Ziuriu Franciui nuo 407 paranoja issivyste, tai jam tas tai anas negerai, viskas debiliska, o jau 508 tiesiog tobulas auto, as taip nesakau, bet atsakant Franciui teko 508 vairuoti porestaila is salono draugas nusipirko, nu nifiga ten stebuklo nera ir tikrai neblogesne auto, man sakyciau sedint vairuotojo vietoje 407 viskas solidziau atrodo, 508 panele kazkokia priplota kaip kokiam golfe
Cia jau skonio reikalas, man asmeniskai 508 panele 1000000000 kart grazesne uz 407, nepatinka ta panele per viduri issisokusi (tokia ale ZUVEDRA STYLE) kaip pas senuju renault espace, clio. Bet cia skonio reikalas ;) o 407 pezha vare link bankroto del savo nepatikimumo pirmuju gamybos metu(kas turejo pasekmiu tolimesniem pardavimam), paskui 407 tapo tikrai labai gera masina. Viskas ten su juo OK. O skonis tox neaprepiamas dalykas, vieni alpsta nuo rudu akiu, o man negrazu(cia kaip pvz). Nesiparinam broliukai, kiekvienam savo.
Espace 1994
Peugeot 407 2005:
Peugeot 508:
508 salona lyginti su 407, mazu maziausiai neadekvatu, nes salonaai isvis kito lygio Ir velgi, cia mano nuomone. Deja, si karta mano nuomone sutampa su daugumos, nes TUKSTANCIUOSE straipsniu, review'u ir pabreziama, jog po NESEKMINGO ir ekstravagantisko 407, Peugeot sukure KAZKA tokio, kas viduje jauciasi PREMIUM o isoreje tapo artimesnis vokieciu konkurentam(cia nzn ar pliusas). Taigiz.
Edited by Laimonas, 2016 May 30 - 07:48.