Edited by Kulinaras, 2011 October 25 - 07:54.
Posted 2011 October 25 - 07:50
Edited by Kulinaras, 2011 October 25 - 07:54.
Posted 2011 October 28 - 12:54
Posted 2011 October 28 - 13:27
Posted 2011 October 28 - 21:15
tada ir as tinginys.bet jei renkiesi poilsine kelione tai man atrodo geriausia pasiimti sukomplektuota.juk tikslas pailsetiSuuuper! Yra Graikijai sentimentų, net nesitikėjau, kad galima Turkijos kainomis Graikijoje prabangiai pasilepint. Gaila, kad esu tinginys perkantis sukomplektuotą kelionę..
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Posted 2011 October 29 - 08:07
Edited by Francis, 2011 October 29 - 08:08.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Posted 2011 October 29 - 10:42
Posted 2011 October 29 - 14:02
Tai koks skirtumas ar pats susikomplektuoji, ar agendura? Pvz. kas skrido su mumis i Kosa per agenturas, turejo tik ta skirtuma, kad vos nusileidus pasitiko autobuso vairuotojai ir isveziojo, o mums teko 100 metru iki taxi paeiti ir nuvaziuoti i viezbuti.tada ir as tinginys.bet jei renkiesi poilsine kelione tai man atrodo geriausia pasiimti sukomplektuota.juk tikslas pailseti
Posted 2011 October 29 - 14:06
Na koso siaurine puse pakankamai miskinga ir zalia (vadino gi kosa plaukiojanciu vidurzemio sodu), o siaip tai visas vidurzemio juros regionas panasus (kiek maciau). Visai kas kita kanaru salos, kur viena nuo kitos sala stipriai skiriasi, ar kokia madeira (ten vien zaluma) tai isvis skiriasi.Pastebejau, kad Graikiskos salos labai panasios tarpusavyje, maziau zalumos nei tarkim italsikose ar prancuziskose salose, kurios irgi labai panasios
Posted 2011 October 29 - 15:22
nesigincysiu su tamsta.gali buti ir tavo tiesa. bet kuriuo atveju kai reikia poilsines keliones einu pas savo kelioniu agente nesukdamas galvosTai koks skirtumas ar pats susikomplektuoji, ar agendura? Pvz. kas skrido su mumis i Kosa per agenturas, turejo tik ta skirtuma, kad vos nusileidus pasitiko autobuso vairuotojai ir isveziojo, o mums teko 100 metru iki taxi paeiti ir nuvaziuoti i viezbuti.
Visos exkursijos, visos pramogos lygiai taip pat lengvai uzsakomos tiesai viezbutyje (po pusryciu ir bet kuria diena) ir nereik klausytis ten kokios Lit. agenturos "puciamu arabu" vos atvykus i viezbuti pirma diena ir permoketi 2 kart.
O rizika del skrydzio atsaukimo lygiai ta pati.
Nekalbu aisku apie turkija ar egipta, nes nera tiesioginiu skrydziu, bet i Kosa ar Roda skristi su agentura ir su tuo pat ryanait, bei permoketi 2 kart tikrai nesuvokiamas dalykas.
Si karta suorganizavau kelione be savo dar 3 seimoms ir nepasakyciau kad kas liko nepatenkintas. Priesingai manau.
Tai va
Edited by Neburtininkas, 2011 October 29 - 15:23.
TFSI lpg hibrid 147kw
Posted 2011 October 29 - 16:03
Ko gero pats procesas keliones svarbiausiasnesigincysiu su tamsta.gali buti ir tavo tiesa. bet kuriuo atveju kai reikia poilsines keliones einu pas savo kelioniu agente nesukdamas galvos
aisku galbut ir sutaupyciau kazkiek litu palnuodamas pats.
o siaip mane zavi keliones su auto
Posted 2011 October 29 - 16:36
tai matyt cia viskas su metais. dar nepribrendauKo gero pats procesas keliones svarbiausias
nesigincysiu su tamsta.gali buti ir tavo tiesa. bet kuriuo atveju kai reikia poilsines keliones einu pas savo kelioniu agente nesukdamas galvosaisku galbut ir sutaupyciau kazkiek litu palnuodamas pats.
o siaip mane zavi keliones su auto. Su auto anksciau nemazai vazinejau, kol dukros neturejom, dabar biski kitas kelioniu pobudis. Nors va kova varau su dukra i berlina, o ten i lektuva ir i maroka
. Paskui atgal vaziuodamas zadu dar ir giliau i vokietija palekti.
O del agenturu as irgi anksciau bent 5 kart per juos vaziavau, todel viskas cia taip, kaip ir turi buti ;)
TFSI lpg hibrid 147kw
Posted 2011 November 01 - 09:28
Posted 2011 November 02 - 07:07
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Posted 2011 November 02 - 07:55
Cia labai priklauso kada ir kaip perkikazkaip kad ir kaip skaiciuoju,nelabai ten pigiau su ryaneiru man gaunas...
Edited by Kulinaras, 2011 November 02 - 08:00.
Posted 2011 November 02 - 22:18
Pavasarį suskraidėm su Rayanu į Barsą kelioms dienoms, už vieną bilietą mokėdami ~95 Lt su visais mokesčiais. Pirkau tą pačią dieną, kai paskelbė sezono naujienas, tiksliai nepamenu, bet buvo kokie 3 mėn prieš skrydį...kazkaip kad ir kaip skaiciuoju,nelabai ten pigiau su ryaneiru man gaunas...
Posted 2012 February 20 - 23:03
Posted 2012 February 22 - 13:02
Turiu jau rudeniui ir vel bilietus skrydziui. Tiesa labiau del kitu, nei del saves skrisiu, nes esu skolingas. Tiesa si kart gal rinksiuosi Mitsis Ramira Beach Hotel, Psalidi, Kos. Nes Kardamania labai jau vejuota.paziurejau KOS nuotraukas,tos pacios vietos visos aplankytos,prisiminimai nerealus
![]()
vaziavom 4 asmenys,viska organizavomes patys,sutaupymas nerealus
Posted 2012 February 22 - 13:56
Posted 2012 February 22 - 14:36
Posted 2012 February 22 - 15:17
Tai paviesink tas firmas
gal bus zinomos ir mes papasakosim
0 members, 1 guests, 0 anonymous users