Peršokti prie turinio


Apie Peugeot Expert Tepee


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 25

#21 diawollo

diawollo
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.928
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Volvo S60 D5 120kW

Parašyta 2018 balandžio 03 - 21:07

Gerai. Išsibalivykim po švenčių. Kad galvot jog gaunam tuos pačius produktus kaip kokia DE, tai čia rimtai prigėrus būt. Vien su maisto produktais skandalas. Toliau. Koks nors Lemforderis pvz. turi gamyklas ir DE, ir Brazilijoj. Iš brazilų pas mus, DE - vakarų Europa. Ne viskas aišku taip diferencijuota, bet tikrai yra daug pozicijų tokių. 


  • 0

 Peugeot 406: 

3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI


#22 telsiskis

telsiskis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 9
  • Vieta:st helens
  • Automobilis:neturiu

Parašyta 2018 balandžio 03 - 21:10

Tarpe kitko-sovietu laikams jauciu nostalgija. Taip tik truputi ;) Buvau jaunas ir grazus, mergos buva jaunos ir grazios, o dabar... visi likom tik grazus :D

 

Gal kam kaip pasitaiko - pries tai buvau pirkes (ir vel is marijos zemes pardaveju) Nauja Luk'o komplekta. Smagratis uzbarskejo kazkur po 30.ar 40 kkm. Vel sakysit - sekme? (vaziuota vien autobanais)

Netgi tepala bijau pirkt is parduotuviu. Sumokesi uz koki orleno sh supilta i castrolio bambali kaip uz gera,paskui alkunini vesi shlifuoti...

Zinau vienintele vieta (gal tokiu yra ir daugiau, nesigincysiu) kur zmogus vezasi tiesiai is vokieciu backose, tai ten tikras dalykas, kitur - loterija. Man loterijose nesiseka.

 

Kur tu zmogau kreipsies ant LT?  i nemaisto inspekcija? Ar prie seimo rumu eit badauti? Gal maximai langus dauzyt?

Jeigu dar patys nematot, kad saly valdo banditai - niekuo padet negalesiu. Man akys atsivere prie debilio gandriaus vyriausybes, aiskiai pasimate kad Lietuva pasmerkta.

Galima kelias vienas - kai paskutinis GL ir VL valdzios banditas ses i lukiskes 15 metu- va tada salis suklestes.

 

Cia ne itema  - tema apie partnerius, geriau pasakykit kaip ju dezes ir galiniai guoliai laiko?


  • 0

#23 PhanT

PhanT

    .

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.736
  • Vieta:..
  • Automobilis:Peugeot 508GT //// Peugeot 406 2.2 98kW

Parašyta 2018 balandžio 04 - 01:22

Visad ką perku ,tą ir gaunu.Pirkausi dalis iš to pačio autodoc,iš uk siunčiaus iš įvairių Lietuvos pardavėjų ėmiau-visad gavau ,tai ką mokėjau ir kolkas niekas nėra pavede (apart UK pirktų dalių ,kurios nuvyle šiek tiek).Visada dalis renkuos pats ,t.y ateinu žinodamas kokio gamintojo kokios dalies noriu (jeigu neužsisakau pats).Kiek tėvukas keites sankabų,dažniausiai būna LUK dar niekam nėra pavedę ir nė vienas nėra grįžęs ir sakes ,kad kažkas negerai (ar tai po 10k ar po 20k).Jeigu norit,vadinkit ,tai sėkme ,bet aš netikiu ,kad visur žolė žalesnė  nei pas mus.O jeigu sakot ,kad mes esam trečioji šalis ir čia vežama tik ,kas praščiausia,tai visų pirma Jūsų mąstymas yra kaip trečiosios šalies žmogaus ,jeigu Jūsų pirkta prekė neatitinka savo žadėtos kokybės ir vietoj to ,kad grįžtumėte pas pardavėja ir gintumėte savo (ar kreiptumėtes kitur) ,dauguma tik sugeba burbėt ir menkint mūsų šalį ,ale kaip trečioji,tai ką mes galim diskutuot? Homo sovieticus esat,bet ne EU gyventojas.

Na, Mariau, ar busi toks drasus realioje situacijoje, o ne forumo pasakose...Nesuzinosim mes to. Klyckes ir etiketes lypdyti, tai cia, kaip tamsta ir pats parasei, delfio komentavimo lygis ir jei cia diskusija, tai tokie dalykai buna dazniausiai paskutinis siaudas. Nes nera ka argumentuoti. Buksuojancia sankaba tai tu gali grazinti, dar pries tai sumokejes nuemimo/uzdejimo islaidas servisui. Ar ant tiek kieti kiausiniai, kad i teisma duoti koki sakykim Intercars'a? Isivaizduoji i kokia siknaskele ju teisininkai tave sukis ir kiek turesi jiems $$ padengti? O ka daryti su kokia trauke, kaladelem, ar ryciagu kurios (-e) nusidevejo ne per priklausanciu 40k km, o per 10k km. Nesi atgal nudrocinta geleziuka ir sakysi, as ne homo-sovieticus ir kreipsiuos i EU zmogaus teisiu teisma...? O rekimas, kad esi EU pilieties, patriotas, kad "zole pakankamai zalia" (suprantam kaip metafora), nuo to vargiai kas pasikeis. Realybe tokia. Ir keista, kaip budamas EU PILIECIU dar neturejai progos tuo isitikinti ir sulygint prekiu kokybes skirtuma Europos vakaru ir rytu salyse.

Atveriant telsiskiui akis, nors politikuoti nemegstu, tai pavienu asmenu susodinimas (kas jie bebutu), vargiai ka pakeis. Tures dar ne viena karta pasikeisti :)


Šį pranešimą redagavo PhanT: 2018 balandžio 04 - 01:26

  • 0
2.2HDi 136ag/317nm@ ~200ag/410nm

#24 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.921
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2018 balandžio 04 - 04:41

Bet kuriuo atveju, su tepalais yra viskas gerai, apart padirbtų. O padirbtų nėra tiek daug, kiek visi galvoja. Dolcio pateiktas atvejis puikiai tai įrodo. 800kuvaldų motoras be kapitalinio nenuvažiuoja, jei pili jam šamarliaką.

TRW pirkau šią vasarą ir Lietuvoj, ir Ispanijoj tas pačias pozicijas (Citroen C15 galinis stabdžių cilindriukas, netikėtai prakiuro vidury Ispanijos ir pradjo lašėti, tai prieš keliantis keltu į Maroką, norėjau surasti dar Europoje), ir gavau lygiai tą patį kokybe nebestebinantį produktą, ką pirkau Lietuvoj. Įdomu, ar ten irgi trečias pasaulis skaitosi? O Total tepalo (pavarų dėžėms) esu pirkęs Prancūzijoje. Degalinėse buvo beprotiškai brangu, gal trigubai lietuviškai kainai, bet radau tokio pat tepalo (Total BV transmission, tokio dabar jau nebėra, bet čia buvo gal 2013tais) Carrefour prekybcentry dar netgi pigiau, negu Lietuvoj. Skirtumo jokio nepamačiau.

Praeitą savaitę beje, gavau keisti radiatorių du kartus. Nissens buvo brokuotas iškart iš dėžės (užkaitinus po slėgiu - bėgo) ir Detalita pakeitė be klausimų iškart į naują, nors dedant ir apsibraižo, ir antifrizu stipriai apibėga. Matomai žinomas klausimas. Maistas kaip maistas, bet jūs įsivaizduokit, kiek smagračių LUK tokie tiekėjai kaip Intercars iš to LUKo nuperka, bendrais kiekiais, t.y. tūkstančiais, dešimtimis tūkstančių. Jei bent kas šimtasis grįžtų, manau jau pačiam Intercars atsibostų nuolatinis klientų proto knisimas ir nuolatinis siuntinėjimas gamintojui "tikrinti, ar gamybos, ar montavimo brokas". Kitaip sakant, reklamacijų skyrius nespėtų dirbti. Bent jau mane tai tikrai užknistų ir aš pradėčiau pirkti pas Sachs ar Valeo tuos smagračius, kad ir brangiau.

 

Kitas klausimas, jei koks nors tiekėjas pats ima pigesnes partijas ir jas išparduoda, kurias vokietis kartais ir išmestų tiesiai metalan. O tada, jei nuperki dvigubai ar trigubai pigiau, tai galima ir visą reklamacijų skyrių sukurti ir išmaitinti, ir su kas dešimtu pažaisti, garažo montuotoją nekvalifikuotu išvadinant ir apkaltinant, kad sugadino smagratį, maudamas dėžę, nes palietė su pirminiu velenu diskatoriaus plunksnas, arba, kai kuriais atvejais, va taip iškart be jokių tikrinimų ir testų, ir net be rimtos apžiūros pakeičiant į kitą, nes vistiek virini pliusą.

Tai nėra absoliuti taisyklė, nes broko tikrai pasitaiko, ir vis dažniau, bet šiaip dažniausiai vistik būna montavimo klaidos ir net ne klaidos, o pagrinde atsainumas, nes pas mus dirbama belekaip ir dalys bei medžiagos naudojamos irgi belekokios. Autoservisai arba meistrai vietoj klientų atsivežtų gerų dalių dažnai sudeda pigieną, o sau pasilieka geras ir sudeda sau arba parduoda. Tai ypač populiaru daryti Rusijoje, bet pasitaiko ir pas mus, ypač su tepalais, bakelis į lentyną, o į variklį iš bačkos.

Taip pat ir patys dažnai surašo į sąskaitas normalius gamintojus, o realiai sudeda vaflį, esu tokių atvejų matęs.

Dabar ant keltuvo P407, kuriam sankaba atlaikė, anot kliento, apie 60kkm. Pratrintos kiaurai diskatoriaus plunksnos, nuzulinta kiauriai ir nulaužta guolio kreipiančioji (gerai, kad keičiasi iš išorės lengvai), nors guolis dar sukasi ir disko dar yra sočiai. Esmė, kad gamintojas H&S, kas yra Hahn&Schmidt, kas skamba vokiškai, bet iš tikro yra gamintojo MAPA brand'as, o MAPA yra grynai turkų kompanija, t.y. turkiško ir kapitalo. Apgavystės gal jokios, nes sankabą keitė gal dar perekupas, bet mintis, kad nelaiko sankabos, dažnai būna va tokioj priežastinėj grandinėlėj.


  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#25 mp3eivis

mp3eivis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 5
  • Vieta:Šiauliai
  • Automobilis:Peugeot 206 2.0 HDI

Parašyta 2018 balandžio 21 - 18:25

Labai nusokot nuo temos kolegos :D

 

Pakeiciau is plaukiojancios i neplaukiojancia, nezinau, nejauciu jokio skirtumo, idejo valeo, jei neklystu :D

 

Dabar kita problema, smarkiai dumija kai gazo duodu, nesvarbu ar mazos apsukos ar dideles, juodija kaip priklauso :D nors buna, kad nieko, tai uzsirasiau, varysiu diagnostika, gal sakau koks purkstukas, nes trauka nedingus, tik rytais atrodo, kad kai gazo uzduodu tai karkia kai traktorius.. Gal tik taip atrodo, nenoriu spelioti, viskas paaiskes atlikus pilna diagnostika.

 

Kalbant apie detaliu kokybe, pas mano dedule toks pat auto (Fiat Scudo tik), tai keite pusasi su granata, specialiai pirko brangesnio brando SKF, nes cia jau garantavo, kad daug geriau laikys. Zodziu pavaziavo dvi savaites vel jam tas pats, vel atrodo kad tas ratas tuoj nukris. Kaip manote, ar brokuotas pusasis pasipuole, ar cia meistrai grybo pripjove. Nes varysim i servisa kur savo masinas tvarkom, tai galvojam kaip cia issprest dabar sita nesusipratima :)


  • 0

#26 telsiskis

telsiskis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 9
  • Vieta:st helens
  • Automobilis:neturiu

Parašyta 2018 balandžio 21 - 19:35


Kalbant apie detaliu kokybe, pas mano dedule toks pat auto (Fiat Scudo tik), tai keite pusasi su granata, specialiai pirko brangesnio brando SKF, nes cia jau garantavo, kad daug geriau laikys. Zodziu pavaziavo dvi savaites vel jam tas pats, vel atrodo kad tas ratas tuoj nukris. Kaip manote, ar brokuotas pusasis pasipuole, ar cia meistrai grybo pripjove. Nes varysim i servisa kur savo masinas tvarkom, tai galvojam kaip cia issprest dabar sita nesusipratima :)

 

Uz brangiau nupirkot pigiausia pusasi SKF dezuteje. Dar SKF lipdukas :D

Dar pasikartosiu - uzsakinekit detales is vokietijos-ten kaina atitinka kokybe. O LT verslo supratimas - Paskutini sh parduoti uz auksciausia kaina


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0