Kaukia gamykline signalizacija 607
RB3
-
-
Senbuviai
-
posts 187
-
Vieta:Klaipėda
-
Automobilis:Peugoet 607
Posted 2012 February 20 - 01:29
Atsitiko toks dalykas, kad is niekur pradejo kaukti signalizacija, sviesos nemirksi, is pradziu net nesupratau kad mano. Po to atrakini, uzrakini, uztyla, po ~10min vel tas pats. Dabar uzrakinau ant dvigubo uzrakto, atrodo kolkas gerai viskas. Masina 2 dienas nevaziavo, bet manau tai tikrai neitakoja. Pirma mintis, gal tirpstantis sniegas kur pribego, bet tai butu nesamone. Tai gal kas turite ideju kame reikalas? Ir gal pasakysite, kaip bedos atveju su tuo mygtuku atjungti garsa signalizacijos, nes visi manualai uzluze.
RB3
-
-
Senbuviai
-
posts 187
-
-
Posted 2012 February 20 - 04:36
Zodziu prasidejo nesamones, nera ramybes, kaukia ant viso kiemo, meginau isjungti, kaip kazkas rase palaikyti ta mygtuka 2 sec, neissijunge. Turiu davikliai automobilyje yra.
Leopold
-
-
Senbuviai
-
posts 255
-
Vieta:Vilnius
-
Automobilis:CITROEN C5, 2008, Exclusive
Posted 2012 February 20 - 08:00
atjunk daviklius. padeda 100%
Laimonas
-
-
Senbuviai
-
posts 6,130
-
Vieta:Klaipėda/Gargždai
-
Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus
Posted 2012 February 20 - 08:12
Atjungi turio daviklius, kaip leopold sake, padeda 100% ir net 200
ten kazkokia nedadielka su jais, keiciantis lauke orui, t.y. temperaturai, keiciasi slegiai todel jinai ir sugrybauja, matomai pavarge ultrasonic'ai jau yra...
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
autofrance.lt
RB3
-
-
Senbuviai
-
posts 187
-
-
Posted 2012 February 20 - 10:24
O kokiu budu juos galiu atjungti? Dekui uz patarimus, nes sianakt bemiege nakti uzturejau.. O su raktu rakinant, tai ji isvis be signalizacijos uzsirakina?
Leopold
-
-
Senbuviai
-
posts 255
-
-
Posted 2012 February 20 - 11:40
man nepavykdavo uzrakinti, kad signalizacija nesuveikinetu. Tai viena nakti masina stovejo kieme neuzrakinta visiskai (biski ramino kad kasko draudima turiu
).
O daviklius atjungti labai lengva. Isardai plafona (ta kur lemputes isijungia), atsuku pora varzteliu ir pamatysi du/tris daviklius (2 turio davikliai + mikrofonoas, jei turi telefona masinoje) atjungi daviklius, ir surenki viska atgal. reikalo 30 min. nezinant kaip kas ardosi
RB3
-
-
Senbuviai
-
posts 187
-
-
Posted 2012 February 20 - 11:43
Man kazkaip pavyko atjungti, prisiskaites nakti manualo, padariau, kad tik isore saugotu ir uzrakinau su raktu. Nors kaip raso manuale, kad norint uzrakinti auto be signalizacijos, rakinkite ji raktu. O dabar nelabai supratau kur ten ardyti reikia, kur salono apsvietimas? O telefono masinoje nera pas mane.
RB3
-
-
Senbuviai
-
posts 187
-
-
Posted 2012 February 20 - 11:44
Isiskaites geriau, supratau dabar, daviklius tai as matau, tai ten isardzius tiesiog is ju tiesiai ir istraukti laidus? Masina nereaguos kaip i klaid akazkokia? Po keliones esu ir dar bemiege naktis, tai sunku susigaudyti normaliai
Leopold
-
-
Senbuviai
-
posts 255
-
-
Posted 2012 February 20 - 12:31
taip. Virsuj kur yra apsvietimas matosi du davikliai. apardzius ta vieta, pamatysi 2 jungtis (nuo davikliu eis laidas iki jungties), jas atjungsi ir graziai surinksi atgal. Masina niekaip nereaguos i tai kad atjungsi turio daviklius, tiesiog nesaugos sios zonos. (na gal kompas kur nors ir pazimes kad turio davikliu nera, bet tu to nepajusi
)
P.S.
Bet miegosi ramiai
Edited by Leopold, 2012 February 20 - 12:32.
Svečias_silute607_*
Svečias_silute607_*
-
-
Svečiai
Posted 2012 February 20 - 14:03
Isiskaites geriau, supratau dabar, daviklius tai as matau, tai ten isardzius tiesiog is ju tiesiai ir istraukti laidus? Masina nereaguos kaip i klaid akazkokia? Po keliones esu ir dar bemiege naktis, tai sunku susigaudyti normaliai
Laba,seip pas mane taip pat isijungdavo gamykline signalizacija,(kitokios nera)nei is sio nei is to suveigdavo,tai vienas 607-turetojas sako pasikeisk antraji akuma kuris bagazineja,tai jau antras menuo viskas,OK.
Leopold
-
-
Senbuviai
-
posts 255
-
-
Posted 2012 February 20 - 14:32
Laba,seip pas mane taip pat isijungdavo gamykline signalizacija,(kitokios nera)nei is sio nei is to suveigdavo,tai vienas 607-turetojas sako pasikeisk antraji akuma kuris bagazineja,tai jau antras menuo viskas,OK.
gal ir yra tame tiesos. bet mano pugas neturi antro akumo. Aciu Dievui!!!
RB3
-
-
Senbuviai
-
posts 187
-
-
Posted 2012 February 20 - 14:57
Idomiai, siandien jau nekaukia, nesuprantu kame reikalas, jei ka reikes meginti tuos daviklius pradziai atjungti. Otai ne visi 2.2. hdi bagazineje akuma turi? Kaip suzinoti ar jis yra ar ne? o priekyje esu idejas nauja 80ah akuma, tik klemos pavargusios.
Leopold
-
-
Senbuviai
-
posts 255
-
-
Posted 2012 February 20 - 15:36
patikiek, signalizacijos suveikima suprognuozoti beveik neimanoma. mane uzknisdavo, tai karta i savaite, tai uz menesio suveikdavo. Kol neatjungiau, tai abar miegu ramiai.
2 akumai ne visose masinose buvo. pagal VIN`a galima pasitikrinti www.elcats.ru arba
http://public.servicebox.peugeot.com/
Edited by Leopold, 2012 February 20 - 15:37.
Dolcis
-
-
Senbuviai
-
posts 1,088
-
Automobilis:Peugeot 307 ir 206
Posted 2012 February 20 - 20:14
as su 307 tokia pat bemiege nakti apturejau su gamykline signa,pasirodo reguliavau kapota ir taip nureguliavau kad jis neprispausdavo signalizacijos daviklio
visa nakti nesupratau kas ir kaip,kol dasilo paryciais
gal cia kas panasaus?
<p>308sw 1.6ehdi 2013
caipa
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
posts 108
-
Vieta:Telšiai/Kristiansand Norway
-
Automobilis:peugeot 607 2.2 HDI 2000m.
Posted 2012 February 20 - 20:38
Turio dacikus atjungi ir dingsta visos bedos,arba su rakteliu turi rakineti masina.
pezo 607hdi
-
-
Nuolatiniai dalyviai
-
posts 147
Posted 2012 February 20 - 22:18
pas mane isviso garso nera:D gal kas patars kur ieskot slieku? arba kiek mazdaug kainuoja,garsiakalbis 607?
RB3
-
-
Senbuviai
-
posts 187
-
-
Posted 2012 February 20 - 23:32
Pas mane tikrai ne del kapoto, nes masina stovejo 2 dienas, kol isvykes buvau ir tik trecia diena pradejo kaukti, o plius kapoto jau gera menesi neatidariau ir t.t. Zodziu bus siaip del temperaturu skirtumo ir slegio uzgrybavus, dabar siandien viskas gerai jau atrodo, o jei ka zinosiu sprendimo budus, jei dar uzgrybaus atjungsiu tuos daviklius ir bus rami galva.
rimve1
-
-
Senbuviai
-
posts 32
Posted 2012 February 23 - 03:08
O kam isvis mechaniskai atjungineti tuos daviklius? Taigi uzgesines savo masinike palaikai paspaudes knopkyte (kur prie ESP knopkes yra), tada centrinio myktukas (per centra) uzsidega pastove sviesa. Tada ijungus signalizacija pulteliu niekas nebekauks. ir taip kaskart pries uzrakinima, kol pasikeis orai
Leopold
-
-
Senbuviai
-
posts 255
-
-
Posted 2012 February 23 - 08:11
Yra tiesos tavo žodžiuose. Bet, oro įtaka yra neprognozuojama tūrio davikliams, niekada nežinosi kada reikės eiti iki masinos ir atjunginėt daviklius (su knopke). Gerai jeigu kaimynai suprantantis pasitaikys, o jei buteli i masina paleis
Laimonas
-
-
Senbuviai
-
posts 6,130
-
Vieta:Klaipėda/Gargždai
-
Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus
Posted 2012 February 23 - 08:13
O kam isvis mechaniskai atjungineti tuos daviklius? Taigi uzgesines savo masinike palaikai paspaudes knopkyte (kur prie ESP knopkes yra), tada centrinio myktukas (per centra) uzsidega pastove sviesa. Tada ijungus signalizacija pulteliu niekas nebekauks. ir taip kaskart pries uzrakinima, kol pasikeis orai
Isbandytas variantas ant 2 607-tu, nepadeda, nors logiskai mastatnt kas parashyta manuale turetu buti tiesa, ale ne velnio... kaukia kaip pasiutus ir juos su knopke atjungus...
Edited by Laimonas, 2012 February 23 - 08:13.
Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
autofrance.lt