2 normaliai kyla, 3 pavara apsukos kyla normaliai,tuomet kai isijungia turbina,t.y. kai apsukos buna apie 1900..jeigu is 2 i 3 perjungi ir apsukos nukrenta iki 1500 tuomet letokai jos kyla iki turbinos isijungimo (jei dar ikalneje kur nors taip nutinka tai vos vos isibegeja)..
FAP pas mane nera..bet kazkaip keistai atrodo,kad nesant jo is gamyklos masina iseina su kabanciom laisvom fyskem..bet jei taip pas kitus yra,tada gal tai normalu..
idomiai ar pas visus hdi taip
as kekviena diena kylu i sankryza sustojes i stacia ikalne su antra pavara ir dar begejuos kaip reikiant, nors apsukos vos 1,2 siekia . su buvusiu 1,9 irgi tas pats., turbinos veikimo man nereikdavo laukt kol ji sumastys "veikti"
tokiu apsisukimu as mieste nevystau virs 1,9rpm, tik trasoj, vadinas mieste gyvenciau be turbo
aisku mano tureti td., o cia hdi, taigi nezinau ar normalu
p.s.. irgi labai idomi istorija kaip mano
praeitais metais nusipirkau savaji 605 2,5td., dar su pardaveju isbandant masina viskas buvo ok, trauka mane nustebino, suzavejo tai del to priekaistu jokiu ir nekilo., dar ir pats tvirtino, viskas tvarkoje
keliant apsukas jos kilo iki 5 rpm be problemu. tai ir pirkau. bet va gryztant namo jau nupirkus autostrada lekiu., lenkiu furas 100km/h ir sakau reikia isbandyt kaip ima toliau ., nu ir ka
spustelejau iki 130 (momentaliai tiesiog surinko greiti) apsipyliau juodais dumais ir uzgesau., ir uzsikuriau tik gera kelia ant pavaros pariedejus
jau pasakiau, apsisoviau pirkdamas. tada mano greitis budavo max 130km/h., bet man ji ir uzgesdavo dar ties juo. aciu dievui problema issiaiskinau po menesio laiko kai is bako istraukiau sauja dumbliu
..
tavajam variante neatmesciau siurbliuko esancio bake
Edited by Eddy, 2011 June 22 - 07:37.