Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Kaip ten su ta Lenkija

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 65

#61 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2012 kovo 26 - 11:14

Kolega važiavo rudenį. Pirko vatą. Nepamenu pavadinimo, bet lenkuose Paroc nerado.
Važiavo su VW Transporteriu, prisisegęs nuomotą iš Lukoilo aukštą priekabą. Sutalpino ~40 m3 vatos. Grįžęs paskaičiavo kurą, nuomą, gavosi apie 700 pliuso...  :good:

Sakyciau biski uzlankstet, 40 kub. m yra puse normalios furos/puspriekabes, kaip tiek i transporteri ir priekabele sumest? I transporteri T4/5/6 max. kokie 2,5 kubo telpa, nu priekaba dar kokie 3, max. 4 kubai, sumoje kokie 6...Jei jau nuo tiek 700 ekonomija, tai tikrai neblogai. Nebent kelis kartus vaziavo ir suma paskaiciavo.

:lol: :lol: :lol:
Aš su savo vienaaše MMZ 6m3 į fazendą nusivežiau, šniūrais apsiraišiojęs. Nuvažiuok iki artimiausio Lukoilo ir pasidomėk, kokios priekabos ten stovi. Kolega išsinuomavo dviašę su lankais ir brezentu, aukštis ~ 0,6 m daugiau, nei transporterio. O turint omeny, kad supakuotame stovyje vata užima 1,5 - 1,7 karto mažiau vietos, aš taip kategoriškai nesistebėčiau...
Sorry, nukrypimas nuo temos, bet užknisa tokie "eGZpertai"... :fool:
  • 0
... labai piktas diedas...

#62 wonderabout

wonderabout
  • Senbuviai
  • Automobilis:peugeot 205 GTi

Parašyta 2012 kovo 26 - 22:31

Legche, kaip sakoma, na povorotah, kolega. Jei uzknisam, pashokinekit, lengviau bus. Atvezkit man po langais bent 10 kubu vatos su ta lukoilo priekaba, nupirksiu visa. Egzpertai ne egzpertai, o kubas yra kubas... Ar jus kuba sugebat i litra suspaust?
  • 0

#63 Ramunas

Ramunas

Sisteminis blokas

• Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:pimpe prailgintuvas

Parašyta 2012 kovo 28 - 17:09

Legche, kaip sakoma, na povorotah, kolega. Jei uzknisam, pashokinekit, lengviau bus.
Atvezkit man po langais bent 10 kubu vatos su ta lukoilo priekaba, nupirksiu visa.
Egzpertai ne egzpertai, o kubas yra kubas... Ar jus kuba sugebat i litra suspaust?

akmens taip, kubas yra kubas. stiklo galiu savo pavyzdziu pasakyt, prikroviaui savo ~9m3 busa koki 3dali, ir tai buvo ~8 kubai. Ji ten tokiuose sandariuose maisuose uzpakuota buna, praplesi - issiplecia labai zenkliai, kokius 3 kart.

R
  • 0
Iš kliento medžiagų nemokamai aplaistau gimtadienius, vestuves, krikštynas ir kitokias šventes

#64 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2012 kovo 28 - 18:46

Legche, kaip sakoma, na povorotah, kolega. Jei uzknisam, pashokinekit, lengviau bus.
Atvezkit man po langais bent 10 kubu vatos su ta lukoilo priekaba, nupirksiu visa.
Egzpertai ne egzpertai, o kubas yra kubas... Ar jus kuba sugebat i litra suspaust?

akmens taip, kubas yra kubas. stiklo galiu savo pavyzdziu pasakyt, prikroviaui savo ~9m3 busa koki 3dali, ir tai buvo ~8 kubai. Ji ten tokiuose sandariuose maisuose uzpakuota buna, praplesi - issiplecia labai zenkliai, kokius 3 kart.

R

Ai, tu jam neįrodysi. Anas tik palaidą vatą matęs... ^_^
  • 0
... labai piktas diedas...

#65 EsTr3ToR

EsTr3ToR
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 205 Gti 1992 1.9

Parašyta 2012 balandžio 07 - 12:05

Snekant apie Lenkija, tai tevams teko apsilankyt - galvojo pasisprekins uz ta paty. Pabrange sake viskas, tai pro IKEA prasinese tik ir kiausiniu 30vnt/12zlotu parsiveze :doh: . Vaistu dar galima ir gerokai pigeu gaut:)
  • 0
Peugeot 205 GTi 1992 Sorrento Green 1.9 Mi16 Sometime... Peugeot 205 GTi 1987 Graphite Grey 1.6->1.9 Finished Restoration

#66 juozavas

juozavas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 309 Graffic 1,4

Parašyta 2012 balandžio 07 - 12:24

Nu jo, teko praeitą savaitę pro lenkus pralėkt, kuras ~10ct brangiau negu pas mus, vokiečiuose ~20ct negu pas mus. Pas lenkus kursas pakilo, kurui akcizus padidino, tai mažėja ta nauda pas juos važiuot, nebent kiekiai labai dideli.
  • 0
Jei Vilniuj pamatysit raudoną 309ą, yra 95% tikimybė, kad tai aš. Jei pamatysit 309ą Graffic, tai tikrai būsiu aš.
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0