Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Peugeot 407

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 17

#1 tomaz8

tomaz8
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 407 sw SVEX

Parašyta 2011 balandžio 02 - 10:46

Sveiki, gal kas esate susidure tokia problemele: ismynus stabdziu pedala pasirodo tokia zinute "DIRECTION INDICATOR(S) FAULTY", kartais po sitos zinutes seka ir kita zinute "NO BULB BLOWN". Ir tai kiekviena kart ismynus stabdziu pedala. Kas zinot ka tai reiskia ar kas cia galetu but negerai? :dntknw:
  • 0

#2 Gycius

Gycius
  • Senbuviai
  • Vieta:Raseiniai/Kaunas
  • Automobilis:Liutas 607

Parašyta 2011 balandžio 02 - 13:13

gal kaladeles jau i pabaiga ir davikkliai signalizuoja ?
  • 0

#3 tomaz8

tomaz8
  • Senbuviai

Parašyta 2011 balandžio 02 - 15:44

Kalades neseniai keistos, tik buvau pastebejas, kad vienas laidas itartinas iseinatis is kaladeliu, korozijos ant jo labai daug buvo, gali but, kad kontakta prarado. Reiks meginti paziureti.. Dekui uz patarima :good: Bet sitos zinutes labai keistos, isvertus lyg ir nieko nera susije su stabdziais.. :hmm:
  • 0

#4 Agneshka

Agneshka
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0HDi

Parašyta 2011 balandžio 02 - 21:26

Sveiki, gal kas esate susidure tokia problemele: ismynus stabdziu pedala pasirodo tokia zinute "DIRECTION INDICATOR(S) FAULTY", kartais po sitos zinutes seka ir kita zinute "NO BULB BLOWN". Ir tai kiekviena kart ismynus stabdziu pedala. Kas zinot ka tai reiskia ar kas cia galetu but negerai? :dntknw:

Man tokius uzrasus mesdavo, kai kontaktavo galine stopu lempute. Kazka pasveite ir viskas su diena baigesi :)
  • 0

#5 lako

lako
  • Senbuviai
  • Vieta:KAUNAS
  • Automobilis:peugeot 407

Parašyta 2011 balandžio 03 - 21:15

ir man meta kontaktu valymas nepadejo jai kolega susitvarysi duok zinia kaip (gal stabdziu varlyte jau baiginejasi gali but?) pastebejau dazniau pypsi kai perdega numerio apsvietimo lempute
  • 0

#6 altus

altus
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 407 SW

Parašyta 2011 balandžio 05 - 08:43

beda su stabdziu lempute. arba ji perdegusi arba fiske apsioksidavus. Pasikeisk lempute ir praeis. Man irgi daznai metydavo, kad lemputes nedega, nors jos ir budavo neperdegusios, bet kai kurios siek tiek apsioksidavusios, kitom siulelis apdeges, bet dar sviecia. Neturetu buti nieko rimto cia manau daugiau...

Šį pranešimą redagavo altus: 2011 balandžio 05 - 08:47

• 0

#7 Irmas407

Irmas407
  • Senbuviai
  • Automobilis:peugeot 407 SW

Parašyta 2011 balandžio 07 - 17:44

mete ir pas mane tai pakeiciau lemputes stabdziu ir viskas tvarkoje tiesa dar butu gerai kad kontaktus supurksti
  • 0

#8 tomaz8

tomaz8
  • Senbuviai

Parašyta 2011 balandžio 09 - 14:36

mete ir pas mane tai pakeiciau lemputes stabdziu ir viskas tvarkoje tiesa dar butu gerai kad kontaktus supurksti

Viskas susitvarke :good: O su kuo kontaktus purskiate? Su WD40? :hmm:
  • 0

#9 svarbus

svarbus
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 407 SW 2.0DHI

Parašyta 2011 balandžio 26 - 13:47

Pratesiant tema apie stabdziu ismynima ir metamas klaidas: Ka tik pakeistos abi stabdziu lemputes. Nuspaudus stabdi meta klaida, kartais kad kaire kartais kad desine lempute neveikia. Ir paskui is karto seka ESP klaida. Kuri dingsta tik isjungus ir ijungus varikli. Kartasi nedingsta tol kol neismyni iki galo stabzio pedalo. Pavaziavus ir gan stipriai spustelejus stabdi vel metama klaida. Isardzius lempa ir ziurint kaip reaguoja lempute ismynus stabdi stipriai iki galo tai lempute tai prigesta tai vel dega ryskiai tai uzgesta tai vel viskas tvarkoje, nors stabdzio pedalo neatleidineju. Gal kam kyla kokiu minciu kurioje vietoje ieskot bedu?
  • 0

#10 KDiagnostika

KDiagnostika
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Diagnostika

Parašyta 2011 balandžio 26 - 14:39

atrodo, kad truksta minuso.
  • 0

#11 Svečias_aricardas_*

Svečias_aricardas_*
  • Svečiai

Parašyta 2011 balandžio 26 - 19:38

pritariu su masem blogai
  • 0

#12 lako

lako
  • Senbuviai
  • Vieta:KAUNAS
  • Automobilis:peugeot 407

Parašyta 2011 balandžio 27 - 12:58

ir man tokia pati beda kaip kolegai tik va klausimas (pas mane automatas) negali buti del to kad stabdziu varlyte i pavaiga?nes diagnostika man biski rodo kad ir stabdziu varlyte kazka su klaida p.s. gal kas turi ir zino kaip ja pakeisti buciau dekingas jei kas atsiustu
  • 0

#13 Svečias_zilva_*

Svečias_zilva_*
  • Svečiai

Parašyta 2011 gegužės 24 - 19:18

pas mane tokia pat problema.pakeiciau visas lemputes bet problema kaip buvo taip ir liko.tikrinau visus saugiklius,valiau lempuciu kontaktus,tas pats. :angry: nezinau ka daryti.gal kas galetu patarti...aciu
  • 0

#14 savas lt

savas lt
  • Senbuviai
  • Vieta:Kupiškis
  • Automobilis:Peogeot 407 2,0 hdi

Parašyta 2011 rugsėjo 04 - 11:37

Gal kas dar ką nors šia tema galėtu parašyt, kaip susitvarkėt. Žiūriu lyg ir liga šitam modeliui 407 :pug:
  • 0

#15 svarbus

svarbus
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 407 SW 2.0DHI

Parašyta 2011 rugsėjo 04 - 12:36

Perdege priekiniu zibintu visos ketures lemputes, jas pakeiciau ir visos prblemos dingo. Na bent kol kas.
  • 0

#16 savas lt

savas lt
  • Senbuviai

Parašyta 2011 rugsėjo 05 - 11:33

Na pas mane tai gale problema buvo. Pasikeiciau lemputes, lyg tam kartui ir susitvarkė. Po dienos ve tas pats, bet ne pastoviai. Vien žo spaudžiu stabdi rodo kad posukis neveikia, jungiu posuki, rodo kad su stabdziu lemputem kažkas negerai. Aš irgi galvoju kad su mase kažkas blogai. Bet su tuo mano žinios apie elektra ir baigiasi... Tarp kitko jau savaite kaip tos klaidos nebemeta... Gal maž i prota suejo pugas :)
  • 0

#17 bigT

bigT
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 407sw

Parašyta 2011 rugsėjo 06 - 11:25

Na pas mane tai gale problema buvo. Pasikeiciau lemputes, lyg tam kartui ir susitvarkė. Po dienos ve tas pats, bet ne pastoviai. Vien žo spaudžiu stabdi rodo kad posukis neveikia, jungiu posuki, rodo kad su stabdziu lemputem kažkas negerai. Aš irgi galvoju kad su mase kažkas blogai. Bet su tuo mano žinios apie elektra ir baigiasi... Tarp kitko jau savaite kaip tos klaidos nebemeta... Gal maž i prota suejo pugas :)

Pas mane tas pats dalykas kartojasi kas +- 3-6men. Gydau paprastai.... Isvalau fiske kuri jungiasi i fara, paciu lempuciu nieko ten nereik judinti, paprasciausiai jungtis kuri uzsimauna ant visos faros muset pasioksiduoja. Isvalau kontaktus, uzmaunu ir vel OK kuriam laikui. Visa sita nesamone tik su kaire fara darosi.
  • 0

#18 savas lt

savas lt
  • Senbuviai

Parašyta 2011 rugsėjo 07 - 10:54

Pas mane tas pats dalykas kartojasi kas +- 3-6men. Gydau paprastai.... Isvalau fiske kuri jungiasi i fara, paciu lempuciu nieko ten nereik judinti, paprasciausiai jungtis kuri uzsimauna ant visos faros muset pasioksiduoja. Isvalau kontaktus, uzmaunu ir vel OK kuriam laikui. Visa sita nesamone tik su kaire fara darosi.

Dėkui už informaciją, būtinai išbandysiu ir aš.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0