laukiu naujienu 
Eddy o gal tu atsimeni koks pas tuos 17"likinius ratus ET buvo? 7 ar 7.5? ir ar eitu uzmauti 215 padangas vietoj 225?
Pasitaisau,ne ET o ratlankio plotis 
plocio ratlankiu zinok jau nebepamenu. bet bus kazkas turbut apie 7.
mano dabartiniai 18 yra platesni uz situos 17 tavuosius. pries tai ant tu 18 buvo sumautos 215 padangeles
ratlankiu krastai uz gumos islinde buvo per 1,5 cm

atrode kietai ., pas mane darbe ,. moksleiviai eidami namo, nenutraukdavo akiu nuo masinos
bet aisku., ratlankiai kentejo ir kentejo
dabar restauruojami- dazomi, tureciau po savaites atsiimti
215 uzmautum drasiai. bet turetu irgi buti kazkas panasaus, ar tik nebus kazkiek krastai platesni uz padanga
cia dabartines mano padangeles
245/45/r18.. vaizdas iskarto kitoks, nebe toks isaukiantis., bet vaziavimo komforto 0 balu.., bet bent jau ratlankiai nebekencia labiau issisaugo krastai... dabar jei viskas ok sia savaite ar kita sias padangas vaziuosiu keisti i r18 225/40.. tikiuosi islosti ir vaziuoti taip pat kaip su senaisiais 17 kurie pas tave... tada masinele buvo minksta tikrai...
kas keisciausia pas mane su 195 /65 /r15 zieminem padangom., kieta masina ., kaip golfytis.. nebuciau pajutes skirtumo jei manes nebutu pavezine su 91 metu 605 2,1td dyzeliuku.., ten tai masina kaip laivas plauke... kazin kodel taip ar pas 2,5 td ejo sportines ale sustiprinti amortikai- sukietinti?
su tuo pazystamo masina palyginimui sustaciau vienas prie kito (padangos vienodo aukscio) mano masina per 1- 2 cm - zemesne
Šį pranešimą redagavo Eddy: 2012 kovo 19 - 10:13