03 - 16:28
as purskiau to purskalo,,padejo,,bet po savaites ar daugiau pradejo vel cipti,,ir keiciau tada genero dirza,na ir kaip ranka nueme cipimaPas mane Peugot 307, dyzelinas.
Nuspirkau auto šią neseniai, tai prieš perkant jau kažkas cypė. Pakeičiau pagrindinį diržą su visais įtempėjais (jau čia tuos reikėjo kesiti), tačiau dabar karts nuo karto kai pradedu važiuoti vis tiek cypia. Pats cypimas nėra labai įkyrus, nes kartais pacypia šiek tiek ilgiau, kartais trumpiau, o kartais iš vis necypia. Dažniausiai cypimas pasitaiko važiuojant pirmu - antru bėgiu arba atbuliniu. Jau keleto meistrų klausiau ką čia daryti - tai tie nieko negalėjo patarti.
Kaip čia šioje temoje rašėte, kad vandens reikia užilti (bandžiau ir tai padaryti - nepadėjo). Tai dabar manau kol kas vieną išeitį - turbūt keisti generatoriaus dirželį, arba bandyti papurkšti Jūsų rekomenduoto purškalo
Posted 2012 May 03 - 16:35
Išbandysiu iš pradžių purškaląas purskiau to purskalo,,padejo,,bet po savaites ar daugiau pradejo vel cipti,,ir keiciau tada genero dirza,na ir kaip ranka nueme cipimaPas mane Peugot 307, dyzelinas.
Nuspirkau auto šią neseniai, tai prieš perkant jau kažkas cypė. Pakeičiau pagrindinį diržą su visais įtempėjais (jau čia tuos reikėjo kesiti), tačiau dabar karts nuo karto kai pradedu važiuoti vis tiek cypia. Pats cypimas nėra labai įkyrus, nes kartais pacypia šiek tiek ilgiau, kartais trumpiau, o kartais iš vis necypia. Dažniausiai cypimas pasitaiko važiuojant pirmu - antru bėgiu arba atbuliniu. Jau keleto meistrų klausiau ką čia daryti - tai tie nieko negalėjo patarti.
Kaip čia šioje temoje rašėte, kad vandens reikia užilti (bandžiau ir tai padaryti - nepadėjo). Tai dabar manau kol kas vieną išeitį - turbūt keisti generatoriaus dirželį, arba bandyti papurkšti Jūsų rekomenduoto purškalo
Posted 2012 May 03 - 17:00
gali isbandyti,,tik ar lengva ten prieiti uzpurksti is vidines dirzelio puse ,,as tai gavau imt posparni 607 nes niekam nedaejauIšbandysiu iš pradžių purškalą
as purskiau to purskalo,,padejo,,bet po savaites ar daugiau pradejo vel cipti,,ir keiciau tada genero dirza,na ir kaip ranka nueme cipimaPas mane Peugot 307, dyzelinas.
Posted 2014 May 23 - 06:03
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users