Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Kaip ten su ta Lenkija

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 65

#1 Kulinaras

Kulinaras
  • Senbuviai
  • Vieta:Elektrėnai - Vilnius
  • Automobilis:Toyota Avensis VVTi 2.0

Parašyta 2011 kovo 08 - 09:35

Gal kas zino kaip ten maisto kainos Lenkijoje? Ar verta vaziuoti tarkim bulbu, kitu darzoviu, siaip kazko nusipirkti?. Noriu nuvaziuoti ne kiek maisto :), o ir siaip pasidairyti. Senokai Lenkijoje lankiausi, gal sakau kur iki Gdansko, nes grazus miestas kiek ziurejau. Zodziu ar padengciau kazkiek keliones islaidas, jei is ten vezciau kazkiek maisto savo reikmem (nes baldu nereik)?

Šį pranešimą redagavo Kulinaras: 2011 kovo 08 - 09:36

• 0
chūinja

#2 Svečias_giedrius1_*

Svečias_giedrius1_*
  • Svečiai

Parašyta 2011 kovo 08 - 10:24

Pinigu karta apie apsipirkima Lenkijoje

Visai neblogas video sita tema.

Situacija Lietuvoje

Manau is principo reik vaziuot i Lenkija apsipirkineti, kad ir su kuro sanaudom iseis tas ant to pacio.
  • 0

#3 arthuras

arthuras
  • Senbuviai
  • Vieta:Marijos žemė
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 HDI SW+Citroen C3 1.4 i

Parašyta 2011 kovo 08 - 10:31

O jei kokių dar nors vaistų, tai 100%. Bo te per pusę beveik pigiau. Ir dar litais gali atsiskaityti (tep man buvo Augustove).
  • 0
arthuras

Nuotrauka

#4 XtremE

XtremE
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius LTU
  • Automobilis:Peugeot 407 2,0HDI

Parašyta 2011 kovo 08 - 10:32

Gal kas zino kaip ten maisto kainos Lenkijoje? Ar verta vaziuoti tarkim bulbu, kitu darzoviu, siaip kazko nusipirkti?.
Noriu nuvaziuoti ne kiek maisto :), o ir siaip pasidairyti. Senokai Lenkijoje lankiausi, gal sakau kur iki Gdansko, nes grazus miestas kiek ziurejau. Zodziu ar padengciau kazkiek keliones islaidas, jei is ten vezciau kazkiek maisto savo reikmem (nes baldu nereik)?

Cia galite pasitikrinti kainas...
Kainos
Seip sita parduotuve Bialstokej...tai apie 300km
Pagal mano paskaiciavimus keliones kaina i abi puses apie 100Lt
ir jei pirkt kaip perkame mes (priperki mesos, padalini porcijom ir uzshaldai) itt. tai tikrai apsimoka...
Beje salia yra statybiniu prekiu parduotuve ale senukai...kainos irgi zenkliai mazesnes...
Kainos
elektronikos parduotuve irgi kainos skiriasi nuo lietuvisku... Kainos
O jei dar vaziuoti ryte ir uzvaziuoti i lenkiska turgu tai kainos dar mazesnes...
zodziu kas iesko tas randa... o jei nori nuvaziuoti pirma karta pasizvalgyti tai siulau skirt visa diena...
  • 0

#5 austre

austre
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 307SW

Parašyta 2011 kovo 08 - 14:49

As buvau pries menesi Suvalkuose. Smutkiu i turgu ir maisto. Maista pirkau Kaufland ir kainos zymiai geresnes nei LT. Aisku beda kad ne viska supranti ka perki :) Visi pieno produktai zymiai pigesni, Sultys, Cukrus, Darzoves. Zinoma ir Lidl galima kazka rast. Bialystoke buvau vasara, tolimas kelias, bet kai mazyliui daug ko reikejo tai atsipirko.
  • 0

Skoda Felicia 1.3 "98 White (sold)

Volkswagen Passat 1.8 CL 66kW ''92 Mint (sold)

Peugeot 406 Break 2.0 HDI 79kW "02 Silver (sold)

Fiat Bravo 1.6 16V 76kW ''98 (sold)

Fiat Punto 1.3 16V CRDi 51kW ''05 (sold)

Peugeot 307SW 1,6 HDI 80kW "08 Al Grey

#6 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:batai

Parašyta 2011 kovo 08 - 15:25

Vasarą buvau paatostogaut. Detaliai neskaičiavau, bet imant grubiai pasirodė, kad netaupant apie 20 proc tauposi beveik visur.
  • 0

#7 RAIMA

RAIMA
  • Moderatoriai
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:20C5

Parašyta 2011 kovo 08 - 15:57

Lapkričio gale buvau kažkur šalia Sopoto - cukrus 1,99 zl.akcijinis - nesusilaikaiu pajėmiau poka.Nors visai ne to važiavau
  • 0
Napugali kata sasiskoi...
Jeigu pas Jus namie yra graužikų, išmuškit dantis jie bus čiulpikai.

MO pinhole camera

#8 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2011 kovo 08 - 18:30

Iš nuogirdų: kas augina mažiukus, ar turi sunkų ligonį, varo lenkuosna pampersų. Sako, irgi gal 2X pigiau... Turintys norą ir statybinėm medžiagom apsirūpina. Ne politikavimo tema, bet turbūt pas juos mažiausiai krizisas jautėsi, kad neužsmaugė vartojimo savo akcizais ir pvm'ais... :good:
  • 0
... labai piktas diedas...

#9 Pugas_605

Pugas_605
  • Senbuviai
  • Automobilis:5008 1,5, 96 kW GT line, Peugeot 807hdi2.0 100kW + 406 2.0 hdi 80 kW :)~

Parašyta 2011 kovo 08 - 18:42

Varem vasario 16-a iki Suwalku, tai kelione 100% apsimokejo, vien cukrum bei sklb milteliais. kaip pvz tas pats cukraus pokas pas mus 3,99 (Maxima) ten 3,29 PLN, Milteliai Bryza, pas mus ~ 40 Lt 5 kg (norfa) ten 30 PLN. Kas liecia maista, faktishkai (grubiai tariant) imk LT kaina, versk 100% PLN, o po to, pagal tos dienos kursa skaiciuok LT Kaip pvz 3,99 LT=3,99PLN (3,99x8,6594=3,455 LT) Kaip su vaistais - nzn, bet kazkada Pamperiu varei i PL pirkt - apsimokejo.
  • 0

Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !

GEOCACHING

My Webpage

5008 =1,5 hdi = 96 kW = fuel_icon_2_4602.png

EX 807 =2.0 hdi = 100kW =fuel_icon_2_4309.png

406 =2.0 hdi = 80 kW = fuel_icon_2_3794.png

EX 806 = 2.1 hdi = 80 kW   fuel_icon_2_2100.png

#10 Bambizas

Bambizas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:'03 Chrysler Grand Voyager 3.3 Limited

Parašyta 2011 kovo 08 - 21:07

Paskaičiau ne kuriuos pasisakymus ir nesusilaikysiu nepaklausęs, bet raskit man bent vieną skirtumą: 1 var.: važiuoju į PL, deginu kurą, prisiperku maisto pigiau ir tas man atperka sudegintą kurą. 2 var.: nueinu norfon ar maksimon, nedeginu kuro, prisiperku maisto ir pareinu. Aš randu skirtumus 2: 1 skirtumas: pinigais nėra jokio skirtumo... 2 skirtumas: 1-u variantu kad nusipirkti maisto aš sugaištu beveik visą dieną. Nu, iš matematikos turėjau keturis dešimtbalėj, bet neįsikertu... :fool: Gal čia matematika nė prie ko... :hmm:
  • 0
www.AutoDent.lt - Automobilio įlenkimų šalinimas

#11 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2011 kovo 08 - 21:11

... Gal čia matematika nė prie ko... :hmm:

Skaičiuoji, lyg važiuotum dėl saujos bombonkių... ^_^
  • 0
... labai piktas diedas...

#12 Pugas_605

Pugas_605
  • Senbuviai
  • Automobilis:5008 1,5, 96 kW GT line, Peugeot 807hdi2.0 100kW + 406 2.0 hdi 80 kW :)~

Parašyta 2011 kovo 08 - 21:11

Bile pabambet :) aisku, jei pirksi uz 100 Lt tai beabejo nei laiko nei pinigu "kankint" neverta. Bet jei paskaiciavus, kad nusipirkus sakykim dar + kokios technikos sutaupai vos neperpus, atmetus visa kelione, tai ir matiekos nereik, cia jau pacio zmogaus reikalas - nori, vaziuoja, o nenori, eina Norfon.
  • 0

Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !

GEOCACHING

My Webpage

5008 =1,5 hdi = 96 kW = fuel_icon_2_4602.png

EX 807 =2.0 hdi = 100kW =fuel_icon_2_4309.png

406 =2.0 hdi = 80 kW = fuel_icon_2_3794.png

EX 806 = 2.1 hdi = 80 kW   fuel_icon_2_2100.png

#13 Svečias_Gutis_406_*

Svečias_Gutis_406_*
  • Svečiai

Parašyta 2011 kovo 08 - 23:06

Bambizas arba, neturiu ka veikti, sumastau nulekti iki PL. Pasivazineju, paziuriu i tai kas man idomu, gryzdamas apsiperku, ir kelione atsiperka. Toks scenarijus netinka?
  • 0

#14 Kulinaras

Kulinaras
  • Senbuviai

Parašyta 2011 kovo 09 - 09:36

Dekui uz info visiems. Bent as susidariau (grynai tik man tinkancia) nuomone, kad man tu prekiu, kurios ten gerokai pigesnes nelabai reik (vaistai, balda, technika, pampersai). Taciau besigrozedamas tarkim Gdansku, visada galesiu uzlekti i koki centra ir uzsikrauti maisa bulbu, dar kokio cukraus (nors del cukraus girdejau kad pas lenkus dabar jau irgi psichoze), aliejaus alyvuogiu kanistra :) ir gar kokiu bambomkiu. O kainu skirtuma isleisiu kurui. Na aisku ant viezbucio kazi ar sutaupysiu, bet bent kazkiek pigiau, o ir smegenis pravedinsiu. P.S. Beje dabar ieskau sau 10'1 colio (ar pan.) neotebook Asus ar Samsung kelionems. Tai pastebejau kad pas lenkus galima paimti 1.5Ghz 2 branduoliu Inteliniu procu uz 1050lt., o cia Lietuvoje pigiausiai radau uz 1300lt. Tik va idomu kaip ten su tomis garantijomis. Kazkokios girdejau yra europines. Ydomu ar nebut problemu.
  • 0
chūinja

#15 Lauriukste

Lauriukste
  • Senbuviai
  • Vieta:DEUTSCHLAND
  • Automobilis:Sena audine ir vyro 607.

Parašyta 2011 kovo 09 - 10:08

O as i kita puse galvoju pavaziuot apsiprkt, tik niekur nerandu nieko del to bevizio rezimo. Kas ten ieina i ta bevizi. Pvz. mano kaimas iki sienos apie 15-20km grubiai, ar man iseitu sutaupyt ir nepirkti BY vizos? Nes del vieno karto man ta viza visai neapsimoka. P.S. Is kaimynu kaime tik ir girdziu kaip viskas pas gudus pigu - maistas, drabuziai, avalyne.
  • 0
Tegyvuoja EMIGRACIJA!!!! Kol nepasikeis kokios trys kartos valdzioje, tol Lietuvoje tvarkos nebus.

#16 Marcin

Marcin
  • Senbuviai
  • Automobilis:S80II AT D5 07, xc70 AT D5 06

Parašyta 2011 kovo 09 - 10:15

O as i kita puse galvoju pavaziuot apsiprkt, tik niekur nerandu nieko del to bevizio rezimo. Kas ten ieina i ta bevizi. Pvz. mano kaimas iki sienos apie 15-20km grubiai, ar man iseitu sutaupyt ir nepirkti BY vizos? Nes del vieno karto man ta viza visai neapsimoka.
P.S. Is kaimynu kaime tik ir girdziu kaip viskas pas gudus pigu - maistas, drabuziai, avalyne.

tai kodel vln pilna baltarusu tada? :hmm:
  • 0

#17 Svečias_Gutis_406_*

Svečias_Gutis_406_*
  • Svečiai

Parašyta 2011 kovo 09 - 12:49

Dekui uz info visiems.
Bent as susidariau (grynai tik man tinkancia) nuomone, kad man tu prekiu, kurios ten gerokai pigesnes nelabai reik (vaistai, balda, technika, pampersai).
Taciau besigrozedamas tarkim Gdansku, visada galesiu uzlekti i koki centra ir uzsikrauti maisa bulbu, dar kokio cukraus (nors del cukraus girdejau kad pas lenkus dabar jau irgi psichoze), aliejaus alyvuogiu kanistra :) ir gar kokiu bambomkiu. O kainu skirtuma isleisiu kurui. Na aisku ant viezbucio kazi ar sutaupysiu, bet bent kazkiek pigiau, o ir smegenis pravedinsiu.

P.S. Beje dabar ieskau sau 10'1 colio (ar pan.) neotebook Asus ar Samsung kelionems. Tai pastebejau kad pas lenkus galima paimti 1.5Ghz 2 branduoliu Inteliniu procu uz 1050lt., o cia Lietuvoje pigiausiai radau uz 1300lt. Tik va idomu kaip ten su tomis garantijomis. Kazkokios girdejau yra europines. Ydomu ar nebut problemu.

Jei vaziuosi pranesk, duosiu uzsakymeli sioki toki. :)
  • 0

#18 Kulinaras

Kulinaras
  • Senbuviai

Parašyta 2011 kovo 09 - 14:11

Jei vaziuosi pranesk, duosiu uzsakymeli sioki toki. :)

Na biski veliau planuoju. Po kokio men.. Bet jei ka pranesiu.
  • 0
chūinja

#19 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Parašyta 2011 kovo 09 - 15:26

tai kodel vln pilna baltarusu tada? :hmm:

Tie baltarusai turi normalias Sengeno erdves vizas. Nes dauguma ju yra is minsko, kuris i pasienio zona tikrai neieina.
  • 0

#20 Ramunas

Ramunas

Sisteminis blokas

• Senbuviai
  • Automobilis:pimpe prailgintuvas

Parašyta 2011 kovo 09 - 15:33

O as i kita puse galvoju pavaziuot apsiprkt, tik niekur nerandu nieko del to bevizio rezimo. Kas ten ieina i ta bevizi. Pvz. mano kaimas iki sienos apie 15-20km grubiai, ar man iseitu sutaupyt ir nepirkti BY vizos? Nes del vieno karto man ta viza visai neapsimoka.
P.S. Is kaimynu kaime tik ir girdziu kaip viskas pas gudus pigu - maistas, drabuziai, avalyne.

Tai kad tas istatymas dar is esmes derinimo fazej, ir jei ir bus, tai bent jau pagal projekta berods galesi vaziuot, jei turi ten giminiu, kapu ir pan. Apsiperkantiems galios senoji tvarka.

R
  • 0
Iš kliento medžiagų nemokamai aplaistau gimtadienius, vestuves, krikštynas ir kitokias šventes

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0