Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Parduodu P607 slegio daviklius

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 28

#21 antanukas

antanukas
  • Nariai
  • Vieta:Kėdainiai
  • Automobilis:607 2,2 HDI, 607 2.7 HDI

Parašyta 2011 lapkričio 11 - 11:15

Norit pasakyt kad su PP2000 nepririsi priesrestailui davikliu? :blink:

Ne. reikalingas papildomas irankis
  • 0

Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..

#22 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2011 lapkričio 11 - 14:42

Ne. reikalingas papildomas irankis

Reikalingas spec irankis jei nujoblontas lipdukas nuo daviklio, ta irankis yra tam kad pasakytu kuris ratas yra kuris... O tame lipduke yra kodas, ji suvedus su PP2000 daviklis puikiausiai prisirisha? wtf kam tie dar priedai? aisku jeigu davikliai jau ratuose tada nemontuosi gi ju lauk... reikes tada priedu.
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

#23 Dandy

Dandy
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:P3008, GT Line

Parašyta 2011 lapkričio 12 - 09:33

Neabejok, tikrai kaina per didelė. :blush:
Anksčiau teko pirkti ir tuomet už vienetą 25 Lt teko pakloti, o jei visus keturis iškart, tai po 20 Lt. Ir šiuo metu kainos tikrai nėra didesnės.
Žinant, kad daviklyje įmontuotas elementas veiksnus (anot gamintojų) 10 metų, tai retas atvejis, kad parduodami davikliai dar nebūtų sulaukę šio amžiaus.
Beje, P607 iki "restyle" (t.y. iki 2005 m) turi galimybę atmintyje laikyti tik 4 daviklius vienu metu. Tad tie, kurie mano pasinaudoti proga ir turėti tiek vasariniuose ir žieminiuose ratuose daviklius, kaskart keičiant sezonui ratus reikės užprogramuoti komplektą (o tai deja, nepavyks padaryti vien PP2000 pagalba  :(
Nepyk už kritiką, tačiau kad ir kaip bežiūrėtum 100 Lt/ vnt atrodo nemažas pasipelnymas iš klubiečių  :ph34r:

netersiant skelbimo gal zinai kaip tas papildomas irankis vadinas?

Štai čia tas įtaisas, kuriuo pririšami davikliai, tačiau tokie įtaisai yra įvairių prekinių ženklų ir jų kainos gan didelės :(
  • 0

#24 antanukas

antanukas
  • Nariai

Parašyta 2011 lapkričio 12 - 10:56

Neabejok, tikrai kaina per didelė. :blush:
Anksčiau teko pirkti ir tuomet už vienetą 25 Lt teko pakloti, o jei visus keturis iškart, tai po 20 Lt. Ir šiuo metu kainos tikrai nėra didesnės.
Žinant, kad daviklyje įmontuotas elementas veiksnus (anot gamintojų) 10 metų, tai retas atvejis, kad parduodami davikliai dar nebūtų sulaukę šio amžiaus.
Beje, P607 iki "restyle" (t.y. iki 2005 m) turi galimybę atmintyje laikyti tik 4 daviklius vienu metu. Tad tie, kurie mano pasinaudoti proga ir turėti tiek vasariniuose ir žieminiuose ratuose daviklius, kaskart keičiant sezonui ratus reikės užprogramuoti komplektą (o tai deja, nepavyks padaryti vien PP2000 pagalba  :(
Nepyk už kritiką, tačiau kad ir kaip bežiūrėtum 100 Lt/ vnt atrodo nemažas pasipelnymas iš klubiečių  :ph34r:

netersiant skelbimo gal zinai kaip tas papildomas irankis vadinas?

Štai čia tas įtaisas, kuriuo pririšami davikliai, tačiau tokie įtaisai yra įvairių prekinių ženklų ir jų kainos gan didelės :(

as mates biski kitoki, bet nerandu kaip jie ivardijami.
  • 0

#25 Arcis

Arcis
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Peugeot 607

Parašyta 2011 lapkričio 12 - 15:29

Nenoriu pelnytis is kubieciu nei ka... As tik esu mates ka maciau ta ir rasiau. Jai tokia reali jo kana yra tai tada komplektas davikliu 100LT :good: ;]
  • 0

#26 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai

Parašyta 2011 lapkričio 12 - 18:34

Ne nu prisisvaigstat jus... kokie dar irengimai??? Ta pati man ir renushkems aiskino, YRA KODAS ant lipduko, jis suvedi ir aktyvuoji tuos daviklius... p.. nebelosiu as cia... Cia tas priestaisas reikalingas kai daviklis JAU PADANGOJE ir kad nereiketu ismontuoti...
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

#27 antanukas

antanukas
  • Nariai

Parašyta 2011 lapkričio 12 - 19:56

Ne nu prisisvaigstat jus... kokie dar irengimai??? Ta pati man ir renushkems aiskino, YRA KODAS ant lipduko, jis suvedi ir aktyvuoji tuos daviklius... p.. nebelosiu as cia... Cia tas priestaisas reikalingas kai daviklis JAU PADANGOJE ir kad nereiketu ismontuoti...

Nu tegu buna tas kodas ant daviklio ar tau jis maiso? man reikalingas tik PAVADINIMAS.
  • 0

#28 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai

Parašyta 2011 lapkričio 12 - 21:23

Nu tegu buna tas kodas ant daviklio ar tau jis maiso? man reikalingas tik PAVADINIMAS.

Man tai nemaiso, maiso ir akis bado kad cia kolegos is nezinia kazkur istrauke kad daviklius galima pririshti tik su tam tikrais irenginiais, uztenka ir PP2000, bet reikia kad butu kodai ant daciku nenupleshti ir nesujoti...
  • 0

autofrance.lt

#29 Arcis

Arcis
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Peugeot 607

Parašyta 2011 lapkričio 16 - 20:21

Dar vis parduodami davikliai Komplekto kaina 100lt
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0