nu audzine gal ne,nes kai pirkau sita pries 4 metus baisiai norejau mitsubishi eclipse, isbandziau kokias 5 kratosi vietos nera,ziuriu pezas aikstelei sakau reik i ta ilipt ne minties neturejau toki pirkt bet pavaziavus supratau mano.........,nu per 4 metelius nepavede ne karto,truputi buvo problemos kai nupirkau del vibracijos bet sutvarkem,
jo tikrai neisizaisk turbut cia skonio reikalas. ratai sutinku grazu. priekines lempos taipat visai nieko. bet galines ir tos papildomos priekyje nemanau kad reikalingos. bet cia tik mano asmenine nuomone.
jie vis dar lietuviski tik anglisku formatu.....visi galvoja kad cia anglas pas mane ir i akis nekrenta taip stipriai,kazkada parduotuvei hallfords pirkau kazka tai sakau ar galit man padaryt numerius tokie kokie yra pas mane lietuviski tik angliskus sakau atseit milicija knisa prota kad nakty greicio kameros negali nufotkinti musu baltu galiniu nr,tai ir padare,po to dar keletui is mano miesto, pasidare..o paskui nebedare kas vaziavo,buvo mane bent keleta kartu sustabde nieko nesake jug registracija viskas atitinka, dar paaiskinau kad as cia tipo atsakingas vairuotojas kad jusu kameros negali baltu nr nufotkint tai uzsidejau geltonus...........tik kai vaziuoju i lt doveryje uzsidedu lt numeriukus
nu audzine gal ne,nes kai pirkau sita pries 4 metus baisiai norejau mitsubishi eclipse, isbandziau kokias 5 kratosi vietos nera,ziuriu pezas aikstelei sakau reik i ta ilipt ne minties neturejau toki pirkt bet pavaziavus supratau mano.........,nu per 4 metelius nepavede ne karto,truputi buvo problemos kai nupirkau del vibracijos bet sutvarkem,