2.0 hdi bendros problemos
Parašyta 2008 balandžio 21 - 09:05
#322 Svečias_turistux_*
Parašyta 2008 balandžio 21 - 13:01
Ta prasme vienodai nėra arklių, nepriklausomai nuo oro srauto matuoklio atjungimo?na nezinau kaip pas kitus bet pas mane jaigu atjungi oro srauto matuokle tai variklio darbas neikiek nepasikeicia ir galingumas taspats islieka
Parašyta 2008 balandžio 21 - 20:01
Paaiskinkit kokiu budu "plauna"...išplovė oro srauto matuoklį .
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Parašyta 2008 balandžio 21 - 22:06
ar tikrai 80kw? gerai butu pamatyti raides po VF3..... iki skaiciu. ;)Sveiki kolegos,
Si ryta tikrai isitikinau kad mano peugeot 406 hdi 2.0ltr 80kw levai traukia, kai paprastos 1,8 mazdos su dujomis net dagint negalejau. jau ir anksciau jauciau kad silpnokai kasko, is vietos sunkiai ratus prakast net eina, mano nuomone turetu tvarkingiau eit, bent jau esu turejes ir 2.0 ir 2.2dyzelius ejo kaip reikals. Kompiuterine diagnostika dariau nieka nerodo, kas galetu buti?
daznai buna ,kad 66kw. ;) o zmogus galvoja 80.
Šį pranešimą redagavo spakenas: 2008 balandžio 21 - 22:08
Parašyta 2008 balandžio 24 - 20:40
Atsidarai kapota ir paziuri yra ar nera interkuleris ir nereiks galvot.ar tikrai 80kw? gerai butu pamatyti raides po VF3..... iki skaiciu. ;)Sveiki kolegos,
Si ryta tikrai isitikinau kad mano peugeot 406 hdi 2.0ltr 80kw levai traukia, kai paprastos 1,8 mazdos su dujomis net dagint negalejau. jau ir anksciau jauciau kad silpnokai kasko, is vietos sunkiai ratus prakast net eina, mano nuomone turetu tvarkingiau eit, bent jau esu turejes ir 2.0 ir 2.2dyzelius ejo kaip reikals. Kompiuterine diagnostika dariau nieka nerodo, kas galetu buti?
daznai buna ,kad 66kw. ;) o zmogus galvoja 80.
I <3 HATERS
#326 Svečias_Sparkleris_*
Parašyta 2008 balandžio 25 - 19:57
#327 Svečias_turistux_*
Parašyta 2008 balandžio 27 - 07:41
Nežinau, nemačiau. Žmona į Turboservisą varė. Dar katalizatorių ten siūlė išpjaut, ale neleidau pakol pats nepabandysiu pokyčių po plovimo. Pokyčiai mane tenkino, tai katalizatoriaus ir nekliudžiau.Paaiskinkit kokiu budu "plauna"...
#328 Svečias_Rimo_*
Parašyta 2008 balandžio 28 - 21:46
#329 Svečias_legalus406_*
Parašyta 2008 gegužės 08 - 21:47
#330 Svečias_Puza_*
Parašyta 2008 gegužės 10 - 07:15
#331 Svečias_Rimo_*
Parašyta 2008 gegužės 10 - 21:01
Parašyta 2008 gegužės 13 - 18:20
#333 Svečias_Rimo_*
Parašyta 2008 gegužės 17 - 20:19
Problema: nera turbinos daviklio. Tas pats kas turbina neveikia.nu pas mane 2.1 TDI 80 kW, nesu patenkintas trauka. Visi filtrai normaliai, turbina "svilpia", bet buvau girdejes, kad sitie varikliai traukia gerai. Ka ir kur galima butu patikrint del traukos (Kaune pvz) ?
Dar dalykas, tai 160 km/h yra max ka pasiekiau, tai buvo 3500 apsuku,bet jeigu cia del ribotuvo, tai vistiek manau greicio didejimo sparta buvo labai maza.
Gal kas turit ar zinot kur gauti ?
Parašyta 2008 gegužės 18 - 17:47
Kas cia per velnias? Prasom placiau...Problema: nera turbinos daviklio. Tas pats kas turbina neveikia.nu pas mane 2.1 TDI 80 kW, nesu patenkintas trauka. Visi filtrai normaliai, turbina "svilpia", bet buvau girdejes, kad sitie varikliai traukia gerai. Ka ir kur galima butu patikrint del traukos (Kaune pvz) ?
Dar dalykas, tai 160 km/h yra max ka pasiekiau, tai buvo 3500 apsuku,bet jeigu cia del ribotuvo, tai vistiek manau greicio didejimo sparta buvo labai maza.
#335 Svečias_Tarantulauskis_*
Parašyta 2008 gegužės 20 - 15:28
#336 Svečias_Rimo_*
Parašyta 2008 gegužės 20 - 15:35
Yra toks po akumuliatorium, arciau kapoto, 2 laidais pajungiamas daviklis, be kurio turbina neisijungia.Kas cia per velnias? Prasom placiau...
Problema: nera turbinos daviklio. Tas pats kas turbina neveikia.nu pas mane 2.1 TDI 80 kW, nesu patenkintas trauka. Visi filtrai normaliai, turbina "svilpia", bet buvau girdejes, kad sitie varikliai traukia gerai. Ka ir kur galima butu patikrint del traukos (Kaune pvz) ?
Parašyta 2008 gegužės 20 - 17:05
zmones nebesvaikit apie turbinos isijungima jei nieko apie tai neismanot.turba visada sukasi(aisku jei sveika), tik jos NK(naudingumo keificientas) kinta tam tikrase normoseYra toks po akumuliatorium, arciau kapoto, 2 laidais pajungiamas daviklis, be kurio turbina neisijungia.
Kas cia per velnias? Prasom placiau...
Šį pranešimą redagavo ergo: 2008 gegužės 20 - 17:05
Skuodo auto klubo "Medinis ratlankis"
Prezidentas
www.medinisratlankis.lt
Parašyta 2008 birželio 02 - 19:40
#339 Svečias_ULUMULU_*
Parašyta 2008 birželio 02 - 20:11
Nezinau bet man labai panasu kaip pas manes buvo parejusi 1 forsunke safsem. Nu kita dar leizgyve buvo. krc kol varyklis nepasiekdavo apie 2k apsuku, tai tokia trukciojanti nezymiai masina budavo. po to ir kalimas geras prasidejo ant salto girdetis. krc nervai nelaike. (PS: Cia nuo xujovata saliarkos taip buvo). Dabar pasiekiciau 2 forsunkes. Viskas. Masina kaip raketa, jokio trukciojimo, variklio vos girdet. Kelnes vel pilnos laimes.Sveiki,
Kuris laikas pradejo trukcioti mano 406 hdi vaziuojant ypatingai antra, trecia pavara kai nedaug spaudi akceleratoriu (vaziuojant normaliai), seip kitu simptomu neatsirado (kuriasi gerai, kuro sanaudos nepadidejo, kuro ir oro filtrus pakeiciau). Pats trukciojimas tai labai silpnas toks jausmas lyg dyzelio truktu, variklis lyg "susiubuoja", spaudziant praeina. Pyliau dyzeli is sono jau pora metu (bet is pazistamo furisto bei is degalines), jokiu simptomu iki siol nebuvo, o pora paskutiniu menesiu tik is degalines ir vat zapadlo desnis gal ir nesusije.
Tai vat pasiklausinejau, paskaiciau forume ir nutariau pravalyti kuro sistema, kuro filtra pakeiciau ir norejau pravalyti bake esanti siurbliuka su tinkleliu kaip cia forumieciai dare. Taciau atsukus ta plasmasine didele verzle, kuri laiko visa siurbliuka as nesugebejau jos istraukti per ta skyle po uzpakaline sedyne (kaip supratau bako nuimti tam nereikia), vargau kol atsukau, o po to kol atgal uzsukau.... Susinervinau nerealiai
Gal kas arde ir zino tiklsiau kaip tai padaryti???
Ka dar butu galima pravalyti ar yra dar kokiu filtru?
Aciu uz atsakymus.
PS: Nors ka zinau. gal pas taves ir kas nors kita knisa prota.
Parašyta 2008 birželio 02 - 20:22
Vartotojų skaito šią temą: 13
narių: 0, svečių: 13, slaptų narių: 0