P607 is mazo i dideli ekrana
Parašyta 2015 rugpjūčio 20 - 22:45
Parašyta 2015 rugpjūčio 21 - 22:29
jei kur palei Kauna gal netgi padėčiau ;) , gal netgi atsiminsiu viską gyvai pamatęs
Parašyta 2015 rugpjūčio 22 - 11:50
jei kur palei Kauna gal netgi padėčiau ;) , gal netgi atsiminsiu viską gyvai pamatęs
Vakaris as tau parasiau asmenine zinute tai tikiuos gal padesi nuotoliniu butu tik suvokti esme buciau labai dekingas
Parašyta 2015 lapkričio 08 - 09:24
Sveiki, gal kas bandėt rast tris laidus RGB (Raudoną, žalią ir mėlyną), kad galima būtų pajungti kitą vaizdo šaltinį? Kad ir TV priedelį su RGB išėjimais? Kodėl man to reikia? Norėčiau panaudoti ekraną ne tik sustojęs (pradedi važiuoti išsijungia), bet norėčiau padaryti jungiklį, kad galima būtų perjungti iš dviejų vaizdo šaltinių tai dabartinio ir pvz. priedelio kaip jau minėjau.
Būsiu dėkingas jei kas padės.
Parašyta 2015 gruodžio 22 - 01:58
vakari as tau y pm parasiau galetumem susitrati manau ,gal noretum man pegelbeti? aisku ne uz aciu.nusipirkau ekrana laukiu kol zmogus isims pravodke.o gal man iseitu padaryti taip kad man isima pravodke ciela? nuo saugikliu dezes atrkim?gal man isietu kad tik sukisu fiskes ir veike? man navi nereik.vietoi ciandziario pas mane youtur magas gsm.noriu kad ekranas atliktu mazojo funkcijas tik ;)
Parašyta 2016 liepos 26 - 23:05
na ka svajojiau svajojiau ir issvajotasis ekranas jau mano masinoje nieko sudetingo nebuvo vos keli laidai ir viskas veike.tik man toks klausimas spalvu bloko ventiletorius maciau neveikia.jis turi neveikti? ta prasme veikia tik kaip pasyla? ar nuo pat ijungimo?
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0