Jump to content

306 vis uzsiziebe geltonas indikatorius skydeli.

• Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Svečias_dmixas_*

Svečias_dmixas_*
  • Svečiai

Posted 2012 February 02 - 10:03

Sveiki.
Manajam 306 97m. vis uzsiziebe karts nuo karto vis geltonas indikatorius skydeli. Stai kaip jis atrodo:
Posted Image

Ka jis reiskia?
arba kur rast manuala normalu nes radau tik ispaniska ;) geriausia anglu o ideliausia ir LT bet jauciu nebus tokio ;)

Edited by dmixas, 2012 February 02 - 10:03.

• 0

#2 FHK

FHK
  • Forumo naujokai
  • posts 23
  • Automobilis:Peugeot 406 coupe

Posted 2012 February 02 - 11:22

i serviza ir diagnostika...
  • 0

#3 Svečias_Bean_*

Svečias_Bean_*
  • Svečiai

Posted 2012 February 03 - 09:34

Sveiki, noriu pasitikslinti, ar reikia vežti į servisą, kai užsidega indikatorius jau užvedus variklį, ar kai užsidega pasukus raktelį, bet dar neužvedus? Man šitas visad įsijungia pasukus raktelį, o užvedus dingsta. Ačiū ir sorry už kvailą klausimą.
  • 0

#4 vaidas_v

vaidas_v
  • Senbuviai
  • posts 166
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Citrina C8

Posted 2012 February 03 - 09:37

Sveiki,

noriu pasitikslinti, ar reikia vežti į servisą, kai užsidega indikatorius jau užvedus variklį, ar kai užsidega pasukus raktelį, bet dar neužvedus?
Man šitas visad įsijungia pasukus raktelį, o užvedus dingsta.

Ačiū ir sorry už kvailą klausimą.

viskas OK vaziuok toliau
  • 0
keturinolsestas 2.1 TD ex
C aštuntas 2.2 HDI
Vakar mečiau gerti, šiandien supratau, kad netoli numečiau....

www.metalocentras.lt[COLOR=blue]

#5 vyc1okaz

vyc1okaz
  • Forumo naujokai
  • posts 17
  • Vieta:kaunas
  • Automobilis:peugeot 306

Posted 2012 February 04 - 13:01

man ir degdavo ta lempute,taip pat kaip kurdavau ir retkarciais kai vaziuodavau nelygiam kely ir pan,tai isvada tokia : kai ylekiau y duobe viena tai ismuse lemputes kelias spidometre tai emiau spidometra ir isemiau ta lempute,kad man nedegtu,o jei taisyt kazka nori tai galiu pasakyt bent man tai reikia voztuvus reguliuot,del to lempute ta dega nes butent mano 2.0lbenzas turi dirbt kaip laikrodukas,bet jis garsiau dirba del to,bet man nemaiso ir tiek,jei pas tave garsiau variklis dirba tai gali but ta pati beda,nzn,sakau kaip man yra ;]
  • 0

#6 Svečias_dmixas_*

Svečias_dmixas_*
  • Svečiai

Posted 2012 February 07 - 11:50

pas mane 1.6 motoras. ant benzino pradejo pastaruoju metu gesinet kaip salta ... Isilus dirba tai gerai tai blogai. uzvakar radau alsuokli ledo prisikaupe isvaliau bet kazkaip vistiek sunkiai dirba... Reiks bandyt pagal autodata duota schemute su led nuskaityt klaidas is kompo... bus aiskiau gal koks daviklis nedirba tinkamai... gal ir temperaturinis kazkaip itarimas.. nu bus matyt tik man ten idomiai raso jog is tos jungties du laidai vienas baltas kitas zalias o naturoj vienas baltas kitas melynas ;D gal cia forume yra visa nuskaitymo eiga aprasyta? nelabai radau (bandziau iskot).
  • 0

#7 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • posts 2,321
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Posted 2012 February 07 - 12:04

man ir degdavo ta lempute,taip pat kaip kurdavau ir retkarciais kai vaziuodavau nelygiam kely ir pan,tai isvada tokia : kai ylekiau y duobe viena tai ismuse lemputes kelias spidometre tai emiau spidometra ir isemiau ta lempute,kad man nedegtu,o jei taisyt kazka nori tai galiu pasakyt bent man tai reikia voztuvus reguliuot,del to lempute ta dega nes butent mano 2.0lbenzas turi dirbt kaip laikrodukas,bet jis garsiau dirba del to,bet man nemaiso ir tiek,jei pas tave garsiau variklis dirba tai gali but ta pati beda,nzn,sakau kaip man yra ;]

Tai tu visas kontrolines lemputes isimk is skydelio ir visai pasaka bus. Vaziuosi kaip su pirmu guoliu. Tik paskui netriesk forume kai kazkas uzlinks del neprieziuros. Beje koks pas tave motoras? Jei 89kw tai voztuvai nesireguliuoja. Variklis garsiai gali dirbt del ismetimo sistemos problemu. Nepamirsk kad ten dar ir tarpiniu yra.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#8 vyc1okaz

vyc1okaz
  • Forumo naujokai
  • posts 17
  • Vieta:kaunas
  • Automobilis:peugeot 306

Posted 2012 February 07 - 14:24

89kw...netriesiu jei kas atsitiks,nes man sita masina pirma ir ja pirkau,kad pasimokinciau vazinet,uzlus tai kita nusipirksiu,nu nzn man vienas zmogus kuris prie masinu ilgai dirba sake,kad variklis per garsiai dirba,turi aceit kaip laikrodukas dirbti,nu aisku dusle kiaura,biski patvarkiau dusle,kai gausiu 2.0l bakeli paskutini is kur nors tai tada pilnai pabaigsiu dusle tvarkyt,o tai kas tada gali but?ta lempute tik ijingus degimui pasirodo ir kartais kai masina susipurto ar kazkas pan,bet siaip traukia gerai ir kazkokiu tai gedimu nesimato ir nesijaucia.vaziuoja ir traukia puikiai
  • 0

#9 Svečias_Alina500_*

Svečias_Alina500_*
  • Svečiai

Posted 2012 February 10 - 00:50

pas mane 406 1.9td 66kw dega indikatoriaus lempute. Ka gali reiksti? 1.ji uzsidega vaziuojant,kai masinos trauka normali(ysiziebia retai ir trumpam) 2.esant didesniam salciui, automobilis gesta,trukcioja,dumina ir nepriima gazo.Siuo atveju ji dega pastoviai,arba uzgesta trumpam.

Edited by Alina500, 2012 February 10 - 01:01.

• 0

#10 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • posts 2,321
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Posted 2012 February 10 - 07:07

Kada paskutini kart keitei kuro ir oro filtrus? Pas 1,9 ten ner tos elektronikos, todel beda visai paprasta bus. Pradziai paskeisk kuro filtra, nes galimai ten jau vien nuosedos.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#11 Svečias_Alina500_*

Svečias_Alina500_*
  • Svečiai

Posted 2012 February 10 - 13:43

Kuro filtrai keisti, pries savaite. Problema lyg ir rasta, kuras sunkei patenka y kuro filtro ta juoda stova, kazkas kemsasi tam termostate, esanciam po kuro filtro stovu tuo juodu.
  • 0

#12 Svečias_dmixas_*

Svečias_dmixas_*
  • Svečiai

Posted 2012 February 13 - 20:30

pas mane ir taip pat trukcioja salta... kuro oro ir tepalo filtrai su tepalu pakeisti 3 sav. begyje. kompas mete 12 koda autodata parode jog tai start of secquence ar pan. nelabai suprantu eiliskumo pradzia ar kaip cia suprast? :)
  • 0

#13 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • posts 3,002
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Posted 2012 February 13 - 20:53

pas mane ir taip pat trukcioja salta... kuro oro ir tepalo filtrai su tepalu pakeisti 3 sav. begyje.
kompas mete 12 koda autodata parode jog tai start of secquence ar pan. nelabai suprantu eiliskumo pradzia ar kaip cia suprast? :)

sunku parashyti koks variklis?
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users