P406 bėga kuras atgal į baką
Parašyta 2011 gruodžio 06 - 11:17
Parašyta 2011 gruodžio 06 - 11:42
Nu blin, kaip tai nepades, nuvarai i betkokia santechniku krautuve ir pasiimi atbulini voztuva, i viena puse praleidzi i kita uzsidaro ir viskas... jei jau taip...Turiu tokią užknisančią problemėlę. Kas kart norint užvest agregatą reikia pasikėlus kapotą, užpompuoti rankiniu būdu salerką, o tai labai erzina, nes dabar jau nebešilta..
Spėju, kad salerka subėga atgal į baką, ar klystu?
Kokie sprindimo būdai? Kiek domėjausi statosi kažkoks atgalinis vožtuvas, kuris užgesinus variklį užsidaro ir neleidžia salerkai bėgti atgal. Taip?
Kur tokį dalyką rasti? Nes keliose vietose domėjausi, man sakė, kad tai nepadės nes čia Pežo...
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2011 gruodžio 06 - 11:53
Cia tu gal klausei dulkiu siurbliu servise, kad tau taip pasake?Turiu tokią užknisančią problemėlę. Kas kart norint užvest agregatą reikia pasikėlus kapotą, užpompuoti rankiniu būdu salerką, o tai labai erzina, nes dabar jau nebešilta..
Spėju, kad salerka subėga atgal į baką, ar klystu?
Kokie sprindimo būdai? Kiek domėjausi statosi kažkoks atgalinis vožtuvas, kuris užgesinus variklį užsidaro ir neleidžia salerkai bėgti atgal. Taip?
Kur tokį dalyką rasti? Nes keliose vietose domėjausi, man sakė, kad tai nepadės nes čia Pežo...

Parašyta 2011 gruodžio 06 - 12:38

Parašyta 2011 gruodžio 06 - 19:16
o aplamai ar ira lietuvoi geru meistru dar nebuvau sutikes nei girdejasTai man tiek Eolto servise tą sakė, tiek Kemi, ale prancūzas taip lengvai negydomas.
Tai vat jais nepatikėjau, dėl to ir klausiu čia patarimo.
O šiaip prie to pačio, neturėtų atbulinis vožtuvas jau stovėti?

Parašyta 2011 gruodžio 06 - 21:52
Toj pompoj, su kuria užpompuoji kurą, yra vožtuvėlis, tis jis matyt nebefunfcionuoja. Tą patikrinti nesunku. Nuimk pompą ir pūstelk iš apiejų galų. Bloga, ar gera, suprasiTai man tiek Eolto servise tą sakė, tiek Kemi, ale prancūzas taip lengvai negydomas.
O šiaip prie to pačio, neturėtų atbulinis vožtuvas jau stovėti?
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Parašyta 2011 gruodžio 06 - 22:09
Yra vienas kitas, bet tai mažumao aplamai ar ira lietuvoi geru meistru dar nebuvau sutikes nei girdejas

Parašyta 2011 gruodžio 07 - 09:29
naujos neapsimoka pirkt, nes tai neorginalas, buvau nusipirkes nauja jau prie 0 laipsniu sunkiai pompavo,-guma sukietejo, o prie - temp. is visi kaip medineToj pompoj, su kuria užpompuoji kurą, yra vožtuvėlis, tis jis matyt nebefunfcionuoja. Tą patikrinti nesunku. Nuimk pompą ir pūstelk iš apiejų galų. Bloga, ar gera, suprasiTai man tiek Eolto servise tą sakė, tiek Kemi, ale prancūzas taip lengvai negydomas.
O šiaip prie to pačio, neturėtų atbulinis vožtuvas jau stovėti?.Nauja apie 30LT kaštuoja.

Parašyta 2011 gruodžio 07 - 12:34
Parašyta 2011 gruodžio 07 - 17:54

Svečias_aricardas_*
Parašyta 2011 gruodžio 13 - 22:07
yra tu meistru lietuvoje tik kad daugumo ieshko kad pigiausia kaina padarytu auksciausia kokybe ir dar garantija duotuo aplamai ar ira lietuvoi geru meistru dar nebuvau sutikes nei girdejasTai man tiek Eolto servise tą sakė, tiek Kemi, ale prancūzas taip lengvai negydomas.
O šiaip prie to pačio, neturėtų atbulinis vožtuvas jau stovėti?![]()
oooo ateityje geru meistru lietuvoje neliks jie kaip dinozaurai nespeje emigruoti ishmirs
Svečias_playy_*
Parašyta 2012 sausio 16 - 20:49
Parašyta 2012 sausio 16 - 20:59
Peugeot 407 Coupe 2.7HDi
Citroen DS5 14' 2.0 HDi
Peugeot 406c 2.2HDi
Svečias_playy_*
Parašyta 2012 sausio 18 - 18:35
Tame ir bėda, kad yranu tai pas tave gi permatomos slangutes yra variklio skyriuj iki filtro ir uz jo tai paziurek ar ten yra kuro ar ne...
Parašyta 2012 sausio 23 - 12:39

Parašyta 2012 sausio 23 - 12:58
Parašyta 2012 sausio 23 - 14:03
Vakarop įkelsiu nuotraukągal gali ideti foto voztuvo ir kur ji ten istatei?
dekuij,
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0