2.0 hdi bendros problemos
Parašyta 2008 gruodžio 17 - 17:16
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
Parašyta 2008 gruodžio 17 - 19:29
Parašyta 2008 gruodžio 17 - 21:18
Parašyta 2008 gruodžio 18 - 08:45
Jei mechanikai ziurejo pagalves tai isvada aiski ;)dekui wisiem.. reiks paziuret...
#545 Svečias_remsas_*
Parašyta 2008 gruodžio 18 - 23:09
Parašyta 2008 gruodžio 21 - 10:27
Parašyta 2008 gruodžio 21 - 13:44
Parašyta 2008 gruodžio 21 - 14:12
Parašyta 2008 gruodžio 21 - 18:43
Parašyta 2008 gruodžio 22 - 20:43
Parašyta 2008 gruodžio 23 - 16:27
Parašyta 2008 gruodžio 23 - 16:37
Parašyta 2008 gruodžio 23 - 18:14
Labai panasu kad bus prakiures interkolerisSveiki, tai va trumpai aprasysiu nuo ko viskas prasidejo, nusipirkau si liuta pries gerus 4 metus, per tuos metus tarnavo labai gerai be jokiu rimtu bedu.
Masina kurdavosi gerai, tik uzkurus jausdavosi toks variklio pulsavimas, na lyg apsuku truktu ar ko, truputi padavos gazo viskas susitvarkydavo (ilgiau palaikius).
Keisdavau tepalus, filtrus visad rekomenduojamu laiku.
Tai va viena diena nutiko tai ko nesitikejau, paeme ir uzsioziavo mano liutas, dingo trauka, pasipyle juodu dumu debesys tik keista kad jokio gedimo nemete ir nemeta iki siol. Aisku buvo pries tai pora kart kad vaziuojant man jis staiga uzgeso, bet kazkaip nekreipdavau demesio i tai.
Tai va pasitikrinau kuro sistemo, siurbliukas veikia spaudima duoda, Kuro filtras svarus, keistas vasara, oro filtras, tepalai ir tepalo filtras taip pat.
Tai va net nebezinau ko grietis toliau, ka ziuret.
Servisan nenoriu varyt, uzteko Klaipedos Pezo centro nesamoniu, kai nesugebejo rast kad kuro siurbliukas spaudimo nedave, ir palikau nemazai pinigu uz ju nieko nedaryma.
Pas manes jokiu FAP nera, 66Kw 2.0HDI 00m.
reiktu is klaipedieciu rekomendaciju koki meistra kuris nusimano prancuzu masinose.
Dekui uz demesy.
Parašyta 2008 gruodžio 23 - 20:13
Parašyta 2008 gruodžio 23 - 20:32
Problema aprasyta graziai,net malonu skaityti O skydelyje dega diagnostine lempute?Sveiki, tai va trumpai aprasysiu nuo ko viskas prasidejo, nusipirkau si liuta pries gerus 4 metus, per tuos metus tarnavo labai gerai be jokiu rimtu bedu.
Masina kurdavosi gerai, tik uzkurus jausdavosi toks variklio pulsavimas, na lyg apsuku truktu ar ko, truputi padavos gazo viskas susitvarkydavo (ilgiau palaikius).
Tai va viena diena nutiko tai ko nesitikejau, paeme ir uzsioziavo mano liutas, dingo trauka, pasipyle juodu dumu debesys tik keista kad jokio gedimo nemete ir nemeta iki siol. Aisku buvo pries tai pora kart kad vaziuojant man jis staiga uzgeso, bet kazkaip nekreipdavau demesio i tai.
Tai va pasitikrinau kuro sistemo, siurbliukas veikia spaudima duoda, Kuro filtras svarus, keistas vasara, oro filtras, tepalai ir tepalo filtras taip pat.
Servisan nenoriu varyt, uzteko Klaipedos Pezo centro nesamoniu, kai nesugebejo rast kad kuro siurbliukas spaudimo nedave, ir palikau nemazai pinigu uz ju nieko nedaryma.
reiktu is klaipedieciu rekomendaciju koki meistra kuris nusimano prancuzu masinose.
Dekui uz demesy.
Parašyta 2008 gruodžio 23 - 20:57
Parašyta 2008 gruodžio 23 - 22:07
kas idomiausiai kad nedega jokia lempute, tai vat nezinau ar diagnostika ka parodytu.Problema aprasyta graziai,net malonu skaityti O skydelyje dega diagnostine lempute?Sveiki, tai va trumpai aprasysiu nuo ko viskas prasidejo, nusipirkau si liuta pries gerus 4 metus, per tuos metus tarnavo labai gerai be jokiu rimtu bedu.
Dekui uz demesy.
Jai kas va rekomenduos koki zmogu klaipedoje tai negailesiu pinigeliu ir diagnostika padiryciau
Na stengiaus aprasyt kuo aiskiau problema
Parašyta 2008 gruodžio 24 - 07:55
Kazkada jau buvau minejes ankstesniuose post'uose, kad geras dyzelistas dirba garazuose, prie debreceno g. daugiaaukscio garazo (Zydrunas, 869965490).
Dar cia gali paskaityti, atrasi kelis naudingus kontaktus.
... o man tavo beda labai panasi i kuro slegio reguliatoriaus beda auksto spaudimo siurblyje, bet velgi, atlik diagnostika ir bus aiskiau.
Jei kaltas bus reguliatorius ir nebepades jo valymas, pigiausiai sia detale gausi Auturoje. Sekmes!
Parašyta 2008 gruodžio 24 - 19:05
Aciu butinai po svenciu pasiskambinsiu. Geru svenciu visiems, dekui uz atsakymus/patarimusElwen,
Kazkada jau buvau minejes ankstesniuose post'uose, kad geras dyzelistas dirba garazuose, prie debreceno g. daugiaaukscio garazo (Zydrunas, 869965490).
Dar cia gali paskaityti, atrasi kelis naudingus kontaktus.
... o man tavo beda labai panasi i kuro slegio reguliatoriaus beda auksto spaudimo siurblyje, bet velgi, atlik diagnostika ir bus aiskiau.
Jei kaltas bus reguliatorius ir nebepades jo valymas, pigiausiai sia detale gausi Auturoje. Sekmes!
Parašyta 2008 gruodžio 28 - 15:03
Vartotojų skaito šią temą: 24
narių: 0, svečių: 24, slaptų narių: 0