Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Šaukimas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 19

#1 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2011 gruodžio 12 - 19:42

Gavau šaukima iš Valstybinės sienos pasaugos tarnybos operatyvinio skyriaus atvykti į apklausą. Kiek supratau dėl dažno kirtimo LT-BY pasienio :blink: Gal kas išmano ko galima tikėtis toje apklausoje ar po jos :ph34r:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#2 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2011 gruodžio 12 - 19:47

Džiovink suchorius, skant... <_< Atims tavo dvarus, žemes, areštuos milijonus banke... :doh:
  • 0
... labai piktas diedas...

#3 pezo 607hdi

pezo 607hdi
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:pezo 607

Parašyta 2011 gruodžio 12 - 20:03

Gavau šaukima iš Valstybinės sienos pasaugos tarnybos operatyvinio skyriaus atvykti į apklausą. Kiek supratau dėl dažno kirtimo LT-BY pasienio :blink: Gal kas išmano ko galima tikėtis toje apklausoje ar po jos :ph34r:

tenka ir man vazinet i by bet ne taip daznai i men gal karta,buna ir maziau. sese tik aplankau ir atgal,nes tose eilese kirmyt nera noro :D tai papasakok ko norejo,jei internetas bus zonoje :D(joke)
  • 0

#4 Neburtininkas

Neburtininkas
  • Senbuviai
  • Vieta:danija
  • Automobilis:www

Parašyta 2011 gruodžio 12 - 20:19

nieko.
jei nieko neprisidirbai
  • 0

TFSI lpg hibrid 147kw

parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas

#5 mukajus

mukajus
  • Senbuviai
  • Vieta:rėkyva
  • Automobilis:peugeot 406

Parašyta 2011 gruodžio 12 - 20:21

gal kokia mašįina palikai užsieni nesumokėjes mokesčiu? :wh:
  • 0

#6 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Parašyta 2011 gruodžio 12 - 20:28

Itaria kontrabanda, turesi pagrist savo dazhnas keliones, ar tai gimines, ar verslo reikalais.
  • 0

#7 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2011 gruodžio 12 - 20:34

savo noru tikrai ten eilese nestoveciau, vaziuojama darbo reikalais su komandiruotes isakymu, valdiska masina. Gryztama tusciu baku nei cyzu nei alkoholio, nei kruopu, patys tikrina patys mato:)) Vaziuojama paskutinius pora menesiu pirmad i BY penktadieni atgal. Jiems kazko uzkliuvo matyt tas daznas mano pasienio kirtimas :hmm: Tas šaukimas tokio tono, su įspėjimu jei neatvyksiu be pateisinimos priežasties tipo būsiuatvesdintas ir panašiai, tipo privalomas atvykimas :blush: Beje man labai idomu, kodel jie nekviecia firmos vadovo, o mane, iš kur jie žino, kad aš vairuoju firmos mašiną, bo pasų duomenų į kompa neveda Lietuvos pasėniečiai :hmm:

Šį pranešimą redagavo Francis: 2011 gruodžio 12 - 20:36

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#8 Bivainis

Bivainis
  • Senbuviai
  • Automobilis:Citroen C5 2HDi 2006 m.

Parašyta 2011 gruodžio 12 - 21:39

Tas griežtas tonas nieko nereiškia, nes tekstas greičiausiai standartinis visiems kur tik vardą ir pavardę pakeičia. Gan griežtai atrodo ir kvietimas į policiją kai užfiksuoja greičio viršijimą.
  • 0
BALDŲ PROJEKTAI IR GAMYBA

#9 pezo 607hdi

pezo 607hdi
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2011 gruodžio 12 - 21:46

ZIP FM :clap: :D
  • 0

#10 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Parašyta 2011 gruodžio 12 - 23:48

savo noru tikrai ten eilese nestoveciau, vaziuojama darbo reikalais su komandiruotes isakymu, valdiska masina. Gryztama tusciu baku nei cyzu nei alkoholio, nei kruopu, patys tikrina patys mato:)) Vaziuojama paskutinius pora menesiu pirmad i BY penktadieni atgal. Jiems kazko uzkliuvo matyt tas daznas mano pasienio kirtimas :hmm: Tas šaukimas tokio tono, su įspėjimu jei neatvyksiu be pateisinimos priežasties tipo būsiuatvesdintas ir panašiai, tipo privalomas atvykimas :blush: Beje man labai idomu, kodel jie nekviecia firmos vadovo, o mane, iš kur jie žino, kad aš vairuoju firmos mašiną, bo pasų duomenų į kompa neveda Lietuvos pasėniečiai :hmm:

che shita nilabai supratau kad "gryzhtama visalaik tusciu baku " :blink:
o atsakant i tema, tai ir vazhineji darbo reikalais. ir visi klausimai-imones vadovui.
P.S. cukoriai geriauisi ish batono ;)
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]

#11 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2011 gruodžio 13 - 11:59

visdelto ne tuo klausimu mane pakviete apklausai. Kiek maciau baltarusiu rasta jie reikalavo is Lt apklausti zmones,buvau apklausiamas ar esu vezes zmones,kuriu as nepazystu,ar jie mesusije su mano darbu. Sunervino prie ko cia as,gyvenime nesu nieko vezes per pasieni apart firmos darbuotoju. Labiausia gasdina,kad tai by praso apklausti...
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#12 kenis222

kenis222
  • Senbuviai
  • Automobilis:CLS AMG

Parašyta 2011 gruodžio 13 - 12:05

Labiausia gasdina,kad tai by praso apklausti...

vat kai baltarusijoj sustabdys ir prieis vienas su uniforma,kitas be,tada jau gali pradėt bijot ,kad saugumas susidomėjo(jau švogeris susidūrė)
  • 0
YOU KILLED KENNY! YOU BASTARDS

#13 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2011 gruodžio 13 - 12:59

vat kai baltarusijoj sustabdys ir prieis vienas su uniforma,kitas be,tada jau gali pradėt bijot ,kad saugumas susidomėjo(jau švogeris susidūrė)

tai gal jis ir buvo kazkuo nusidejes, as aplamai neturiu nieko bendro su tais dalykais ka jie klausinejo.
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#14 Marcin

Marcin
  • Senbuviai
  • Automobilis:S80II AT D5 07, xc70 AT D5 06

Parašyta 2011 gruodžio 13 - 13:09

gali ka nors pripaisyt ..gal pikti zmones iskunde ka, ar pan .. maza kas db .
  • 0

#15 pezo 607hdi

pezo 607hdi
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2011 gruodžio 13 - 19:33

uzkliuvai tu batiuskai.... su juo menki juokai :D
  • 0

#16 Bambizas

Bambizas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:'03 Chrysler Grand Voyager 3.3 Limited

Parašyta 2011 gruodžio 13 - 19:39

as aplamai neturiu nieko bendro su tais dalykais ka jie klausinejo.

Nu bet kažką apkaltint tai reik, kaip čia daba bus niekas nenubaustas B) Planus gi reik vykdyt... :doh:

Šį pranešimą redagavo Bambizas: 2011 gruodžio 13 - 19:39

• 0
www.AutoDent.lt - Automobilio įlenkimų šalinimas

#17 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2011 gruodžio 13 - 19:44

Nu ką čia gasdinat? Yra potvarkis, kad galima pasidomėti apie dažno sienos kirtimo tikslus, pabaksnoti į turto deklaraciją, užduoti vieną kitą suktą klausimą ir t.t. Skant, kova su kontrabandos gabentojais. Jei sąžinė švari ir yra iš kitur paliūdijimai (darbovietės) apie vizitų priežastis, tai eini, atsakai į jiems rūpimus klausimus. Nu bet jei taip sunerimęs... :hmm:
  • 0

#18 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2011 gruodžio 13 - 20:00

Nu ką čia gasdinat? Yra potvarkis, kad galima pasidomėti apie dažno sienos kirtimo tikslus, pabaksnoti į turto deklaraciją, užduoti vieną kitą suktą klausimą ir t.t. Skant, kova su kontrabandos gabentojais. Jei sąžinė švari ir yra iš kitur paliūdijimai (darbovietės) apie vizitų priežastis, tai eini, atsakai į jiems rūpimus klausimus.
Nu bet jei taip sunerimęs... :hmm:

sunerimes del bulbu, pas juos visko gali buti, o siaip maso sazine visiskai rami.
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#19 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2011 gruodžio 13 - 20:29

Nu ką čia gasdinat? Yra potvarkis, kad galima pasidomėti apie dažno sienos kirtimo tikslus, pabaksnoti į turto deklaraciją, užduoti vieną kitą suktą klausimą ir t.t. Skant, kova su kontrabandos gabentojais. Jei sąžinė švari ir yra iš kitur paliūdijimai (darbovietės) apie vizitų priežastis, tai eini, atsakai į jiems rūpimus klausimus.
Nu bet jei taip sunerimęs...  :hmm:

sunerimes del bulbu, pas juos visko gali buti, o siaip maso sazine visiskai rami.

Tai juk ne į Minską kviečia... ^_^
  • 0

#20 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2011 gruodžio 13 - 21:05

Nu bet jei taip sunerimęs...  :hmm:

Tai juk ne į Minską kviečia... ^_^

nu nea, bet galiu ir nedavaziuot paskui sava masina iki Minsko :D
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0