Peršokti prie turinio

Nuotrauka

407 egr neveikia

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 12

#1 apg

apg
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:peugeot 407

Parašyta 2012 vasario 11 - 03:18

sveiki, turiu beda , diagnostika meta klaida kad egr low voltage, ir toks vaizdas kad i ji isvis neateina srove, gal kas zinot ar cia gali buti tik koks nuluzes laidas ar kokios kitos bedos pas mane p407
  • 0

#2 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2012 vasario 11 - 08:10

sveiki, turiu beda , diagnostika meta klaida kad egr low voltage, ir toks vaizdas kad i ji isvis neateina srove, gal kas zinot ar cia gali buti tik koks nuluzes laidas ar kokios kitos bedos pas mane p407

EGR pas taves keleivio puseje is galo, ten ir fiske(nematomoje bet uzciuopiamoje) vietoje rasi. Greiciausiai bus arba fishke(1%) arba pats EGR(99%) nuejes...
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

#3 apg

apg
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:peugeot 407

Parašyta 2012 vasario 11 - 15:36

buvau fiske nusiemes ir ziurejau lygtai viskas norma, gal yra kokia galimybe patikrint ar beda paciam egr ar iki jo jau signalas nebeateina
  • 0

#4 liudelis

liudelis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot 307sw

Parašyta 2012 vasario 11 - 15:43

Nezinau ar pasiseke ar ne bet pasmane EGR neveikia bet varikliuko zenkliuko nemeta, apsuku neriboja ir viskas dyrba gerai .tik klaida rodo pajungus diagnostika tipo nedirba EGR padeties padieties daviklis :wh:
  • 0

#5 mindosas

mindosas
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilkaviskis
  • Automobilis:Peugeot 407sw 2.2hdi

Parašyta 2014 gegužės 15 - 14:46

sveiki. diagnostika parode egr klaida, galvoju islupt isplaut, gal kas patartu kur jo ieskot ir kaip isimt?
  • 0
turetas peugeot 406 1.8 98m. turetas peugeot 607 3.0lpg 2001m. esamas peugeot 407sw 2.2hdi 125kw 2006m.

#6 Finalfour

Finalfour
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe 2.7 HDI

Parašyta 2014 gegužės 15 - 14:51

sveiki. diagnostika parode egr klaida, galvoju islupt isplaut, gal kas patartu kur jo ieskot ir kaip isimt?

O kam ji lupt ir plaut? Ne geriau isprogramuot ir uzglusint? As cia kiek pasiskaiciau, kiek patarimu prisiklausiau ir is meistru ir pan. - tai kai tik suzinojau kad pas mane egr negerai veikia, iskarto isprogramavau ir uzglusinau ir pamirsau sita nesamone visiems laikams.
Visi su eklogija susije dalykai kenkia varikliui ir nereikia ieskoti sau problemu - egr glusint ir isprogramuot, FAP isprogramuot ir iskastruot :)
Gi forume 100 x buvo aiskinta, kad plovimai visi tik laikinas labai dalykas. Kam viska savo kailiu bandyt, jei galima iskarto teisingai padaryt?

Šį pranešimą redagavo Finalfour: 2014 gegužės 15 - 14:52

• 0

#7 mindosas

mindosas
  • Senbuviai

Parašyta 2014 gegužės 15 - 14:59

as kazkaip nemegstu kazka ispjovinet ir panasiai, noreciau pabandyt isplaut. beja pas mane 407 2.2hdi 125kw.
  • 0
turetas peugeot 406 1.8 98m. turetas peugeot 607 3.0lpg 2001m. esamas peugeot 407sw 2.2hdi 125kw 2006m.

#8 Finalfour

Finalfour
  • Senbuviai

Parašyta 2014 gegužės 15 - 15:06

as kazkaip nemegstu kazka ispjovinet ir panasiai, noreciau pabandyt isplaut. beja pas mane 407 2.2hdi 125kw.

Megsti nemegsti, labai prikaluso nuo pinigines turinio :) Nes aisku gali pirkti nauja EGR, kaina suzinojes greitai gali permastyti savo megstu/nemegstu sarasa :) Gali plauti, velgi jei pinigu negaila, bet geriau su pana i kluba nueitim uz tuos pinigus, nes tai NEPADES. Niekam nepadejo, kodel manai kad tau pades? Tai laikinas dalykas, plovimo efektas trumpalaikis. Tada vis tiek glusinsi arba keisi.
Argumentas kad ka gamintojas padare, reiskia turi buti - niekinis. Nes visos eko sistemos ne gamintojo ismislas. Jei jie galetu su dziugsmu ju nedetu. Gamintojas priverstas deti si vezi i masina, kaip ala egr ir fap. Nes gamintojas yra verciamas taip daryti visu euro direktyvu.
Ismetes visus fap, atjunges EGR tu tik palengvinsi savo masinuko gyvenima, pilsi siek tiek maziau kuro, pajusi pagerejusia trauka ir niekad negrisi prie siu bedu daugiau.
Vat ir visa megstu/nemegstu politika. Spresti paciam :)
  • 0

#9 mindosas

mindosas
  • Senbuviai

Parašyta 2014 gegužės 15 - 15:14

esu nemazai atveju girdejes, kai po dpf isprogramavimo prasideda duminimai ir kiti bajeriai, kaip ir po cipavimo visko buna.
  • 0

#10 Finalfour

Finalfour
  • Senbuviai

Parašyta 2014 gegužės 15 - 15:18

esu nemazai atveju girdejes, kai po dpf isprogramavimo prasideda duminimai ir kiti bajeriai, kaip ir po cipavimo visko buna.

Tai reikia kreiptis i tesingus meistrus. Vilniuje tai Taurius ir Ramus (pastarasis kazkur dinges is forumo).
Tvarkingas HDI variklis ir be FAP ir Katalizo nemeta jokiu dumu ir kitu dalyku.
As sau isprogramavau EGR pas Tauriu, jokiu bedu nera. Mastau ir apie FAP salinima, tik kad jis pas mane dar gerai veikia.
  • 0

#11 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2014 gegužės 15 - 15:39

Gal ir teisingas poziuris (jei masina butu iki 100 000km begus), bet siuo atveju jei jau uzsikiso, vadinasi tam yra priezastis. Plauti reikes kas pora menesiu. Aisku paskui uzsiknisi (jei tik neuzlinks elektrine dalis visai) ir nuvarysi isprogramuot. Garantuoju tau tai ;]
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

#12 mindosas

mindosas
  • Senbuviai

Parašyta 2014 gegužės 15 - 15:41

tie isprogramavimai irgi pinigus kainuoja, o jei dar kazkas netaip, nesinoretu:) galetu kazkas is tuo uzsiimanciu pakomentuot, ar egr isprogramavimas gali turet kokiu neigiamu pasekmiu? butu idomu ir kaina suzinot? p.s.pas mane toks sutrukciojimas jauciamas jau senokai, bet retai, jau gal 10000km taip nuvaziuota, tai sakot egr kas du menesius reikes plaut?:)

Šį pranešimą redagavo mindosas: 2014 gegužės 15 - 15:45

• 0

#13 Finalfour

Finalfour
  • Senbuviai

Parašyta 2014 gegužės 15 - 15:58

tie isprogramavimai irgi pinigus kainuoja, o jei dar kazkas netaip, nesinoretu:)

galetu kazkas is tuo uzsiimanciu pakomentuot, ar egr isprogramavimas gali turet kokiu neigiamu pasekmiu?

butu idomu ir kaina suzinot?

p.s.pas mane toks sutrukciojimas jauciamas jau senokai, bet retai, jau gal 10000km taip nuvaziuota, tai sakot egr kas du menesius reikes plaut?:)

Yra tema apie EGR isprogramavima/glusinima. Paieskoje susirasi.
Glusint nieko nereikes, pas mane Taurius ji isprogramavo, ir jis automatiskai lieka uzdarytoje padetyje, zodziu uzsiglusina pats :) Tik pas man du EGR, tai dar didesnis motyvas neprasidet su ketimais buvo :)
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0