Jump to content

Photo

P607 xenon pradejo sviesti violetine spalva

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 no-name

no-name
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 40
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 607

Posted 2011 March 03 - 20:41

pries pora dienu kazko neuzsidege vienas xenon'as. tai vienas "elektrikas" paprotino, kad pasukiok ijungimo rankenele 3-4 kartus ir uzsikurs. tai besnekant su juo is niekur nieko (kogero :pug: issigando), xenonas pats uzsidege. na sakau gal jis ikaito, nes pastasrosiom dienom tik trumpais atstumais vazinejau. ir iki siandien sviete lyg niekur nieko. o va siandien tas pats xenonas violetine spalva prasvito :mellow: tai dabar man klausimas, cia lempuke perdege ir uzteks pakeisti tik lemputes ar cia ir tuo valdymo blokelius reikia keisti? :ax:
  • 0

#2 kenis222

kenis222
  • Senbuviai
  • posts 1,985
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:CLS AMG

Posted 2011 March 03 - 20:47

pries pora dienu kazko neuzsidege vienas xenon'as. tai vienas "elektrikas" paprotino, kad pasukiok ijungimo rankenele 3-4 kartus ir uzsikurs. tai besnekant su juo is niekur nieko (kogero :pug: issigando), xenonas pats uzsidege. na sakau gal jis ikaito, nes pastasrosiom dienom tik trumpais atstumais vazinejau. ir iki siandien sviete lyg niekur nieko. o va siandien tas pats xenonas violetine spalva prasvito :mellow: tai dabar man klausimas, cia lempuke perdege ir uzteks pakeisti tik lemputes ar cia ir tuo valdymo blokelius reikia keisti? :ax:

lempute paskutines dienas skaiciuoja.blokelis jei suges ,tai nebeisijungs išvis
  • 0
YOU KILLED KENNY! YOU BASTARDS

#3 no-name

no-name
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 40
  • Automobilis:Peugeot 607

Posted 2011 March 03 - 20:55

dekui :) na ka, kaip tik savaitgalis, tai bus galima pazaisti :)
  • 0

#4 Dovke

Dovke
  • Senbuviai
  • posts 108
  • Automobilis:Dabar jau ir vėl yra Peugeot... 107

Posted 2011 March 04 - 00:32

Joooo, liūdna žinia ta violetinė spalva, reiškia, kad ir vėl plonės piniginė. Blogiausia yra tai, kad reikia keist abi lemputes, nes dažniausiai skiriasi atspalviai, nors man vieną kart pavyko pataikyt :) Na, o jei tau dzin, kad bišq skirsis, tai keisk tik vieną ;)
  • 0

#5 Gycius

Gycius
  • Senbuviai
  • posts 753
  • Vieta:Raseiniai/Kaunas
  • Automobilis:Liutas 607

Posted 2011 March 04 - 07:29

kiek jos kainuoja ? blm pas mane taip svieciau jau nuo nupirkimo, ir jau puse metu kazkur , lemputes tokios pat lyg
  • 0

#6 kenis222

kenis222
  • Senbuviai
  • posts 1,985

Posted 2011 March 04 - 10:45

kiek jos kainuoja ? blm pas mane taip svieciau jau nuo nupirkimo, ir jau puse metu kazkur , lemputes tokios pat lyg

nuo 35 litu uz vnt.
  • 0

#7 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • posts 4,754
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Posted 2011 March 04 - 11:46

man su priesrukinem taip buna, kada nori uzsidega kada nori ne. dazniausiai uzsidega aisku :shy: kai neuzsidega ateinu paklibinu laidyna, ir vel isjungiu ir ijungiu ir uzsiziebia. kazkada, ijungiau, viena lempicka uzsziebe, o kita, gal tik po 20 sekundziu teuzsidege.. yra buve su abejom pusem taip
  • 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

#8 kenis222

kenis222
  • Senbuviai
  • posts 1,985

Posted 2011 March 04 - 11:51

man su priesrukinem taip buna, kada nori uzsidega kada nori ne. dazniausiai uzsidega aisku :shy: kai neuzsidega ateinu paklibinu laidyna, ir vel isjungiu ir ijungiu ir uzsiziebia. kazkada, ijungiau, viena lempicka uzsziebe, o kita, gal tik po 20 sekundziu teuzsidege.. yra buve su abejom pusem taip

vienas iš variantu nekokybiškos pacios lemputes.pas mane tai viena tai kita nori uzsidegdavo ,nori ne.grazinau lemputes pardavejau ,paemiau kitos firmos ir problemos kaip nebuta
  • 0

#9 Eddy

Eddy
  • Senbuviai
  • posts 4,754
  • Vieta:Silale
  • Automobilis:Volvo Xc70 2005 D4

Posted 2011 March 04 - 16:26

nu jo, nesigincysiu, pas mAne jos NO NAME :ph34r: taciau kol jos buvo idetos i artimasias, bedos tokios nebuvo :hmm:

Edited by Eddy, 2011 March 04 - 16:27.

• 0

Zmona laksto - Peugeot 206, 02m 1,4i 55kw..

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users