ojjjj kiek milionių yra kvailių/avinų, kurie nesidomi, perka pagal ką tete arba kaimynas sakė ir t.t. Jeigu milionai perka nereiškia, kad jie patys protingiausi ir visiems tai reikia daryt. Kodėl tada pats peugeot ir citreon pirkai? Kai Lietuvoje mažuma prancūzų. (na c5 kai pirkai, tai jau buvo/yra daug fr)
Vieni milijonai perka tai, ką tete ar kaimynas sakė, kiti milijonai patys žino, kad BMW yra lygis, treti milijonai galvoja, kad Toyta yra praktiškiausiais pasirinkimas, o kiek negalinčių sulaužyti ištikimybės Audi ir kai viena pasensta perka vėl kitą Audi.
Čia tema ne apie techniką, bet apie žmonių psichologiją, savo pasirinkimo išaukštinimą menkinat kitų pasirinkimą.
Peugeot 406 pirkau tik dėl išvaizdos. Man tuo metu buvo pati gražiausia mašina. Na, o po to netikėtai pasirodė, kad tai dar ir vienas sėkmingiausių PSA modelių. Tai čia man tiesiog pasisekė. C5 II universalą rinkausi iš esmės irgi dėl išvaizdos. Čia man gražiausias tuo laiku gamintas lavonvežis. Sakyčiau irgi gan sėkmingas modelis, vėl pasisekė. Man estetiniai pasirinkimo kriterijai svarbiausi, jeigu nepatinka forma, tai mašina neteiks džiaugsmo. Kokį nors nusprogusį švankratį galima pakeisti, bet Toyta Prius baisios lygintuvo formos nepakeisti. Bet kitiems juk patinka, na ir tegul, skoniai juk skirtingi.
Edited by Bivainis, 2020 March 12 - 17:17.