Marokas
Parašyta 2011 lapkričio 10 - 12:03
Parašyta 2011 lapkričio 10 - 17:45
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2011 lapkričio 10 - 19:34
Nu ne ekspertas aš, bet ar verta? Ta prasme, ar "pasikultūrint" tsakant spėsit, ar tik mašinoj prasėdėsit? Visdėlto ne europa su autobanais...cia nusimatio prasukt apie 1.5k atstuma (Agadidas, Eaosuira,Marakesas Quarzazete, Mezrouga ir atgal (planuoju per 3 paras))
Šį pranešimą redagavo Bambizas: 2011 lapkričio 10 - 19:35
Parašyta 2011 lapkričio 11 - 10:01
Na toks atstumas Maroke nera didelis ir sunkiai iveikiamas, vien del to kad intensyvumas eismo pakankamai mazas ir gyvenvieciu beveik nera.Nu ne ekspertas aš, bet ar verta? Ta prasme, ar "pasikultūrint" tsakant spėsit, ar tik mašinoj prasėdėsit? Visdėlto ne europa su autobanais...
Siaip biski suklydau, per 4 dienas.
Pasidomejau apie kelius, tai tikrai neblogi. Va man patys vairavimo ipatumai idomus , kitu elgesys ir pan.. Bijau kad vien del to galiu vilktis kai sraige
Parašyta 2011 lapkričio 11 - 10:42
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2011 lapkričio 11 - 11:34
Tai 10 dienu guleti plezia man dar baisiau . Norisi ir tikra sachara pamatyti ir Tuaregu gyvenvietes. Tik va ir beda, kad iki ten 600km.seip tai ka ash zinau iskristi kzhkur i arabija ir vazhinetis su kibiru 4 dienas?
P.S. Ne arabija, o tik arabu kalba kalbanti valstybe ;)
Parašyta 2011 lapkričio 11 - 12:23
aa 10 dienu tai jo. jo. sutinku, bo ash turkojoje kai buvau tai irgi pamaciau kad nesamone didziausia guleti papludimyje ar vieshbutyje prie baseino ir lakti iki samones netekimoTai 10 dienu guleti plezia man dar baisiau . Norisi ir tikra sachara pamatyti ir Tuaregu gyvenvietes. Tik va ir beda, kad iki ten 600km.
ash savaite buvau tai 1.2 d pliazhas-miestas-valgymas ir.t. 3 d, kelione, 4 d, pliazhias, baseinas, pilvo kimshimas alaus pylimas. miestas. 5 d, vel kelione, 6-7 poilsisi
reikai pakeliauti bo tikrai neverta nusiboginti toki gala kad prie baseino paguletumei.
lauksime media reportazho ;)
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2011 lapkričio 11 - 20:55
Parašyta 2011 lapkričio 12 - 09:02
na priklausomai koki darba dirbi manau, jei darbas ofisinis,tai sedet pliaze nekas. Po mano darbo 5d tiesiog ramiai pabut yra fantastika,aisku 10dienu yra neimanomas dalykas pliaze.aa 10 dienu tai jo. jo. sutinku, bo ash turkojoje kai buvau tai irgi pamaciau kad nesamone didziausia guleti papludimyje ar vieshbutyje prie baseino ir lakti iki samones netekimoTai 10 dienu guleti plezia man dar baisiau . Norisi ir tikra sachara pamatyti ir Tuaregu gyvenvietes. Tik va ir beda, kad iki ten 600km.
ash savaite buvau tai 1.2 d pliazhas-miestas-valgymas ir.t. 3 d, kelione, 4 d, pliazhias, baseinas, pilvo kimshimas alaus pylimas. miestas. 5 d, vel kelione, 6-7 poilsisi
reikai pakeliauti bo tikrai neverta nusiboginti toki gala kad prie baseino paguletumei.
lauksime media reportazho ;)
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2011 lapkričio 12 - 09:43
Jo darbas grynai IT. Zodziu sedziu ir pilneju .na priklausomai koki darba dirbi manau, jei darbas ofisinis,tai sedet pliaze nekas. Po mano darbo 5d tiesiog ramiai pabut yra fantastika,aisku 10dienu yra neimanomas dalykas pliaze.
Siaip uzsakiau jau ir gyvenama plota ir parvezima is oro uosto (19 km nuo Agadiro) i Taghazout.
O issinuomavom uz 36 eurus parai banglentininku klubui ar komunia (nezinau kaip pavadint) (is UK) priklausancius vienus is apartamentu. Jei tiksliau zveju gyvenvieteje, viena is zveju buteliu tiesaiai ant vandenyno kranto.
Manau pabandysiu ir ant banglentes atsistoti, arba bent paguleti , nes atvykti i Maroko banglenciu centra (pagrindinis Maroke ir suvaziuoja is viso pasaulio) ir gulet pliaze, baisiai keistai man atrodo. O ir siaip as jau toks zmogus, kad jei nustoju judet (neturiu veiklos), tai pradedu "is proto eiti" po ko niekam gerai nesibaigia . "Prisimedituoju" darbe, jau uztenka ......
Šį pranešimą redagavo Kulinaras: 2011 lapkričio 12 - 09:45
Parašyta 2012 balandžio 08 - 14:22
Šį pranešimą redagavo Kulinaras: 2012 balandžio 08 - 14:34
Parašyta 2012 balandžio 10 - 08:41
Parašyta 2012 balandžio 22 - 20:53
Šį pranešimą redagavo Francis: 2012 balandžio 22 - 20:54
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2012 balandžio 22 - 23:53
Man irgi idomu. Kame tas ypatingas skirtumas? Buvau prie to pacio Atlanto Agadire ir Vidurzemio juros. Atsikelciau po geros pjankes pajury ir tikrai nesuprasciau ar as cia prie Vidurzemio juros, ar prie Atlanto.Na tikrai gražu. Beje buvau ir prie Atlanto ir prie Indinos vandenyni ir Viduržemio jūros ir tikrai nepajaučiau skirtumo, ka turi omeny ?
Šį pranešimą redagavo Maestro: 2012 balandžio 22 - 23:55
© J. Erlickas
Parašyta 2012 balandžio 23 - 07:59
Parašyta 2012 balandžio 24 - 18:31
na ir vandenyne ne visur tos bangos, kaip pvz Indijos, nebent cunamio banga ten atklystaBangos. Tokias tik vandenyne maciau. Vidurzemio ar Baltijos juroje neteko nieko panasaus matyti.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2012 balandžio 25 - 07:58
Na as kazkaip ir Lanzaroteje (aisku ne visuose papludimiuose) ir Tenerifeje is siaurines puses ir Madeiroje, Islandijoje (tiesa nei ten, nei ten nesimaudziau) ir dabar Maroke tikrai ant dideliu bangu uzsiraunu. Ko neesu mates nei Ispanijoje, nei Tunise, nei Kose. Aisku labai priklauso ir nuo vietos. Nes jei uz molo kokio, tai ar vandenynas, ar ezeras - jokio skirtumo . Tarkime Agadyro ilankoje bangos visada mazesnes, bet cia del geografijos. O dar ir nuo sezono priklauso. Bent jau Maroke banglenciu sezonas nuo spalio iki balandzio.na ir vandenyne ne visur tos bangos, kaip pvz Indijos, nebent cunamio banga ten atklysta
Parašyta 2013 gruodžio 27 - 22:34
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2013 gruodžio 29 - 10:42
teisingai,BANGOS...vandenyno bangu nera ka lygint su Baltija ir kitom jurom....isbandytaBangos. Tokias tik vandenyne maciau. Vidurzemio ar Baltijos juroje neteko nieko panasaus matyti.
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0