Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Pavaru dezes sinhronizatoriai

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 8

#1 egidijus

egidijus
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 406 1.9TD. Peugeot 807 2.2Hdi

Parašyta 2011 liepos 31 - 10:57

Sveiki, tikiuosi kad tie kurie susidure su sia beda ir ja isprende parasys kaip ja sprende ir kiek viskas kainavo. tai va beda tokia kad perjunginejant pirma ir antra pavaras jauciasi pasipriesinimas tarsi kazkur kibtu,dar tarkim uzmynus pirma iki 2500 apsuku ji vos ne pati issoka,uztenka tik truputi priliesti"riciaga" ir kakst ji isoka, penkta pavara ikalus taip pat kakstelna taciau ne issoka is savo padeties. dar prispaudus "riciaga" kai imusta penkta pavara jauciamas i ja toks musimas. Ir dar atbuline jungiant reikia gerai prisitaikyti nes kitaip jungiassi kaip gruzaviko. Kiek skaitinejau cia forume tai tipo siu deziu silpnos vietos sinchronizatoriai, taciau tie kurie tvarke juos neraso kainu kiek kas kainuoja. Zinau sakysist pirk kita deze ir nesuku galvos bet kam mest du kartus pinigus i ta pacia bala juk ju visu ta pati liga, todel noriu susitvarkyti turima deze..kiek suprantu jau sitos kaip ir remonuoti nelabai apsimoka,nes streikuoja pirmos ir antros pavaros sinchronizatorius ir penktos ir atbulines sinchronizatorius, taciau turiu kita deze kurioe nera penkto begio o visa kita tvarkoje taciau ji yra nuo 1.8 motoro o siuo metu vazineju su 406 1.9 TD, siaip vizualiai jos panasios taciau kaip pagal mechanika nezinau, gal kas zinote? Tai gi klausimai butu tokie: 1. Ar tinka greiciu deze is 1.8 i 1.9TD? 2. Ir kiek kainuotu penktos pavaros remontas?(rekomenduokit gerus deziu mechanikus, kaune,alytuje,marijampoleje)
  • 0

#2 Vyciuz

Vyciuz
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Parašyta 2011 liepos 31 - 11:22

Pas mane 5 pavaros sinchronizatorius eina velniop,retkarciais ismeta pavara,naujas sinchronizatorius brangus, keist neverta,det kita deze tiesiog ir viskas... Deze tau gal ir tiks,ta prasme gal ir uzdesi,bet kas is to? perdavimai visiskai kiti,taip kad gali net nemastyt,nebent tau pofik kaip ta masina vaziuos ir kokios sanaudos kuro bus.... Teko turet xantija su 1.8 motoru,bet deze igrusta buvo nuo 2.0 89Kw, masina visiskai nevaziavo ir srebe kuro kaip velnias. (beje pezu ir citroenu varikliai tie patys).
  • 0

Peugeot 407 Coupe 2.7HDi

Citroen DS5 14' 2.0 HDi

Peugeot 406c 2.2HDi

#3 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:C5X7 2,2HDi 125 kw; C4 GP 1,6 HDi 88 kw

Parašyta 2011 liepos 31 - 15:11

Ne sinchronizatorius kaltas del 5 begio.. Pas mane buvo taip, kad pastoviai ejo vibracija i riciaga 5 vaziuojant ir gan daznai ismesdavo, ypac atleidus gaza.Tai viena diena atsibodo ir nuvaziavau pas deziu meistrus, niekuo kitu neuzsiima.Nuvaziuoju, sakau savininkui eina vibracija i riciaga, o tas man sako ne cia atvaziavai, pagalves nuejusios, bet sakau kartais ismeta, tai tas ooooooooooo :D tai tada praleke, sako cia gali but fiksacija kazkokia tai pabegus, bet isardzius paaiskejo, kad 5 begio dantratis idomiai is vienos puses nuzystas, sako greiciausiai del tepalo trukumo, kazkada tai buvusio. Ten dezes lupti nereikia, per sona man ten sutvarke. Mokejau tarp 200-300 lietuvisku, tiksliai nepamenu. Dantrati nauja idejo. Po to karto jau pramyniau virs 60000 jokiu bedu. Panevezyje remontas atliktas. O kad sunkiai musasi, gali buti ir sankabos kalte.

Šį pranešimą redagavo Nelegals: 2011 liepos 31 - 15:16

• 0

#4 egidijus

egidijus
  • Senbuviai

Parašyta 2011 liepos 31 - 21:13

Ne sinchronizatorius kaltas del 5 begio.. Pas mane buvo taip, kad pastoviai ejo vibracija i riciaga 5 vaziuojant ir gan daznai ismesdavo, ypac atleidus gaza.Tai viena diena atsibodo ir nuvaziavau pas deziu meistrus, niekuo kitu neuzsiima.Nuvaziuoju, sakau savininkui eina vibracija i riciaga, o tas man sako ne cia atvaziavai, pagalves nuejusios, bet sakau kartais ismeta, tai tas ooooooooooo :D tai tada praleke, sako cia gali but fiksacija kazkokia tai pabegus, bet isardzius paaiskejo, kad 5 begio dantratis idomiai is vienos puses nuzystas, sako greiciausiai del tepalo trukumo, kazkada tai buvusio. Ten dezes lupti nereikia, per sona man ten sutvarke. Mokejau tarp 200-300 lietuvisku, tiksliai nepamenu. Dantrati nauja idejo. Po to karto jau pramyniau virs 60000 jokiu bedu. Panevezyje remontas atliktas.

O kad sunkiai musasi, gali buti ir sankabos kalte.

tai tipo dezia galima isardyti per sona? ta prasme istraukt visa ta velena su dantraciais per ta dangteli sone?
nu sankaba nezinau ar kalta,atrodo griebe jau kazkur nuo puses,gal geriau nuvaryt pas specus kad pasakytu ir del sankabos ir del dezes.
  • 0

#5 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai

Parašyta 2011 rugpjūčio 01 - 07:43

Per sona tik 5 begi galima tvarkyti,visa kita jau reikia skirti deze.
  • 0

#6 egidijus

egidijus
  • Senbuviai

Parašyta 2011 rugpjūčio 01 - 17:57

Blyn tas begio metimas buvo su kitu pezu kai turejau, taip metydavo ir poto visai nejo ijungti. Sitam tik kelis kart buvo kad ismete,bet ismesdavo tik tada jei tarkim smarkiai mini tarkim dideliu lankstu. siaip kas del pagalviu tai tos dvi kriausines pagalves pakeistos pries pora metu, neseniai keiciiau ta kur apacioje yra prie traverso su pakabinamu guoliu kur eina, vienitele kas nepakeista tai tokia trauke kur su daug pirstu,bet nemanau kad del tos vienos jaustusi musimas. Siaip uzdavus gazo ant stovincios nesimato kad motoras vartytusi po kapotu viskas lyg ir normaliai. Nera ka noret juk pas mane ji jau 387000 km prabegus tai nieko nuostabaus kad jau ir deze byra po biski :)
  • 0

#7 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai

Parašyta 2011 rugpjūčio 01 - 18:05

Taip buvo ir pas mane,mini posukiu greiciau ir begis lauk iskrenta.Nesikabink prie pagalviu,deze cia kalta.
  • 0

#8 egidijus

egidijus
  • Senbuviai

Parašyta 2011 rugpjūčio 01 - 18:10

Nu jo vel pinigeliu teks isleisti, o kiek laiko tu su tokiu "malonumu" vazinejai ir ar jau rimtai pradejo progresuot kad jau tvarkiai?
  • 0

#9 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai

Parašyta 2011 rugpjūčio 01 - 19:25

Koki pusmeti,gal daugiau.Jau nusipirkau tokia.Niekas neprogresavo,tiesiog dakniso pastoviai ranka riciaga laikyt siek tiek i prieki pastumus,nes buvo vibracija i ji ir toks nemalonus garsas drrrrrrr...Tiesiog megstu,kad masina butu tvarkinga.Dapilinedavau tepalus,pagalvojau nafik pinigus kist,atgailejau,pasikeiciau voztuvu gumas.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0