Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Laikrodzio nustatymas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 8

#1 NITROUS

NITROUS
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Peugeot 406

Parašyta 2011 spalio 16 - 21:46

Sveiki. Dariausi diagnostika ir nusimuse laikrodis ir data. Dabar pastoviai mirksi. Mygtuku jokiu prie displejaus nera.. Kaip nustatyti laikrodi ir data? Auto - 406 2002
  • 0

#2 dzonyB

dzonyB
  • Senbuviai
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis:406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW

Parašyta 2011 spalio 17 - 06:49

Sveiki. Dariausi diagnostika ir nusimuse laikrodis ir data. Dabar pastoviai mirksi. Mygtuku jokiu prie displejaus nera.. Kaip nustatyti laikrodi ir data? Auto - 406 2002

turbut pas tave yra su navigacija ekranas, tai be pultelio tokio ir nenustatysi :) skolinkis is kazko kas turi :) nebent dar butu galima per diagnostika nustatyti, bet to tiksliai nzn.
  • 0

Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo

#3 bangas

bangas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406 hdi 2.2hdi

Parašyta 2011 spalio 17 - 08:48

reiks pultelio
  • 0

#4 NITROUS

NITROUS
  • Forumo naujokai

Parašyta 2011 spalio 17 - 19:59

Joa, yra GPS pas mane. O kas per pultelis? Kur ji gauti? :o Dar prie to pacio klausimas, posukiu svirtyje yra mygtukas su rodyklyte >> Kokie funkcija tas mygtukas daro? Ir dar klausimas: Yra bagazinej deze, idetas navigacinis CD, tai ten navigacijos deze, ar ten CD changer? Nes tik vienas CD lenda, o daugiau neima :(
  • 0

#5 bangas

bangas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406 hdi 2.2hdi

Parašyta 2011 spalio 17 - 20:07

Joa, yra GPS pas mane. O kas per pultelis? Kur ji gauti? :o

Dar prie to pacio klausimas, posukiu svirtyje yra mygtukas su rodyklyte >> Kokie funkcija tas mygtukas daro?

Ir dar klausimas: Yra bagazinej deze, idetas navigacinis CD, tai ten navigacijos deze, ar ten CD changer? Nes tik vienas CD lenda, o daugiau neima :(

pultelis turejo buti perkant auto.mygtukas reiskia ,kad gali matyt vidutines sanaudas.jas rodo ant displejaus.ilgiau palaikius turi nusinulint parodymai.
o deze skirta navigaciniam CD
  • 0

#6 NITROUS

NITROUS
  • Forumo naujokai

Parašyta 2011 spalio 18 - 15:49

Tai viska man rodo desinej pusej ant svirteles mygtukas, o dar yra kairej pusej... O pultelio jokio as negavau kai pirkau masina :( Gavau tik du raktus, viena plasmasini rakciuka ir kortele su kodu. Viskas :(
  • 0

#7 austre

austre
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 307SW

Parašyta 2011 spalio 18 - 16:12

Kaireje puseje aktyvuoja arba deaktyvuoja automatini sviesu ijungima
  • 0

Skoda Felicia 1.3 "98 White (sold)

Volkswagen Passat 1.8 CL 66kW ''92 Mint (sold)

Peugeot 406 Break 2.0 HDI 79kW "02 Silver (sold)

Fiat Bravo 1.6 16V 76kW ''98 (sold)

Fiat Punto 1.3 16V CRDi 51kW ''05 (sold)

Peugeot 307SW 1,6 HDI 80kW "08 Al Grey

#8 NITROUS

NITROUS
  • Forumo naujokai

Parašyta 2011 spalio 19 - 17:11

Austre, gal galetum placiau papasakoti? beje, griztant prie temos, kur man gauti ta pulteli? Gal kas paskolinti turi, ar jie nevienodi? gal maziau galvos skausmo bus, jeigu i diagnostika nuvaziuosiu ir pareguliuos man ji?
  • 0

#9 Liova

Liova
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 Break

Parašyta 2011 spalio 20 - 07:32

Automatinis sviesu ijungimas - kai tamsu, automatiskai uzsidega (t.y. nereikia sukti rankeneles) trumpos sviesos. Paspaudes palaikyk ta mygtuka ir displejuje parasys, kad arba aktyvuota arba deaktyvuota. LT nelabai aktualu, nes visada turi vazinet su sviesom, tai naudojant sia funkcija galima nepastebeti, kad sviesos uzgeso, kai pasidare sviesu lauke. O gal kas zino ar imanoma isjungti automatini valytuvu veikima nuo lietaus sensoriaus ir jei imanoma, kaip. Kai kokia dulksna tai kartais per retai valo, noretusi turet NEautomatini reta valyma tokiais atvejais. Laikas ir data nustatomi pulteliu. Jei vilnietis, gali kada prilekt pas mane prie darbo - duosiu nusistatyt.
  • 0
Septynvietis break'as

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0