Jump to content

Photo

P306 peciuko bedos

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 vyc1okaz

vyc1okaz
  • Forumo naujokai
  • posts 17
  • Vieta:kaunas
  • Automobilis:peugeot 306

Posted 2011 November 29 - 02:00

Sveiki,turiu peugeot 306 95m. 2.0lt pezuka,beda kaip ir visiem su peciuku,termostatas geras ir t.t linkstu prie peciuko keitimo,savaitgali zadu ardyti ir ziureti kame beda,mat pas mane tik y priekini langa pucia silta ora,o visur kitur salta ir nzn kdl taip,tai gal kas iki savaitgalio geru minciu numestu ar tikrai cia peciukas kaltas.siaip dar girdejau varijanta del vandens pompos,tik ten kiek domejausi tai jau kainuotu tas reikalas,is karto dekoju uz pagalba ;]
  • 0

#2 kenis222

kenis222
  • Senbuviai
  • posts 1,985
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:CLS AMG

Posted 2011 November 29 - 06:59

Sveiki,turiu peugeot 306 95m. 2.0lt pezuka,beda kaip ir visiem su peciuku,termostatas geras ir t.t linkstu prie peciuko keitimo,savaitgali zadu ardyti ir ziureti kame beda,mat pas mane tik y priekini langa pucia silta ora,o visur kitur salta ir nzn kdl taip,tai gal kas iki savaitgalio geru minciu numestu ar tikrai cia peciukas kaltas.siaip dar girdejau varijanta del vandens pompos,tik ten kiek domejausi tai jau kainuotu tas reikalas,is karto dekoju uz pagalba ;]

pompa palik ramybėj,pirma nuimk valdyma(rankenėles) ir patikrink ar troseliai vaikšto,ar nenukrite,patraukinėk trosus turėtu jaustis ar darinėjasi sklendės,gali but troselis atsikabines nuo sklendės ir neduoda permest i kitą poziciją
  • 0
YOU KILLED KENNY! YOU BASTARDS

#3 vyc1okaz

vyc1okaz
  • Forumo naujokai
  • posts 17
  • Vieta:kaunas
  • Automobilis:peugeot 306

Posted 2011 November 29 - 09:27

siaip tie troseliai visi geri,ziurejo man vienas vyras kai buvom pasiarde,tai tada man rodos lieka peciukas bet kdl y langa pucia karsta man ydomu
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users