Katalizatoriaus ispjovimas Kaune
Parašyta 2011 gegužės 22 - 12:06
Parašyta 2011 gegužės 22 - 12:58
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2011 gegužės 22 - 17:26
Parašyta 2011 gegužės 22 - 17:35
Kai savo liuta pirkau katalizatorius irgi buvo ispjautas, bet technikine jau 2 ar tris kartus praejau.ir be katalizatoriaus TA nepraleis...
Parašyta 2011 gegužės 22 - 20:43
Ten tai šudarankių šudarankiai. Prieš kokius metus užsakiau visą naują duslintuvą nuo kelnių iki galo. Atvažiavus paaiškėjo, kad tai mašinai neturi, tai pradėjo burtivazhiuoji varniu gatve nuo kliniku link viljampoles, priesh varniu tilta suki i deshine, nusileidi nuo kalno ir po kaire ish karto yra duslintuvu keitimo dirbtuves. Walker lygtais vadinasi. pas juos kreipkis. Tik katalizatoriu pasiimk nepalik jiems ;)
P.S. ishpjoves katalizatoriu nebesaugai gamtos! Pasirupink savo vaiku ateitimi ;)

O, Piktas, siūlyčiau ir tau pačiam išsiimti bakelį ir katalizatorių išsidaužyti. Tikrai nesunkiai ten viskas...
O.T. gražiai dirba (švilpia) dyzelinis turbininis motoras be duslintuvo nuo turbinos

Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Parašyta 2011 gegužės 22 - 21:45

Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2011 gegužės 22 - 21:48
50lt buvau ir aš nusiteikęs atseikėti. Bet kai paprašė 3kartashtai uzh katalizo ishpjovima ir duslintuvo virinima pas tuos shudarankius gal 40 ar 50 litu tik palikau
paskui kataliza ishdauzhes pridaviau petrashiunuose tai ar 340 litu gavau
o TA praejau, niekas neprisikabino. o vietoje bakelio tik vamzdis buvo likes

Parašyta 2011 gegužės 22 - 22:00
O galima to garsiojo Maiklo kontaktus gauti?50lt buvau ir aš nusiteikęs atseikėti. Bet kai paprašė 3kartashtai uzh katalizo ishpjovima ir duslintuvo virinima pas tuos shudarankius gal 40 ar 50 litu tik palikau
o TA praejau, niekas neprisikabino. o vietoje bakelio tik vamzdis buvo likestiek, tai velniop juos... Su Maiklo pagalba nesunkiai vieną vakarą išėmėm, kitą vakarą įdėjom...

Parašyta 2011 gegužės 22 - 22:04
http://www.peugeot-k...ST&f=44&t=37362O galima to garsiojo Maiklo kontaktus gauti?
50lt buvau ir aš nusiteikęs atseikėti. Bet kai paprašė 3kartashtai uzh katalizo ishpjovima ir duslintuvo virinima pas tuos shudarankius gal 40 ar 50 litu tik palikau
o TA praejau, niekas neprisikabino. o vietoje bakelio tik vamzdis buvo likestiek, tai velniop juos... Su Maiklo pagalba nesunkiai vieną vakarą išėmėm, kitą vakarą įdėjom...
![]()
Gal ne taip supratai ką norėjau pasakyti. Bet, Maiklas remontu neužsiima, gal tik padėtų. išsiimti turėtum tikrai pats

Parašyta 2011 gegužės 23 - 08:49
50 litu tai protinga kaina uzh toki darba bet aishku kai paskaiciuoja uzh vamzdhio 50 cm 50 litu50lt buvau ir aš nusiteikęs atseikėti. Bet kai paprašė 3kartashtai uzh katalizo ishpjovima ir duslintuvo virinima pas tuos shudarankius gal 40 ar 50 litu tik palikau

Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2011 gegužės 23 - 21:46
o man visai normaliai pries metus sudejo visa duslintuva nuo katalizatoriaus iki galo, ir ne uz brangiai. net duslintuvo antgali, paprasius, pervirino is seno bakelio.Ten tai šudarankių šudarankiai. Prieš kokius metus užsakiau visą naują duslintuvą nuo kelnių iki galo. Atvažiavus paaiškėjo, kad tai mašinai neturi, tai pradėjo burtivazhiuoji varniu gatve nuo kliniku link viljampoles, priesh varniu tilta suki i deshine, nusileidi nuo kalno ir po kaire ish karto yra duslintuvu keitimo dirbtuves. Walker lygtais vadinasi. pas juos kreipkis. Tik katalizatoriu pasiimk nepalik jiems ;)
P.S. ishpjoves katalizatoriu nebesaugai gamtos! Pasirupink savo vaiku ateitimi ;)![]()
... Galų gale gavosi taip, kad gale "pritrūko" vamždžio. O kas liečia katalizatorių, tai prieš gerą savaitę buvau pas juos užsukęs išpjauti B5 (pjoviau, nes restauravau turbiną). Užsiprašė 150LT. Nelaukęs apsisukau ir išvažiavau... Katalizatorių šiaip nesunkiai išėmėm pas Maiklą garaže, bakelio nepjausčiau, palikau originalų, o patį katalizatorių nesunkiai išdaužiau. Taip ir per TA mažiau šansų, kad prisikabins. O ir mano patirtos išlaidos minimalios- alus man ir Maiklui
![]()
. Už katalizatorių gavau 240LT.
O, Piktas, siūlyčiau ir tau pačiam išsiimti bakelį ir katalizatorių išsidaužyti. Tikrai nesunkiai ten viskas...
O.T. gražiai dirba (švilpia) dyzelinis turbininis motoras be duslintuvo nuo turbinos![]()
![]()
...
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0