Kaip matei i sarasa irasytos beveik visos zinomos dezescia ne penkiabege.merso tarp nepatikimiausiu?
https://www.zr.ru/co...ting-avtomatov/
 o apie ta merso 5begiu butent ir parasyta kad pakankamai patikima neskaitant keletos praskaiciavimu
 o apie ta merso 5begiu butent ir parasyta kad pakankamai patikima neskaitant keletos praskaiciavimu  naujesne 7gtronic va cia tai jau tikrai nekazka
 naujesne 7gtronic va cia tai jau tikrai nekazka  mano uosvis turi darbine 3 golfa automata...va ten tai neuzmusama deze stovi 4 begiu
 mano uosvis turi darbine 3 golfa automata...va ten tai neuzmusama deze stovi 4 begiu  gyvenime ner keites tepalu
 gyvenime ner keites tepalu  aplamai kuo daugiau begiu tuo daugiau bedu
 aplamai kuo daugiau begiu tuo daugiau bedu  

Šį pranešimą redagavo Atas: 2018 rugpjūčio 28 - 19:11

Valytuvas veikia pastoviai jiegu negauna signalo iš BSI, tai jo avarinis režimas
  Valytuvas veikia pastoviai jiegu negauna signalo iš BSI, tai jo avarinis režimas  ... O baigėsi visa tai 2 varikliukų keitimu, ir geriau jeigu keist į naudotus tai, kad jie būtų iš tos pačios mašinos išimti, nes aš turėjau dar kitą nusipirkęs, tai neveikė jis su kitu poroje. Ant kairės pusės valytuvų varikliuko patenka vanduo ir tiek mano, tiek pirktas varikliukas atodė tikrai prasčiau, negu dešinės pusės varikliukas.
... O baigėsi visa tai 2 varikliukų keitimu, ir geriau jeigu keist į naudotus tai, kad jie būtų iš tos pačios mašinos išimti, nes aš turėjau dar kitą nusipirkęs, tai neveikė jis su kitu poroje. Ant kairės pusės valytuvų varikliuko patenka vanduo ir tiek mano, tiek pirktas varikliukas atodė tikrai prasčiau, negu dešinės pusės varikliukas.