Peršokti prie turinio

Nuotrauka

P406 peciukas neveikia

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 9

#1 Astijus

Astijus
  • Forumo naujokai
  • Vieta:klaipeda
  • Automobilis:peugeot 406

Parašyta 2012 vasario 20 - 18:20

sveiki iskilo tokia dilema turi peciukas atskirai koke rele ar ne uzluzo man kazkas wisi saugikliai sveiki nupirkau nauja ta salone reguliatoriu vistiek neina nei ant vieno greicio bandziau ziuret ar srove neateina - yra o + ner tj galvoju jaj rele yra tj ce ji butu uzluzus o jaj ne tj bus reikalu :D atsakykit kas daugmaz numanot :dntknw:
  • 0

#2 bartaz

bartaz
  • Senbuviai

Parašyta 2012 vasario 20 - 18:33

O kai reguliatoriu judini girdisi po bardaciokiu traskejimas? Man tai uzteko pliuso laida amt peciuko paklibint kontaktus prapurskt ir veikia toliau
  • 0

#3 verbatim

verbatim
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406

Parašyta 2012 vasario 20 - 18:55

Man penktadieni ir sugedo peciukas, budavo pajudini pliusa ir jis pradeda veikt kol neuzluzo. Dingo tas traskejimas, nudege tokie ploni laidukai kurie per fiske kisasi i varikliuka. Tai nuvariau pas elektrika, jis ten laidus pratikrino, sutvarke viska (pliusas nedaejo kazkur), bet tik pute ant stipriausios padeties (anksciau taip pat pute ). O kad veiktu visi greiciai, tai sake pasikeist tokia metaline plokstele kuri sukasi ant variklio, tranzistorius ji vadinas. 40 lt sumokejau, tai cia nedaug manau. Be to jis ten prie kitos masinos kuitesi, tai mane be eiles uzleido :)
  • 0

#4 Astijus

Astijus
  • Forumo naujokai

Parašyta 2012 vasario 20 - 21:19

pas mane judink ka nori nks nkr netraska ;( matai ziurejau pr pliuso laido lempute pajungiau ir kita laida pr - turetu uzsidekt peciuka ijungus ne? pas mane neuzsidega ce tik patikrinimui toki dejau tj man + neateina tj ir domiuos gal yra kokia rele? man nei max nei min nepucia :dntknw:

Šį pranešimą redagavo Astijus: 2012 vasario 20 - 21:19

• 0

#5 verbatim

verbatim
  • Senbuviai

Parašyta 2012 vasario 20 - 21:43

Turetu uzsidegt nebutinai ijungus peciuka.. Siaip man elektrikas su laidais ir lempute dar tikrino kazka atsidares ta skyreli su saugikliais po vairu kur yra... Sakau nuvaryk pas elektrika koki, paziures kame saknys. Daug nenuples gi.
  • 0

#6 verbatim

verbatim
  • Senbuviai

Parašyta 2012 vasario 20 - 21:53

Ir siaip pasinaudok paieska. Vienas zmogelis rase kad buvo + laidas nusviles, pasikeite ir vel normaliai.
  • 0

#7 verbatim

verbatim
  • Senbuviai

Parašyta 2012 vasario 20 - 21:54

Ir siaip pasinaudok paieska. Yra tu temu sukurta. Vienas zmogelis rase kad buvo + laidas nusviles, pasikeite ir vel normaliai.
  • 0

#8 wilkas

wilkas
  • Forumo naujokai

Parašyta 2012 vasario 20 - 22:29

Turetu uzsidegt nebutinai ijungus peciuka.. Siaip man elektrikas su laidais ir lempute dar tikrino kazka atsidares ta skyreli su saugikliais po vairu kur yra... Sakau nuvaryk pas elektrika koki, paziures kame saknys. Daug nenuples gi.

Man buvo laidai sudege, atvede maitinima naujais laidais. Pakainavo 150 Kaune
  • 0

#9 verbatim

verbatim
  • Senbuviai

Parašyta 2012 vasario 20 - 22:51

Tai tau jau normaliai tvarke tada. O pas ji tik + neateina, tai tik ji pasikeist reiktu man atrodo, tai pigiau kastuotu. Aisku jei kazko rimciau neras :)
  • 0

#10 Astijus

Astijus
  • Forumo naujokai

Parašyta 2012 vasario 20 - 22:54

150 jau brangokai bsk nu reiks ryt prie dienos sviesos pasiziuret matai man is pradziu tas salone reguliavimui uzluzo kontaktai nusilankste istiesinau 1 diena paveike ir nuluzinejo tj nauja pirkau 100lt mokejau lauzyne ir patikrinau kitam tokiam :pug: bet idejus jy man neina tj kazkas arb rele jaj kokia yra uzluzo arb su laidais kazkur bedu atsirado. saugiklius wisus praziurejau keleta kartu wisi sveiki
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0