Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Katalizatoriaus ispjovimas Kaune

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 10

#1 Piktas

Piktas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 406 1999m 2,0HDi 80kW

Parašyta 2011 gegužės 22 - 12:06

Sveiki, gal kas turit kokius kontaktus kur Kaune ispjautu katalizatoriu ir istatytu bakeli?
  • 0

#2 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Parašyta 2011 gegužės 22 - 12:58

vazhiuoji varniu gatve nuo kliniku link viljampoles, priesh varniu tilta suki i deshine, nusileidi nuo kalno ir po kaire ish karto yra duslintuvu keitimo dirbtuves. Walker lygtais vadinasi. pas juos kreipkis. Tik katalizatoriu pasiimk nepalik jiems ;) P.S. ishpjoves katalizatoriu nebesaugai gamtos! Pasirupink savo vaiku ateitimi ;)
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]

#3 Algirdas

Algirdas

Įkopęs į penktą dešimtį

• Senbuviai
  • Vieta:Lietuvos kaimelis
  • Automobilis:batai....

Parašyta 2011 gegužės 22 - 17:26

ir be katalizatoriaus TA nepraleis...
  • 0
keista... ir vel ne Pugas

#4 PatsSauDievas

PatsSauDievas
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 504 GL

Parašyta 2011 gegužės 22 - 17:35

ir be katalizatoriaus TA nepraleis...

Kai savo liuta pirkau katalizatorius irgi buvo ispjautas, bet technikine jau 2 ar tris kartus praejau.
  • 0

#5 EvX

EvX

baracuda V6

• Moderatoriai
  • Vieta:Kažkur...
  • Automobilis:P406 3.0 V6 P308 2015 1.6hdi 88kw P208 1.6hdi 84kw

Parašyta 2011 gegužės 22 - 20:43

vazhiuoji varniu gatve nuo kliniku link viljampoles, priesh varniu tilta suki i deshine, nusileidi nuo kalno ir po kaire ish  karto yra duslintuvu keitimo dirbtuves. Walker lygtais vadinasi. pas juos kreipkis. Tik katalizatoriu  pasiimk nepalik jiems ;)
P.S. ishpjoves katalizatoriu nebesaugai gamtos!  Pasirupink savo vaiku ateitimi ;)

Ten tai šudarankių šudarankiai. Prieš kokius metus užsakiau visą naują duslintuvą nuo kelnių iki galo. Atvažiavus paaiškėjo, kad tai mašinai neturi, tai pradėjo burti :fool: :doh: ... Galų gale gavosi taip, kad gale "pritrūko" vamždžio. O kas liečia katalizatorių, tai prieš gerą savaitę buvau pas juos užsukęs išpjauti B5 (pjoviau, nes restauravau turbiną). Užsiprašė 150LT. Nelaukęs apsisukau ir išvažiavau... Katalizatorių šiaip nesunkiai išėmėm pas Maiklą garaže, bakelio nepjausčiau, palikau originalų, o patį katalizatorių nesunkiai išdaužiau. Taip ir per TA mažiau šansų, kad prisikabins. O ir mano patirtos išlaidos minimalios- alus man ir Maiklui :lyzht: :beer: . Už katalizatorių gavau 240LT.
O, Piktas, siūlyčiau ir tau pačiam išsiimti bakelį ir katalizatorių išsidaužyti. Tikrai nesunkiai ten viskas...

O.T. gražiai dirba (švilpia) dyzelinis turbininis motoras be duslintuvo nuo turbinos :lyzht: :lyzht: :beer: ...
  • 0

Peugeot 406 3.0 V6 baracuda

#6 kokonas

kokonas
  • Senbuviai

Parašyta 2011 gegužės 22 - 21:45

ashtai uzh katalizo ishpjovima ir duslintuvo virinima pas tuos shudarankius gal 40 ar 50 litu tik palikau :) paskui kataliza ishdauzhes pridaviau petrashiunuose tai ar 340 litu gavau :) o TA praejau, niekas neprisikabino. o vietoje bakelio tik vamzdis buvo likes :)
  • 0

Naujos autodalys.

Kompiuterine diagnostika

#7 EvX

EvX

baracuda V6

• Moderatoriai

Parašyta 2011 gegužės 22 - 21:48

ashtai uzh katalizo ishpjovima ir duslintuvo virinima pas tuos shudarankius gal 40 ar 50 litu tik palikau :)
paskui kataliza ishdauzhes pridaviau petrashiunuose tai ar 340 litu gavau :)
o TA praejau, niekas neprisikabino. o vietoje bakelio tik vamzdis buvo likes :)

50lt buvau ir aš nusiteikęs atseikėti. Bet kai paprašė 3kart :fool: tiek, tai velniop juos... Su Maiklo pagalba nesunkiai vieną vakarą išėmėm, kitą vakarą įdėjom...
  • 0

#8 Piktas

Piktas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 406 1999m 2,0HDi 80kW

Parašyta 2011 gegužės 22 - 22:00

ashtai uzh katalizo ishpjovima ir duslintuvo virinima pas tuos shudarankius gal 40 ar 50  litu tik palikau :)

50lt buvau ir aš nusiteikęs atseikėti. Bet kai paprašė 3kart :fool: tiek, tai velniop juos... Su Maiklo pagalba nesunkiai vieną vakarą išėmėm, kitą vakarą įdėjom...

O galima to garsiojo Maiklo kontaktus gauti? :good:
  • 0

#9 EvX

EvX

baracuda V6

• Moderatoriai

Parašyta 2011 gegužės 22 - 22:04

ashtai uzh katalizo ishpjovima ir duslintuvo virinima pas tuos shudarankius gal 40 ar 50  litu tik palikau :)

O galima to garsiojo Maiklo kontaktus gauti? :good:

http://www.peugeot-k...ST&f=44&t=37362

Gal ne taip supratai ką norėjau pasakyti. Bet, Maiklas remontu neužsiima, gal tik padėtų. išsiimti turėtum tikrai pats :ax:
  • 0

#10 kokonas

kokonas
  • Senbuviai

Parašyta 2011 gegužės 23 - 08:49

50 litu tai protinga kaina uzh toki darba bet aishku kai paskaiciuoja uzh vamzdhio 50 cm 50 litu :)(helense arba onninene kainuoja vamzdis stanga 6 metrai apie 80 litu) paskui 3 atpjovimai su turbynke(1 galas vamzddzhio jau buna atpjautas tai lieka kita atpjauti pamatavus ir nupjauti 2 duslintuvo galus) irgi skaiciuojami 50 litu, plius ivirinimas dar 50 litu tai nera zodzhiu. Pleshikai vidury baltos dienos. man irgi kartais nesuprantamos tokiu servizu kainos :hmm:
  • 0

Naujos autodalys.

Kompiuterine diagnostika

#11 zux

zux
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:206 GTI '02

Parašyta 2011 gegužės 23 - 21:46

vazhiuoji varniu gatve nuo kliniku link viljampoles, priesh varniu tilta suki i deshine, nusileidi nuo kalno ir po kaire ish  karto yra duslintuvu keitimo dirbtuves. Walker lygtais vadinasi. pas juos kreipkis. Tik katalizatoriu  pasiimk nepalik jiems ;)
P.S. ishpjoves katalizatoriu nebesaugai gamtos!  Pasirupink savo vaiku ateitimi ;)

Ten tai šudarankių šudarankiai. Prieš kokius metus užsakiau visą naują duslintuvą nuo kelnių iki galo. Atvažiavus paaiškėjo, kad tai mašinai neturi, tai pradėjo burti :fool: :doh: ... Galų gale gavosi taip, kad gale "pritrūko" vamždžio. O kas liečia katalizatorių, tai prieš gerą savaitę buvau pas juos užsukęs išpjauti B5 (pjoviau, nes restauravau turbiną). Užsiprašė 150LT. Nelaukęs apsisukau ir išvažiavau... Katalizatorių šiaip nesunkiai išėmėm pas Maiklą garaže, bakelio nepjausčiau, palikau originalų, o patį katalizatorių nesunkiai išdaužiau. Taip ir per TA mažiau šansų, kad prisikabins. O ir mano patirtos išlaidos minimalios- alus man ir Maiklui :lyzht: :beer: . Už katalizatorių gavau 240LT.
O, Piktas, siūlyčiau ir tau pačiam išsiimti bakelį ir katalizatorių išsidaužyti. Tikrai nesunkiai ten viskas...

O.T. gražiai dirba (švilpia) dyzelinis turbininis motoras be duslintuvo nuo turbinos :lyzht: :lyzht: :beer: ...

o man visai normaliai pries metus sudejo visa duslintuva nuo katalizatoriaus iki galo, ir ne uz brangiai. net duslintuvo antgali, paprasius, pervirino is seno bakelio.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0