407 egr neveikia
Posted 2012 February 11 - 03:18
Posted 2012 February 11 - 08:10
EGR pas taves keleivio puseje is galo, ten ir fiske(nematomoje bet uzciuopiamoje) vietoje rasi. Greiciausiai bus arba fishke(1%) arba pats EGR(99%) nuejes...sveiki, turiu beda , diagnostika meta klaida kad egr low voltage, ir toks vaizdas kad i ji isvis neateina srove, gal kas zinot ar cia gali buti tik koks nuluzes laidas ar kokios kitos bedos pas mane p407
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Posted 2012 February 11 - 15:36
Posted 2012 February 11 - 15:43
Posted 2014 May 15 - 14:46
Posted 2014 May 15 - 14:51
O kam ji lupt ir plaut? Ne geriau isprogramuot ir uzglusint? As cia kiek pasiskaiciau, kiek patarimu prisiklausiau ir is meistru ir pan. - tai kai tik suzinojau kad pas mane egr negerai veikia, iskarto isprogramavau ir uzglusinau ir pamirsau sita nesamone visiems laikams.sveiki. diagnostika parode egr klaida, galvoju islupt isplaut, gal kas patartu kur jo ieskot ir kaip isimt?
Visi su eklogija susije dalykai kenkia varikliui ir nereikia ieskoti sau problemu - egr glusint ir isprogramuot, FAP isprogramuot ir iskastruot
Gi forume 100 x buvo aiskinta, kad plovimai visi tik laikinas labai dalykas. Kam viska savo kailiu bandyt, jei galima iskarto teisingai padaryt?
Edited by Finalfour, 2014 May 15 - 14:52.
Posted 2014 May 15 - 14:59
Posted 2014 May 15 - 15:06
Megsti nemegsti, labai prikaluso nuo pinigines turinio Nes aisku gali pirkti nauja EGR, kaina suzinojes greitai gali permastyti savo megstu/nemegstu sarasa Gali plauti, velgi jei pinigu negaila, bet geriau su pana i kluba nueitim uz tuos pinigus, nes tai NEPADES. Niekam nepadejo, kodel manai kad tau pades? Tai laikinas dalykas, plovimo efektas trumpalaikis. Tada vis tiek glusinsi arba keisi.as kazkaip nemegstu kazka ispjovinet ir panasiai, noreciau pabandyt isplaut. beja pas mane 407 2.2hdi 125kw.
Argumentas kad ka gamintojas padare, reiskia turi buti - niekinis. Nes visos eko sistemos ne gamintojo ismislas. Jei jie galetu su dziugsmu ju nedetu. Gamintojas priverstas deti si vezi i masina, kaip ala egr ir fap. Nes gamintojas yra verciamas taip daryti visu euro direktyvu.
Ismetes visus fap, atjunges EGR tu tik palengvinsi savo masinuko gyvenima, pilsi siek tiek maziau kuro, pajusi pagerejusia trauka ir niekad negrisi prie siu bedu daugiau.
Vat ir visa megstu/nemegstu politika. Spresti paciam
Posted 2014 May 15 - 15:14
Posted 2014 May 15 - 15:18
Tai reikia kreiptis i tesingus meistrus. Vilniuje tai Taurius ir Ramus (pastarasis kazkur dinges is forumo).esu nemazai atveju girdejes, kai po dpf isprogramavimo prasideda duminimai ir kiti bajeriai, kaip ir po cipavimo visko buna.
Tvarkingas HDI variklis ir be FAP ir Katalizo nemeta jokiu dumu ir kitu dalyku.
As sau isprogramavau EGR pas Tauriu, jokiu bedu nera. Mastau ir apie FAP salinima, tik kad jis pas mane dar gerai veikia.
Posted 2014 May 15 - 15:39
Gal ir teisingas poziuris (jei masina butu iki 100 000km begus), bet siuo atveju jei jau uzsikiso, vadinasi tam yra priezastis. Plauti reikes kas pora menesiu. Aisku paskui uzsiknisi (jei tik neuzlinks elektrine dalis visai) ir nuvarysi isprogramuot. Garantuoju tau taias kazkaip nemegstu kazka ispjovinet ir panasiai, noreciau pabandyt isplaut. beja pas mane 407 2.2hdi 125kw.
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Posted 2014 May 15 - 15:41
Edited by mindosas, 2014 May 15 - 15:45.
Posted 2014 May 15 - 15:58
Yra tema apie EGR isprogramavima/glusinima. Paieskoje susirasi.tie isprogramavimai irgi pinigus kainuoja, o jei dar kazkas netaip, nesinoretu:)
galetu kazkas is tuo uzsiimanciu pakomentuot, ar egr isprogramavimas gali turet kokiu neigiamu pasekmiu?
butu idomu ir kaina suzinot?
p.s.pas mane toks sutrukciojimas jauciamas jau senokai, bet retai, jau gal 10000km taip nuvaziuota, tai sakot egr kas du menesius reikes plaut?
Glusint nieko nereikes, pas mane Taurius ji isprogramavo, ir jis automatiskai lieka uzdarytoje padetyje, zodziu uzsiglusina pats Tik pas man du EGR, tai dar didesnis motyvas neprasidet su ketimais buvo
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users