Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Apie Peugeot 107


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 22

#21 ganksteris406

ganksteris406
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 238
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:peugeot 607

Parašyta 2014 gegužės 30 - 12:42

Aciu kolkas.....
  • 0
gangsteris607

#22 Styra

Styra
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 490
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:XC70 D5 136kW

Parašyta 2014 birželio 19 - 06:28

Labas, Ziurineju i si modeliuska - ieksojau pradziai AyGo, veliau pamaciau kad 1:1 su 107, o cia paskaites suzinojau kad dar ir C1 toks pats - dekui uz info :) - pasirinkimas padidejo :) Kiek skaitynejkau apie AyGo uzsieno forumuose - niekas nerekomenduoja imty dyzelio, nes ir bedu yra ir kuro sanaudos mieste tokios pat kaip ir benzo, o uzmiesty aisku skiriasi dyz ekanomiskesnis. Esu uzkietejes dyzelistas - uztai idomu ar visuose juose dyzelinis variklis toks pats, ar gal toyota kazkoki saviski idejo? Dar klausimas - kaip su ta semi-automatu deze - nes aptikau toki dalyka, kad vid kuro sanaudos nesiskiria automato nuo mechanines, o kaikur ir mazesnes su automatine deze. Kuro sanaudoas ir auto specifikacija visuomet ziuriu autoweek.nl. Del greiciu dezes mechanines - visi giria ilgus pirmus begius - neva labai gerai, net matau ir cia kazkas iki 100 spaudzia antu begiu :) Siaip planuose 4/5durys, benzininis variklis, mechanine deze ir peugeot 107 variantas, nes visuomet su nuostalgija pamenu savo pirmaji auto - raudona Peugeot 205 XRD, net kartais panasu ir kelyje dar pamatau! O spalva - butinai raudona. Dar svarstau apie dyzeli ir ta semiautomata - tik reikia atsiliepimu apie juos... Dar kalusimai keli - jei kas turit toki: 1. kaip su sios masinos variklio susilimu ziema - ar greit pradeda silta vejuka pusti? 2. Gal kas turit ta semi-automata - kaip su juo vaziuot, kaip supratau sankaba teks kaitalio sitam variantui, bet jei kuro sanaudos kompensuoja - tikriausiai del to kad automatas neleidzia drozti aukstomis apsukomis :) 3. Kuro sanaudos - kam ir kokios jos yra? 4. Kaip draugauja benzininis variklis su dujomis - na jei gyvenimas privestu...
  • 0
Dr.Styra Volga XC70 136kW 400kN/m Ex BMW320d touring, 100kW Ex P405break 1.8TD, 92' 66kW Ex P405 1.8TD, 90' 66kW Ex P205 1.8 XRD 86' 44kW Kaunas

#23 nereo

nereo
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 284
  • Vieta:Kaunas-Eiguliai, Šiauliai-Dainai
  • Automobilis:Peugeot 107 Trendy 2-tronic

Parašyta 2014 birželio 19 - 06:54

Esu uzkietejes dyzelistas - uztai idomu ar visuose juose dyzelinis variklis toks pats, ar gal toyota kazkoki saviski idejo?

Dar klausimas - kaip su ta semi-automatu deze - nes aptikau toki dalyka, kad vid kuro sanaudos nesiskiria automato nuo mechanines, o kaikur ir mazesnes su automatine deze. Kuro sanaudoas ir auto specifikacija visuomet ziuriu autoweek.nl. Del greiciu dezes mechanines - visi giria ilgus pirmus begius - neva labai gerai, net matau ir cia kazkas iki 100 spaudzia antu begiu :)

Siaip planuose 4/5durys, benzininis variklis, mechanine deze ir peugeot 107 variantas, nes visuomet su nuostalgija pamenu savo pirmaji auto - raudona Peugeot 205 XRD, net kartais panasu ir kelyje dar pamatau! O spalva - butinai raudona. Dar svarstau apie dyzeli ir ta semiautomata - tik reikia atsiliepimu apie juos...

Dar kalusimai keli - jei kas turit toki:
1. kaip su sios masinos variklio susilimu ziema - ar greit pradeda silta vejuka pusti?
2. Gal kas turit ta semi-automata - kaip su juo vaziuot, kaip supratau sankaba teks kaitalio sitam variantui, bet jei kuro sanaudos kompensuoja - tikriausiai del to kad automatas neleidzia drozti aukstomis apsukomis :)
3. Kuro sanaudos - kam ir kokios jos yra?
4. Kaip draugauja benzininis variklis su dujomis - na jei gyvenimas privestu...

Dyzelinis variklis visoje trijulėje - 1.4 HDI, toyota prie jo rankų nekišo.
Semi-auto - sąnaudos nesiskiria nuo mechaninės, kadangi tai ir yra mechaninė dėžė, tik tiek, kad komandą pavaroms perjungti duoda kompiuteris. Važiavimas ne toks komfortiškas kaip su "tikru" automatu, be to, ir pavaros perjungiamos lėčiau.
Mano sąnaudos - vidurkis apie 5,5 l, mieste žiemą, per šalčius nepavyko suvalgyti daugiau kaip 6,4 l.
Žiemą variklis sušyla greit, šildo taip pat greitai ir puikiai.
Dėl sankabos keitimo - rašo, jog sankaba šiam automobiliui yra dėvima dalis, ir keičiama kas 30 - 45 tkm. Tačiau forumuose gali rasti, jog su ta pačia sankaba ir 100 tkm. pravažiuoja. Maniškės rida kol kas 65 tkm, kol kas su sankaba viskas gerai.
Apie dujas nieko pasakyti negaliu...
P.S. 1.4 HDI yra tik su mechanine dėže, 1,0 benzinas - ir toks, ir toks.
  • 0
Show must go on... Toyota 107 2-tronic ex P106 XT 1,6 automatic ex Renault twingo"matic" ex P205 1,6 automatic




Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0