Peršokti prie turinio

Nuotrauka

407 stabdziai

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 6

#1 Wyz

Wyz
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 307sw

Parašyta 2011 rugsėjo 19 - 19:20

vaziuojant tiesiai viskas lyg ir gerai, taciau pasukus vaira i bet kuria puse (uztenka pasukt minimaliai) atsiranda nemalonus cypimas. kalades ne naujos, bet ir tikrai nera susidevejusios. gal kam yra panasiai buve?
  • 0

#2 Tyris

Tyris
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublin
  • Automobilis:Peugeot 407 Peugeot 406 Coupe

Parašyta 2011 rugsėjo 19 - 20:16

Ir man yra taip buve, bet neradau kame saknys. Po kiek laiko tas cypimas kaip atsirado taip ir dingo.
  • 0
Buvo Alafa Romeo 156 2.0L Buvo Peugeot 406c 2.0L Buvo Peugeot 407

#3 pincis

pincis
  • Senbuviai
  • Automobilis:peugeot 407 2.0HDI SW

Parašyta 2011 rugsėjo 20 - 17:41

Mano auto yra cype kaladeles kai pakeite i naujas,galvojau laukiau prisitrins ir nustos,bet reikejo kaladeles dildyti nes diskai padile ir gaunasi trynimas(cypimas)kai stabdai
  • 0

#4 Wyz

Wyz
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 307sw

Parašyta 2011 rugsėjo 20 - 18:00

pas mane stabdant viskas gerai, cia tiesiog vaziuojant, vaira bent jau minimaliai pasukus i bet kuri sona
  • 0

#5 bangas

bangas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406 hdi 2.2hdi

Parašyta 2011 rugsėjo 20 - 18:54

pas mane stabdant viskas gerai, cia tiesiog vaziuojant, vaira bent jau minimaliai pasukus i bet kuri sona

gal kreipianciosios suporto striga,normaliai neatstumia kaladeliu ir cypia.arba kaladeles blogos.man kazkada cipseno rato guolis,pakeitus dingo.bet pradziai reiktu suportus ziuret

Šį pranešimą redagavo bangas: 2011 rugsėjo 20 - 18:54

• 0

#6 St.Anger

St.Anger
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 407

Parašyta 2011 rugsėjo 21 - 11:47

Taip greiciausia ir bus, kreipianciosios papuve, man kuri laika cypavo, bet nelabai kreipiau demesio, pasitaiko tokie dalykai masinose, bet kai ratas tpadejo kaist, teko isardyt, radau viena kreipianciaja gerokai parudijusia ir usiklinijusia, tada profilaktiskai prajudinau ir sutepiau visu ratu kreipianciasias ir cilindriukus.
  • 0

#7 Pauliens

Pauliens
  • Senbuviai
  • Vieta:Šiauliai
  • Automobilis:Peugeot 605 2.5TD 1997m.

Parašyta 2011 rugsėjo 24 - 08:58

Taip greiciausia ir bus, kreipianciosios papuve, man kuri laika cypavo, bet nelabai kreipiau demesio, pasitaiko tokie dalykai masinose, bet kai ratas tpadejo kaist, teko isardyt, radau viena kreipianciaja gerokai parudijusia ir usiklinijusia, tada profilaktiskai prajudinau ir sutepiau visu ratu kreipianciasias ir cilindriukus.

išvalyk ir sutepk galinių kaladėlių kreipiančiasias. Ten yra tokios nerudyjančios skardelės. P 407 tai reikės daryti kas metai :rolleyes:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0