nedek galingesniu negu 8 k... su tom 15kk ne tai, kad labai ryski sviesa, bet labai melyna spalva ggaunasi, o kuo didesnis spalvos iskreipimas , tu pats nieko nematai... pvz dabar nakti as vaziuodamas praktiskai nematau kelio situacija ggelbsti priesrukinese ideti 12kK jie man kazkaip stebuklingai baltai sviecia, net keistaBlyn .....
Tik db apsiziurejau, metus savo temos ne 1995 metai o 1999 metai
Gal moderatoriai galetu padet - pakeist 5 i 9 ?
Taigi esme tokia.
Sumasciau xenonus isimest artimus , bet ....
pasiskaitinejau pasiziurejau ir neradau to atsakymo, koki norejau, kiek suzinojau spalva skiriasi kelvinai ir pan, dar yra ir atspalviu ivairiu, bet kiek dar radau, kad taip pat yra ir stiprumas.
Taigi Pas Eddy lyg ir gerai, sviecia, kiek is foto matos, bet berots jie yra styprus ir gali akint.
O ieskau :
Kazko, kaip sviecia apatinis 8000k, vnzdz baltos sviesos siek tiek i melsvuma. Nes pgl pati apatini 15000 k lb jau stipriai "dega" Kazkaip 8000 lyg geriau ?
Ka patartumet, paporintumet, pasidalintumet patirtim
Gal vaizdynes medziagos "gyvos" kas galetu parodyt ?
neisivaizduoju, kas man galvelej tada rodesi, kai pirkau 15k k...
12kK man labiausiai efektas patinka ir nesiskundziu... dabar laukiu kol tie 15kK nusibaiks ir keisiu lemputes nedvejodamas.
ggali pazet i mano profili ex 605 priesrukinese ir artimosiose buvo sukaltos 8k.
ka norit ta sakykit, man 605 kaip buvo solidi taip tebera, tie xenon man visai negadina tos masinos.
pugas605 jei reiks pigiau suvairuot naujus kreipkis
neklausyk ka kiti sneka, jei lempos sureguliuotos, viskas ok. man dar nuo to laiko kai susidejau, nebuvo niekas sumirksejes. o pasikeisti lemputes man 5 minuciu darbas.